ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם, אנחנו זוג פלוס ילד (+סלקל+עגלה) ומחפשים רכב חדש למרות שהייתי סוגר עניין עם לאון ידנית חדשה ב 116K (שנינו אוהבים ידני, ואני מסרב להוציא כ"כ הרבה כסף על רכב בלי טורבו) אשתי מתעקשת על ג'יפון או "משהו פחות ערסי" :-\ ולכן, לאחר סבב ג'יפונים שכלל קפצ'ור (קטנה מדי ומצועצעת מאחורה, ולמה אין יותר ידנית?), I30 ידנית, לאון ידנית, 2008, קקטוס וכד', היא ננעלה חזק על הפיאט 500X הפיאט 500X יפה מפנים ומבחוץ. הדגם המדובר הוא 1.4טורבו משולב גיר כפול מצמדים. מבפנים הרגיש יחסית מרווח, לא יותר מדי מצועצע, ומלבד זה שכל מיני פלסטיקים שם מבריקים ומועדים לשריטות\swirls, הרכב מצטייר כאופציה טובה. אני לא מתלהב מהשוק הפוטנציאלי של פיאט, ובכלל האמינות שלהם (לאחר כל מיני פו…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
רכב חזק עד 18k
מאת rezik- 3 תגובות
- 681 צפיות
היי חברים. אני מחפש רכב בתקציב של 18,000. חשוב לי שיהיה רכב חזק (משהו קצת יותר מה-1600 הסטנטרטית) לצורך כך אני מוכן להתפשר על צריכת דלק. כמו כן, רצוי שיהיה אמין ככל הניתן. העדפה מסוימת לרכבים עם גיר ידני. עד כה חשבתי על גולף מהשנים 2004~ עם מנוע 2000. או סובארו b4 מהדגמים הראשונים. החלום האמיתי הוא אלפא כלשהי, אבל אני מפחד להכלא לבתלמים כלכליים בגלל אמינות, אשמח להתייחסות בנושא.. אשמח לעזרה ועוד רעיונות
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. עשיתי היום בבוקר בדיקת רכב לפני קנייה במעבדה לרכב בחולון. הרכב הוא פיג'ו 208 1.6 אקטיב שנתון 2013. התוצאות בקבצים המצורפים למטה. בגדול הבוחן אמר שהרכב בסדר גמור ושאין דברים חריגים. צריך לעשות כיון פרונט לגלגלים הקדמיים. צריך להחליף 4 צמיגים לרכב. והוא אמר שהמערכת קירור(הרדיאטור) מטונף ושיש בו חלודה ושצריך להחליף את הנוזל קריר ולעשות שטיפה והמערכת קירור תיהיה בסדר. לגבי המכות בפח שרשומים בדו"ח, יש על הרכב גומות קטנות בעקבות נזקי ברד, סדר גודל של 8-10 גומות קטנות. משהו שאני בהחלט ישקול לסדר בעתיד עם PDR. אשמח לחוות דעתכם לגבי הבדיקה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת mikush1, -
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
לאחר הרבה הרבה חיפושים ומחקר החלטתי על המיטו בשנתונים 09-11. בגלל שדגם ה 155 נחשב אמין יותר ומבוקש יותר, יוצא שדגם ה 155 נמכר מעל המחירון בזמן שהתלתן נמכר מתחת למחירון. קצת פרטים: אני מתמקד כרגע בשני רכבים, אחד 155 כ"ס ללא חבילת ספורט, שנתון 09 עם 100K על השעון, הבחור רוצה מחירון (44K). דבר ראשון שאני עושה כשאני מקבל את הרכב זה להחליף לחישוקי 17 מקוריים ורביעיית צמיגים של Goodyear מה שיעלה לי 5K (יש לי הצעת מחיר כבר), סה"כ הרכב יעלה לי 49K. בגלל מחלת המולטיאייר בדגם התלתן בכלל לא שקלתי את הרכב, אבל לאחר קריאה ברשת עושה רושם שכל עוד מטפלים ברכב עם שמנים טובים כל 10K קמ (היצרן ממליץ 30, ככה הבעיה התחילה מלכתחילה) לא אמורה להיות בעיה, במידה וכן - מדובר ב 7K במו…
