ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 911 צפיות
מחפס מרצדס cla ידנית. ביד2 היתה אחת שנעלמה ובשאר הפעמים לא מצאתי. גם בטרייד אין של כלמוביל לא מצאתי אני סקרן אם יש תקווה ללקט אחת אחרת. יש נתונים או הערכה כמה כאלו בכלל נמכרו (הכוונה רק לידנית)? יש עוד מקום לחפש למעט יד2 והטרייד אין של מרצדס?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 743 צפיות
היי, רציתי לדעת, איך הרכב הזה מבחינת עלות טיפולים? והאם כשקונים רכב כזה מטרייד אין יד פרטית, עדיין אקבל אחריות ששווה משהו על אף שהאחריות של היבואן היא רק לשנתיים והרכב הרי כבר יעבור את השנתיים האלו?. תודה.
הודעה אחרונה מאת wzo4, -
-
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה אני מתלבט לגבי להתחדש כרגע יש לי ספיריט 2008, אחד הרכבים שאני יותר אוהב. פשוט יצא מצב שיש לי את האופציה להתחדש. נהגתי על הספיריט החדשה ( 2010 ) אחת עם 80 אלף קילומטר נראית טוב יד ראשונה. אבל התגעגעתי לרכב שלי. הרכב שלי מתנהג יותר וגם מרגיש זריז יותר בוודאות. נראה לי סתמי להוסיף 12 אלף קילומטר בשביל רכב כזה. האם אני מפספס משהו? מה לגבי 6 פרימיום? לגבי צריכת דלק, אני נוהג 35000 30000 קילומטר בשנה בערך ומוכן לספוג צריכת דלק של 1-9 1-10. מחפש רכב שיידע להתנהג, ויהיה אמין. לכן כל קונצרן ואג הוא לא אופציה. אשמח להמלצות התקציב עד 53 אלף שח ( במקסימום עדיף 50) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת תומרובין, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב חברי! יש לי רצון מאז הילדות להיות הבעלים של מרצדת E קלאס ספציפית לדגם של שנות ה-2002-2000. ישנן כמה בלוחות אך רובן בעלות 200K פלוס בקילומטראג'. נכון מדובר בדגמים שרובן דיזל כך שהמנוע אמור לשרוד בלי בעיה עד חצי מיליון. עכשיו השאלה שלי היא עד כמה אפשר לטפל במכוניות האלו בארץ מבחינת זמינות חלקים? והאם אתם יודעים על מחלות מסויימות שאלי לבדוק בעת רכישת רכב שכזה? ( אני יודע משהו על מסרק ההגה) הכיוון הוא דגם בעל מנוע ה-2.7 ויש אפילו אחת למכירה שהיא יד ראשונה אך עשתה 380 אלף.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 643 צפיות
צריך חוות דעת על פולו שנת 2007 1.6 אוטומט. חיפשתי באינטרנט מפרט טכני מלא אך ללא הצלחה ומה שכן מצאתי באתר אחר היה רשום דברים אחרים חלקית. ראיתי האוטו 6 הילוכים האם זה גיר רובוטי? האם שרשרת או רצועה? במידה ושרשרת האם אמין? כל כמה זמן מחליפים? ובכללי אשמח לדעות על הרכב, האם יש מחלות? וחוות דעת מה עדיף מאזדה 3 2007 קומפורט או פולו 2007 1.6 אוט' שניהם עם קמ זהה כמעט (הפולו יקרה יותר ב3 אלף) אשמח לתשובות כמה שיותר מהר, תודה.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מעוניין להחליף רכב. עלה לי רעיון בראש לרכוש לקסוס is 250 שנת 2008. אני מניח שרמת הפינוק וחווית הנהיגה יעלו על כל משפחתית בת 3 באותו התקציב. השאלה היא מה רמת העלויות השנתיות הצפויות בלקסוס מעבר לעלויות הצפויות על משפחתית (בהתחשב שהלקסוס עשתה 130 א' ק"מ) והאם זה כדאי בכלל. מודה מראש על התשובות
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 3 תגובות
- 933 צפיות
הלכתי לראות טויטה פריוס 2007 נתונים: יד ראשונה פרטית, 120,000 ק"מ. מצב מכני וקוסמטי טוב (קיימים שפשופים רגילים ועוד מכה מתחת לדלת-נראה שזה בפח ולא בקורה). מטופלת במוסך מורשה ועם ספר טיפולים מלא. הוא החליף סוללה היברידית חדשה (לפי טענתו שווי כ-8500 ש"ח), צמיגים חדשים (סינים). כמה לדעתכם הרכב שווה (מחירון ללא שקלול 39,500)? האם לרכוש רכב היברדי עם שנה ונתונים כאלה זו בחירה נכונה? האם כדאי ללכת על זה?
