Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

אני סטודנט שמתעניין ברכישת רכב קטן לרוב נוסע לבד ועם בת הזוג. לעיתים גם עם עוד אנשים במידה וארצה לקחת טרמפים ללימודים.

במהלך חיפוש רכבים מקטגורית המיני והסופר מיני קרצה לי הסיאט איביזה מבחינה ויזואלית.

אני לא רוצה לתת לזה משקל רב מאד ולכן אשמח לדעת בעד ונגד רכישת הרכב .

השנתונים שנכנסים בתקציב הם 2010-2012.

מה חשוב לי ברכב

צריכת דלק-לא חייבת להיות הכי חסכונית(לא מחפש רמה של ספייס סטאר) אבל רצוי שתיהיה טובה .נסיעה בין 10-18אלף שנתי.

בטיחות - מאמין שבתקציב הזה בשנתונים האלו רוב המכוניות יהיו מספיק בטוחות.

אמינות- מזה אני חושש באיביזה אשמח לדעת עד כמה המצב לא טוב או מנגד כן טוב.לא מחפש רכב שמבלה במוסך הרבה.

ורכב שמרגיש אחלה רכב ונותן תחושה קצת יותר נעימה מרכבי המיני הסגפנים.

יהיה נחמד גם קרוז קונטרול שבו אני משתמש הרבה.

פורסם

האיביזה רכב זריז ויחסית די חיסכוני בבין עירוני.

הגיר חלק אך בפקק נוטה לעלות הילוך מהר ולכן לא תמיד יכול להיות חלק במצב הזה.

הגיר כניראה נקודת החולשה העיקרית שלו מבחינת האמינות,בעיקר המצמדים.

שים לב שהרכבים שתבדוק עברו ריקול של החלפת מצמדים והחלפת השרשרת תיזמון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...