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
היי לכולם. נוהג כבר 3 וחצי שנים על ולוסטר טורבו. מחפש להחליף לרכב חדש בלבד. תקציב עד 150-160 אלף. לא משנה לי סגמנט מרווח לרגליים אבזור נוחות ביטוח גימור אמינות מוסכים מוצא וכל דבר אחר. מחפש כוח אחיזה ובעיקר צליל שאין אותו ברכב הנוכחי שלי. התלבטויות בין אבארת', אופל OPC, פולו GTI, איביזה קופרה, ומוכן לשמוע על דברים אחרים כמו מיטו תלתן פיג'ו GTI קליאו RS. מזכיר שוב רק לרכב חדש. תודה מראש למי שמפנה מזמנו לייעץ לי
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 1 תגובות
- 496 צפיות
תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום , אשמח לעזרתכם אני שוקל לעשות יבוא אישי ל bmw x5 40e , היבריד פלג אין הרכב 2017. רציתי לדעת אומדנים לפני שאני חושב על הכיוון. כדי לבדוק את שזה באמת שווה כל הסיפור הזה הרכב בישראל עולה 550 אלף באיטליה על הכביש 85 אלף יורו (365.5 אלף ש"ח) לפני קיזוז מע"מ מקומי. אשמח לעזרתכם אני רוצה לעשות את הפרויקט הזה לבד ,ללא מעכר באמצע .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
שלום, מעניינת לרכוש טויוטה קורולה 2013 מאדם פרטי שביצע ליסינג מימוני. מה זה אומר מבחינתי?למה לשים לב? האם כדאי לקנות ישירות מהחברה? תודה!
הודעה אחרונה מאת s.c215, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 851 צפיות
שלום חברים אני מעוניין ליקנות שברולט קרוז LS שנת 2010 מנוע המשופר עם 124 כ״ס . השאלה שלי האם הדגם הזה מגיע עם תיבת ההילוכים המשופרת או רק בשנתון 2011 תודה רבה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 911 צפיות
קראתי מלא בפורום הזה לאחרונה והמון דפים אחורה כדי למצוא רכב בתקציב כמו שלי, אבל עדין לא הגעתי להחלטה. אני מחפש רכב חסכוני ואמין. רוב הנסיעות יהיו לעבודה והביתה, בערך 40 קמ ביום. לפחות פעם בחודש אני מגיע להורים שלי שגרים בערבה ולכן אני צריך רכב שישרוד את העליות של אילת ויעלה אותם בכיף. אני נוהג בדרך כלל לבד או עם החברה, והכלב מאחורה. לא מצפה לקחת איתי הרבה אנשים ברכב אבל כן חשוב שיהיה מרווח אין לי בעיה אם זה יהיה רכב אוטומט או ידני. אני מתכנן לקנות מיד שניה או מפרטי או לבדוק בחברות ליסינג - מה מהאפשרויות עדיף? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום וברכה אשמח לחוות דעת על הבדיקה כללית של סוברו b3 שנת 2008 70 אלף קמ. תודה לעזורים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
המלצות שלכם לרכב ספורטיבי צעיר ויפה.. כרגע מתלבט בין ארבעה עיקריים -פולסווגן שירוקו -פג'ו RCZ -לאון FR -אלפה רומיאו ג'ולייטה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת almogb, -
האם כדאי לחכות ל -2017 1 2
מאת theL-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי. עומדים רכוש אפס בליסינג 0 ק"מ. השאלה היא האם כבר כדאי לחכות חודשיים כדי שיהיה רשום על ינואר 2017. האם זה שמועד העליה על הכביש נרשם, משנה בפועל את המחיר או לא? תודה, ל.