הודעה אחרונה מאת בנתיים אוטובוס, -
- 0 תגובות
- 474 צפיות
שלום לכולם! ברצוני להתחדש ברכב חדש רציתי לשמוע חוות דעת לגבי פיאט פונטו גרנדה שנת 2008 צריכת דלק, ביצועים, טיפולים, בעיות מכניות כאלה ואחרות תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Diseño, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רגע לפני רכישת של שברולט סוניק LTZ 1.6 שנתון 2013 אוטומט(גירסא עם סאן רוף ומולטימדיה) ורציתי לשמוע קצת על הרכב מאנשים שיש להם את הרכב או כאלה שמכירים אותו או נהגו עליו. אשמח לשמוע את דעתכם באופן כללי. אשמח לשמוע התייחסות לגבי אמינות, צריכת דלק, עלות טיפולים ותחזוקה ועל הגיר ששמעתי שהוא קצת בעייתי. ובכללי לשמוע דעה כללית על הרכב. תודה רבה וחג שמח !
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, זה ארוך אך חשובה לי דעתכם. שנת 2010, יד שנייה (שתיהן פרטיות), 75,000 קילומטר. בשלוש השנים האחרונות נסע על ציר גבעת שמואל ז'בוטינסקי. הטיפולים והתיקונים בוצעו במוסכים מורשים. בשנת 2014 בעקבות תאונה הוחלף פגוש אחורי+ דלת אחורית + ידית הילוכים (חלפים מקוריים) . מצרף את הטיפולים שבוצעו [TABLE=width: 491] [TR] [TD=align: right][TABLE=width: 491] [TR] [TD=align: right]תאריך[/TD] [TD=align: right]תאור[/TD] [TD=align: right]מס' ק"מ[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]01/03/2011[/TD] [TD=align: right] טיפול 15[/TD] [TD=align: right]8,975[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] 27/01/2014[/TD] [TD=align: right]טיפול 60 + בלמים קד…
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
מתלבט בשנתון של 2010 בין יונדאי I30 למזדה 3. רכב בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר, שיתאים ל2 מבוגרים ושני כסאות תינוק מאחורה. מבחינת מחיר, נוחות, חלקים, דלק, בטיחות מרווח פנימי בגאז וכו... אשמח לתגובות
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב לעונים המלומדים, אז לאחר שעזרתם לי לבחור ולרכוש את ההונדה המאממת שלי, אני שוב איתכם. נעים מאד, הילה. בת 36, נשואה פלוס אחת. אני המשתמשת העיקרית ברכב - נסיעותיי הן לרוב לעבודה (מתל אביב לתל אביב) ובסופי שבוע אני נוסעת מחוץ לעיר לבקר משפחה (כפ״ס/רעננה). מניחה ש-70% מהנסיעה היא עירונית, 30% בינעירונית. אני מאד אוהבת את ההונדה שלי. היא קטנה וקלה לחנייה, חסכונית להפליא, הטיפולים לא יותר מדי יקרים והכל מתקתק. אבל היא כבר בת 10, ומאד לא מתחשק לי להגיע לתקופת הטיפולים הכבדים ולהוציא אלפי שקלים. ראיתי ביד2 כל מני הונדה ג׳אז היברידיות 2012 בכ-55,000 שקלים. אני מניח שאוכל לקבל 30,000 שקלים על ההונדה שלי אז השדרוג נשמע לי הגיוני וסביר. ועכשיו, לשא…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 767 צפיות
מעוניין לרכוש רכב לאישה מסוג קיאה פיקנטו מתלבט בין מנוע 1.0 או 1.25 יש לה הרבה נסיעות בין עירוניות השאלה מה עדיף? במחיר זה עוד 10 א' שח השאלה אם יש הבדל משמעותי בין הדברים ?
הודעה אחרונה מאת Mega, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 879 צפיות
היי חברים אני מתכוון לקנות רכב מסחרי ואני ממש מתלבט בין שני רכבים, פיאט דובלו ורנו קנגו. שניהם משנת 2008 וידני. אני הייתי ממש שמח אם מישהו שמכיר את שני המכוניות יכול לומר לי עליהם מבחינה תצרוכת דלק, אמינות, סחירות, נוחות וכ'ו.
