Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פס כסף\חום במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שמתי לב לאחרונה שבחלק מהמאזדות 3 יש פס בצבע כסף בתוך הרכב (מהשעון לכיוון פתח המזגן) ובחלק מהן יש פס בצבע חום.

בהתחלה חשבתי כי מדובר בצבע הכסוף במכוניות לפני מתיחת הפנים ובחום לאחר מתיחת הפנים, אך יצא לי לראות מספר מכוניות לפני מתיחת הפנים עם פס חום גם כן.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על התעלומה החסרת חשיבות ועם זאת המעניינת בעייני.

תודה מראש,

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

או שאלה לפני המתחיה לקחו מפרוקייה, או שמדובר על הדגם היותר טוב מזה של הליינג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זכור לי שבדגם קומפורט / ספיריט הפלסטיק כהה גם לפני 2007.

מה שבטוח מ-2007 ועד כניסת הדגם החדש השתמשו בקישוט הכהה גם בדגמי אקטיב.

GOT סחוג?

פורסם

בדגמים שלפני המתיחה באקטיב היה פס כסוף ובקומפורט ובספיריט היה פס עץ שחור.

אחרי המתיחה התהפכו היוצרות ובאקטיב והקומפורט היה פס דמוי עץ כהה/שחור ובספיריט היה פס כסוף שגלש גם לקונסולה ולהגה.

בדגמים המאוחרים מאוד של הדגם הקודם בספיריט החליפו את הגימור הכסוף בשחור מבריק בפס, בקונסולה ועל ההגה.

למי ששם לב גם באקטיב בדגמים המאוחרים היה שינוי והחליפו את העיצוב של הטאסות לדומה לזה ששווק עם הדגמים הראושנים של ה-6 הקודמת בארצות הברית.

• תוכן חדש...