הודעה אחרונה מאת doronli, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם , מעוניין בחוות דעתכם על רכב משפחתי יונדאי I35 שנת 2013 -2014 או טיוטה קורולה 2013 אני אוהב יותר את היונדאי בעיקר כי יש לי כרגע טיוטה 2008 ואני מעוניין להחליף למשהו אחר ובנוסף האבזור בדגם סופרים ביונדאי הרבה יותר עשיר מטיוטה קורולה 2013 GLI שמעתי על תקלות במזגן ביונדאי ועל טיוטה לא שמעתי בעיות מיוחדות . תקציב 80000 שקל אשמח לעזרה תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, ניסיתי לברר לפני כמה שבועות אך לא הייתה היענות. אשמח למידע עדכני לגבי מחירים של פיאט בראבו. אם זה מחירים או כיוון כללי של % הפחתה, כל מידע יעזור. הבנתי ששמורות מאוד נמכרות בסביבות המחירון. מה לגבי לא שמורות? כמה אלפים\אחוזים? האם שווה לקנות רכב שמור(יחסית לרכב בן 5) עם 110K שהיה בליסינג (נהג יחיד עם מסמכים רשמיים) ב-1K מתחת למחירון משוקלל ? (סביבות 33-34K) תודה על כל מידע
הודעה אחרונה מאת matansab, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אז ככה, התקציב שלי הוא עד 70K, החלטתי לקנות רכב יד 2 אוטומטי משנת 2014. נסיעות עירוניות לרוב, בנוסף גם אני לא אסע הרבה (כ 300 ק"מ בחודש) ואני מתלבט בין כמה רכבים: Seat Ibiza Suzuki Swift Hyundai I20 http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=11796&compare-version[]=12139&compare-version[]=11854 כעקרון, הכי חשובים לי הבטיחות והאמינות ולאחר מכן המראה (צעיר, עדיפות לספורטיבי), מרווח הפנים וצריכת הדלק. אם יש למישהו המלצה לרכב שיענה על הצרכים שלי בצורה טובה יותר אני אשמח להמלצה. בנתיים האיביזה מאוד קורצת אבל: 1) אנשים הזהירו אותי שהגיר הרובוטי עלול לעשות בעיות ואבקר הרבה במוסכים בגלל זה - עד כמה זה באמת נכון?. 2) ע…
הודעה אחרונה מאת dandan12, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מחפש רכב שנת 2014, אוטומט מזדה 2 דינמיק, יונדאי I20, או קיה ריו 5 דלתות... מכיוון שהיצע הרכבים מיד 1 אינו רב בשנתונים הנ"ל, רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר לקנות רכב מבעלים שרכש אותו ב- 0 ק"מ או ליסינג 0 ק"מ ועוד כל מיני הגדרות שכלל אינן ברורות לי עד הסוף. אדם שקונה רכב 0 ק"מ, למעשה משלם בקניה פחות אבל כתוצאה מכך נרשמת על הרכב יד. מה שאומר שכשאני קונה מאדם כזה רכב, הרכב נחשב אצלי כבר כיד 3... אבל מה ההבדל בין רכב שנקנה כך, לרכב שכתוב עליו בעלים קודמים ליסינג 0 ק"מ? באופן עקרוני אין לי ממש בעיה לקנות רכב זול יותר בידיעה שבתכלס היו לו בעלים אחד, למרות שהוא כביכול עבר תחת 2 ידיים ואני אהיה כביכול היד ה- 3. האם יש משמעות נוספת (מבחינת חישוב שווי …
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 709 צפיות
שלום רב לחברי הפורום. אני סטודנט שמתעניין ברכישת רכב קטן לרוב נוסע לבד ועם בת הזוג. לעיתים גם עם עוד אנשים במידה וארצה לקחת טרמפים ללימודים. במהלך חיפוש רכבים מקטגורית המיני והסופר מיני קרצה לי הסיאט איביזה מבחינה ויזואלית. אני לא רוצה לתת לזה משקל רב מאד ולכן אשמח לדעת בעד ונגד רכישת הרכב . השנתונים שנכנסים בתקציב הם 2010-2012. מה חשוב לי ברכב צריכת דלק-לא חייבת להיות הכי חסכונית(לא מחפש רמה של ספייס סטאר) אבל רצוי שתיהיה טובה .נסיעה בין 10-18אלף שנתי. בטיחות - מאמין שבתקציב הזה בשנתונים האלו רוב המכוניות יהיו מספיק בטוחות. אמינות- מזה אני חושש באיביזה אשמח לדעת עד כמה המצב לא טוב או מנגד כן טוב.לא מחפש רכב שמבלה במוסך הרבה. ורכב שמרגיש אחלה רכב …
הודעה אחרונה מאת eilam, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 735 צפיות
שלום חברים, מנסה לעזור לבן משפחה. בחור צעיר. צריך רכב קטן יחסית. אין דרישות מיוחדות האמת. הוא נוסע מעט מאוד, לעבודה וחזרה הביתה (כ- 15 ק"מ ביום). לפעמים קצת בסופש"ים.. מעריך שהוא לא ייסע יותר מ 7000 ק"מ בשנה. אז מה כן? עד 10K ש"ח, לרכב שעל פניו מוגדר כאמין באם טופל טוב. הצעות? ולגבי ההצעות שיזרקו כאן, אשמח גם לדגמים מדויקים להתמקד בהם.. (לדוגמה- אם יונדאי גטס, אז לא דגם GL).
