Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שזאת הפעם הראשונה שהוא קונה אוטו חדש מהיבואן אני רוצה לדעת על מה לשים דגש בקבלת הרכב.

הרכב זה מאזדה 3 החדשה ואני אוסף אותה מהמרכז בניר צבי. (אגב, לזכותם של מאזדה, קיבלתי את האוטו לאחר 4 ימי עבודה).

התקנתי אזעקת קוברה, חיישני רברס, ודיבורית בלוטוט' אם זה משנה.

עיינתי בנושא הזה אגב, שעזר לי מאוד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254117&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%92%27%D7%95+207

אשמח לדעת מה עוד חשוב לעשות בקבלת הרכב, ולמה לשים לב.

תודה לעונים.

פורסם

בקש קבלות על כל ההתקנות ושמור אותן בקלסר שבו נמצאים ספר הרכב וספר הטיפולים.

בדוק את צבע הרכב וההתאמה בין המשטחים החיצוניים באור יום (כלומר בחוץ) ושים לב לשריטות סימנים של מדבקות סימני צבע על פלסטיקים או סימני ניגוב של פוליש לא מוצלח.

בקש טופס תיקונים כדי לדעת אם נגרם איזשהו נזק קטן לרכב בהובלה או בהתקנות שלא יידעו אותך עליו.

מכיוון שבוצעו התקנות מקומיות בדוק כמובן את תקינותן. תמשש ותלחץ על הפלסטיקים באיזורי ההתקנה, וודא שהכל הוחזר למקום ומורכב כמו שצריך.

שים לב לתאריך הייצור על הצמיגים שלא יהיו ישנים מדי.

ותתחדש כמובן!!!:-D...הלוואי עליי..

אגב איזה דגם זה? איזה מנוע ותצורה? וצבע?

שאלה שלא קשורה, האם התקנת אזעקת קוברה (עם קוד אני מניח) פוטרת מהתקנת קודן? בתמונות מההשקה של ה-3 החדשה ראיתי שבמכוניות מותקנים קודנים וכידוע לי עד היום האזעקה הזאת הייתה תחליף לקודן ואזעקה גם יחד. אשמח לתשובה.

אשמח גם לרואת תמונות של האוטו החדש.

פורסם

ממליץ לך לבדוק לחץ אויר אחרי שתצא משם.

שמעתי שהם בכוונה מנפחים הרבה מעל הנחוץ כדי שבאיחסון ממושך יישאר אויר.

אצלי הלחץ היה 42PSI בכל הגלגלים כשהתקין הוא 30 לעומס מלא ו23 לעומס קל.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
ממליץ לך לבדוק לחץ אויר אחרי שתצא משם.

שמעתי שהם בכוונה מנפחים הרבה מעל הנחוץ כדי שבאיחסון ממושך יישאר אויר.

אצלי הלחץ היה 42PSI בכל הגלגלים כשהתקין הוא 30 לעומס מלא ו23 לעומס קל.

הבנתי שעושים את זה בגלל ההובלה באניה...לחצים בבטן האנייה או משהו כזה...

פורסם

העיקר תתחדש במלוא המובן הלואי על פעם לקנות רכב דנדש.

תהנה ותשמור על עצמך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בתור אחד שעבר את אין לי מה להדגיש יותר מדי אלא להגיד לך דבר פשוט מאוד. תתעכב על כל חלק וחלק ברכב, תפתח את המכסה מנוע/בגאז דלתות תסגור אותם,בתוך הרכב תמשש כל דבר תלחץ על כל הכפתורים תעביר את הידיים על מה שנראה לך לא טוב וגם על מה שכן. כמו שאמרו לבדוק צמיגים זה חשוב מאוד, תסתכל מתחת לרכב טוב שאין מכות תתעכב על הצבע של הרכב ולא רק בתוך האולם גם מחוץ באור שמש. ועוד דבר הכי חשוב, תניע, תן למנוע לעבוד כמה דקות לבד ופשוט תקשיב לו, אם יש משהו הכי קטן שנשמע לך לא טוב תגיד. תעשה סיבוב על הרכב לבד עם חלונות סגורים בלי מוזיקה ופשוט "תרגיש" את הרכב וגם אם פה מרגיש לך משהו לא טוב תגיד.

אני בטוח שחפרתי, אבל זה יעזור לך כי אחרי שתגיע לבית ותגלה משהו שלא נראה לך, אתה סתם תתבאס על הרכב.

פורסם

תבדוק טוב טוב שכל מה שהותקן בארץ,כלומר אזעקה,קודנית, דיבורית בלוטוט', מרים חלונות אם יש וכו,עובדים כמו שצריך.

לדוגמה ,יום למחרת שהחבר שלי לקח את האוטו החדש שלו הסתבר שהאזעקה נדרכת לבד כאשר היא לא צריכה להידרך,מרים חלונות מרים רק חלון אחד וגם לא תמיד את אותו החלון, אחד החיישנים מבין ארבעת חיישיני רוורס לא עבד והצבע על הטמבון היה שרוט בכמה מקומות מההתקנה של החיישנים.

בקיצור, כל מה שעשו כבר בארץ, לא היה 100% ,הוא היה מה זה בעצבים ולאחר קצת צעקות בטלפון ,שלחו לו טכנאי עד הבית שיסדר את הכל.:x

הוא עדיין בעצבים(זה היה לפני שבועיים) כי הטכנאי הזה שרט בכמה מקומות את הפלסטיקים באוטו בזמן שהחליף את כל החיווט של האזעקה.

אבל אולי פשוט לא היה לו מזל.

תתחדש ובהצלחה.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

יש לציין שזו חוויה מדהימה,בתור אחד שעבר את זה כבר,עם אותו הרכב.:-P

המרכז שרות של דלק מוטורס פשוט אין מילים..

תתחדש.

• תוכן חדש...