Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין לקנות רכב פשוט, יד שנייה, בתקציב של עד 30K, חשוב שיהיה אמין וחסכוני בדלק.

ביצעתי חיפוש נרחב בפורום, ואחרי המלצות ביצעתי חיפוש בגוגל בהתאם, אך עדיין לא הצלחתי להסגר "על האחת".

מבין ההמלצות והחיפושים הגעתי לתובנה שהדגמים הבאים טובים:

סקודה פאביה, שברולט ספארק, יונדאי i10, מאזדה 2, טויוטה יאריס (וכנראה שכחתי עוד כמה).

די הלכתי לאיבוד עם כל ההמלצות ואני אשמח לדעת על מה כדאי להתמקד ולחפש.

חשוב לי גם לדעת מבין הדגמים הנ"ל, איזו שנה לחפש בהתאם לדגם.

בנוסף, אפשר טיפים מה כדאי לבדוק ולדעת לפני שאני רוכש יד שנייה? לדוגמה כמה קילומטרז' יהיה סביר לרכישה.

נ.ב - חייב שיהיה גיר הילוכים אוטומטי.

תודה רבה מראש.

פורסם

ספארק אין אוטומט.

הייתי בודק את המזדה 2 וסוזוקי ספלאש בתוספת קטנה,קח בחשבון שמזדה 2 כדאי לקחצ ברמת גימור דינמיק.

סוזוקי סוויפט גם אופציה טובה,הדור הקודם אולי לא התצטיין בחיסכון אבל די זריז.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי, תודה על התגובה המהירה.

אתה בטוח שלספארק אין אוטומט? יצא לי לעבור על הפרטים של הספארק באתר הרשמי ומצויין במפורש שמדובר בתיבת הילוכים אוטומטית.

חשוב לי להבהיר, שחוץ מאמינות, מיני וצריכה בדלק שום דבר לא חשוב לי - זריזות, מהירות, מרווח, מנוע, וכו'..

אני לא בטוח שהספלאש/סוויפט יתאימו בגלל המחיר. גם המאזדה 2 נראה לי די גבולית פה ברמת המחיר, לא?

מה עם האופציות של טויוטה יאריס, יונדאי i10 (דגמי 2007...) לדוגמה..?

פורסם

הספארק האוטומטית הגיע רק בדגם החדש אבל הוא הרבה מעל התקציב,לפני זה לא היה ידני לפחות בארץ.

מה שאתה רואה באתר של שברולט זאת הספרק החדשה.

היאריס די יקרה ביחס למתחרות כך שאפשר לרכשו חלופות אחרות חדשות יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסאן מיקרה תענה טוב על כל הדרישות (מנוע 1.2 מ2011)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...