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 557 צפיות
מעוניין באחת שנתון 2013- 2014, ידנית. מי לוקחת? מה היתרונות של כל אחת? מה החסרונות של כל אחת? האם למישהו אחת מהן והוא ממליץ / מאוכזב? אשמח מאוד לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת lior_haroni, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום לכולם, בקרוב אני אמור להחליף את רכב הליסינג שברשותי. * אני צריך רכב משפחתי 1600 (לפחות כרגע שני ילדים ) * נוח מבחינת הנהיגה ( אני נוסע בממוצע כ- 2000 ק"מ בחודש כולל פקקים) * חוויית נסיעה (נסיעה חלקה ושקטה, מרחב פנימי וכו') * אחסון ועוד. ביחס לרכבי ליסינג, דווקא נראה לי ששני הרכבים שמסופקים אצלנו מאובזרים די יפה: רנו פלואנס: מצלמת רוורס,מרימי שמשות,מערכת מולטימדיה קרוז (124 כ"ס): חישני רוורס, מרימי שמשות, מערכת מולטימדיה , בקרת שיוט בעבר נסעתי על הקרוז הישנה יותר (לפני השיפור ל-124 כ"ס) וממש התאכזבתי כי הוא לא זז ולא הגיב טוב. לא מכיר את הדגם המשופר. יש לי 2 חברים שיש להם פלואנס שממש מרוצים (אחרי מזדה 3 ו- C4), אבל שמעתי שהוא כבד…
הודעה אחרונה מאת גילי29, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני שוקל לשדרג את המכונית המשפחתית הלא חדשה והמקסימה שלי לוולוו s80 הנל, לאחר מתיחת הפנים ( 2002-2006) ראיתי שחלק מהדגמים מצוידים במסך נשלף מהקונסולה, אני לא מבין בזה. הבנתי שמדובר במסך ניווט. רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בו או לשדרג אותו לעוד שימושים? ( טלוויזיה , DVD , או מסך שנותן יותר מרק ניווט ) ? ואגב איך נקרא הדגם של רמת הגימור המאובזרת ביותר? ואיזה מנוע מומלץ ? ואם הולכים הטורבו וים- מה עלות ההחלפה / שיפוץ הצפויים והאם ניתן לנתק אותם ולהשתמש במנוע כמנוע רגיל?
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
מחפש רכב עבור צעיר רווק שהולך להישאר כזה לפחות עד הרכב הבא, עד 130 אלף ש"ח. לא מעוניין ב"ג'יפ" סגנון הספורטאג' או טוסון, מתלבט בין פרו סיד לLEON SC, או אולי משהו אחר שפוספס?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 7 אלף צפיות
אהלן, מצאתי רכב שאני רוצה ב-''רכב גולן'' בנתניה. הרכב במחיר טוב יחסית למחירי 2, שמור ובלי תמונה. מישהו מכיר את המגרש ויכול לתת חוות דעת? האם להיזהר? תודה.
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת almogb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע לרכישת רכב משומש, ככה קצת פרטים אני מחפש רכב משומש, אוטומט בלבד ושנת 2005 ומעלה יהיה טוב, אני מחפש רכב שהוא נטו לקחת אותי מנקודה A לB ולא יותר מזה. הרכב יעשה נסיעה קצרה עירונית פעם ביום הלוך חזור של 15 ק"מ בערך בסך הכל ואולי פעמיים בשבוע נסיעת הלוך חזור בינעירונית של 60-70 ק"מ בסך הכל. אני צעיר ולכן רכבים קטנים בקטגוריית המיני והסופר מיני זה דווקא בסדר גמור וצריכת דלק לא כזה משנה לדעתי לצרכים שלי אלא יותר רכב שלא יעשה המון בעיות ושלא אקפוץ לביקורים תכופים מדי במוסך. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
היי, לאחרונה התחדשנו בטיוטה קורולה, אנחנו יותר מדי נהגים ולכן החלטתי לקנות אוטו אישי. אני מעוניין לקנות רכב פשוט בסכום שצוין למעלה ואני לא סגור על מה לחפש, יש המלצות לרכבים? מיני\סופרמיני וכל הדברים האלה פחות מדבר אליי. הדרישות: - אמינה מבחינת טיפולים - אוטומט, אך לא חייב אם נמצא רכב מתאים.
הודעה אחרונה מאת Daniel7707, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, מעוניין לקנות רכב פשוט, יד שנייה, בתקציב של עד 30K, חשוב שיהיה אמין וחסכוני בדלק. ביצעתי חיפוש נרחב בפורום, ואחרי המלצות ביצעתי חיפוש בגוגל בהתאם, אך עדיין לא הצלחתי להסגר "על האחת". מבין ההמלצות והחיפושים הגעתי לתובנה שהדגמים הבאים טובים: סקודה פאביה, שברולט ספארק, יונדאי i10, מאזדה 2, טויוטה יאריס (וכנראה שכחתי עוד כמה). די הלכתי לאיבוד עם כל ההמלצות ואני אשמח לדעת על מה כדאי להתמקד ולחפש. חשוב לי גם לדעת מבין הדגמים הנ"ל, איזו שנה לחפש בהתאם לדגם. בנוסף, אפשר טיפים מה כדאי לבדוק ולדעת לפני שאני רוכש יד שנייה? לדוגמה כמה קילומטרז' יהיה סביר לרכישה. נ.ב - חייב שיהיה גיר הילוכים אוטומטי. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 527 צפיות
אני רוצה לייבא קמארו 2015 והבנתי שיש הנחה אם אני רושם את האוטו כאוטו לספורט מוטורי עם לוחית אפורה אם אני מייבא אותו ככה אפשר לשנות ללוחית צהובה ולנהוג חופשי?
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
- 4 תגובות
- 961 צפיות
לאחר שעשיתי תאונה עם סובארו אימפרזה 2006 ששירתה אותי נאמנה, החלטתי להתחדש ברכב קטן יותר וקומפקטי וכמובן גם חסכוני יותר.. מה שחשוב שיהיה ברכב החדש: *קטן אבל לא קטן מידי (גודל של פולו או פביה ולא פיקנטו או i10) עם מראה מעט ספורטיבי, מפנקת.. *אוטומטי וחסכוני בדלק אבל בכל זאת גם עם קצת עוצמה (קראתי הרבה על הDSG שהוא חסכוני מצד אחד, אבל לא מבחינת טיפולים) אבל אפשרי גם ידני... *אמין מבחינת טיפולים (הסובארו אימפרזה הקודמת לא ראתה מוסך מעבר לטיפולים השגרתיים) *שיהיו בו כל מיני חידושים כלולים כמו מערכת מולטימדיה וסטיריאו טובה, דיבורית, חיישני רוורס/מצלמה... *התקציב הוא לא ממש האישיו.. כעיקרון הרציונאל הוא לא לעבור את ה100 אלף *השנתון חייב להיות משהו מהשנים האחרונו…
הודעה אחרונה מאת adamnhm,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)