הודעה אחרונה מאת SJ413, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי שיטוט ביד2, מצאתי את האפשרויות הבאות: 1.מחיר 37,000 - רנו פלואנס בנזין 2011 - 91KM 2. מחיר 41,000 - MG550 בנזין 2011 - 100KM - 80KM 3. מחיר 30,000 - ניסאן טידה בנזין 2010 - 160KM 4. מחיר 44,000 - ניסאן טידה בנזין 2011- 80KM 5. מחיר 33,000 - אופל קורסה בנזין 2012 - 100KM 6. מחיר 48,000 - מיצובישי ארטג' בנזין 2014 - 78KM 7. מחיר 31,000 - יונדאי אקסנט בנזין 2011 - 120KM 8. מחיר 46,000 - סיטרואן C3 פיקאסו דיזל 2014 - 100KM 9. מחיר 42,000 - סיטרואן C4 בנזין 2011 - 80KM 10. מחיר 32,000- סיטרואן C4 בנזין 2011 - 100KM 11. מחיר 33,000 - קיה סיד דיזל 2011 - 160KM 12. מחיר 42,000 - יונדאי I30CW בנזין 2011 - 110KM המטרה היא רכב משפחתי (לזוג + 1), …
הודעה אחרונה מאת mikush1, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים! אני צריך עזרתכם. אני הולך לקנות מכונית משפחתית כאשר אין לי הרבה ידע בתחום. אני מתכנן אוטו משומש בתקציב 25-35.000 דרישות שלי לפי סדר עדיפויות: 1. משפחתית נוחה לשניים + 3 ילדים שתיכנס כל סוג עגלה לבגז' 2. בטיחותית 3. אמינה 4. טיפולים זולים 5. סוחבת בעליות 6. נוחה לנהג גבוה (1.83) 7. חסכונית אוטו מיועד בעיקר לנסיעות בתוך העיר ירושלים ופעם בשבוע לנסיעות בינעירוניות. אחרי סריקה של אתר יד2 מצאתי כמה דגמים שנראים לי של שנתון 2009-10 עם קילומטרז' עד 150,000 וצריך ייעוץ שלכם: מאזדה סדאן2 /3 סובארו אימפרזה 3B L 1.6 / 2.0 פורד פוקוס L 1.6 / 2.0 ניסאן טידה טויוטה קורולה יונדאי…
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי עברתי על שרשורים בפורום ועלו כמה רעיונות, אשמח לרעיונות נוספים. מחפש רכב עד 70k: ידני מהנה לנהיגה וזריז יש מקום ל2 מבוגרים בספסל האחורי עלות טיפולים וצריכת דלק סבירים אחרי 2010 נפסלו בגלל שלא אהבתי את העיצוב - איביזה, פאביה, לאון רעיונות? תודה!
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 693 צפיות
שלום, אני מחפש לרכוש רכב. לא סגור על עצמי, אבל כנראה חדש. מדובר על רכב שני למשפחה והוא ישמש בעיקר את אישתי לנסיעות לעבודה. שמתי עין על סיאט איביזה. מה דעתכם? אולי המלצה על משהו אחר? בגדול התקציב הינו באיזור ה-60k, כאשר יש מצב למשוך גם אל עבר ה-80k אם ממש אין ברירה. אילו פרמטרים בכלל כדאי להסתכל עליהם? צריכת דלק. מה עוד? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מונדאו 2001
מאת lolmit- 5 תגובות
- 785 צפיות
היי , אחי טס עם חברה שלו ב7 לנוב'(כן בנוב' יהיה טוב ) לאוסטרליה לחצי שנה, הוא שוקל לרכוש שם רכב והוא ביקש ממני לשאול אותכם לגבי הרכב הבא: פורד מונדאו 2001 סדאן. מה הייתם אומרים לגבי הרכב הזה לגבי הכל, אמינות ,מרווח , ביצועים ,צריכת דלק וכו'? אותו פחות יעניין הביצועים כנראה , אבל עדיין אשמח אם תשפכו כל מה שאתם יודעים. זה די דחוף העניין אז אשמח לתשובות מהירות . תודה רבה חבר'ה !
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 30 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום רב, אנחנו שוקלים להחליף את המאזדה 5 (מודל 2011) שלנו ברכב מודל 2013/14. אנחנו בין טויוטה קורולה דגם חדש (2013 ומעלה) לבין פולקסווגן ג'טה 1.2 ל' או 1.4 ל'. הפרמטרים החשובים לנו: אמינות,נוחות נסיעה, צריכת דלק, עלות אחזקה וטיפולים, התנהגות בכביש, יותר חזק וזריז עם מזגן. וסוגית הביטוח תילקח בחשבון (יש נהג צעיר מעל 21). לגבי הטויוטה: אני יודע שהיא אמינה, זולה לאחזקה אך לא יודע איך היא בכביש ואם היא נוחה. את הג'טה אני לא יודע אך אנשים שיגעו אותי שהיא יקרה והגיר שלה בעייתי אך יותר חזקה. האם זה נכון? אשמח לעצותכם כי זה יעזור לי מאוד תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב לכולם. אני נמצא כרגע בהתבלטות בין שני הרכבים האלו, מה שמצאתי כרגע ומשהו שממש מסתדר לי עם המחיר. יונדאי i10 2011 ידנית עברה132 יד שתיים פרטית או סיריון 2008 אוטו יד 2 גם פרטית עשתה 140. מבחינת המחיר זה אותו מחיר מה שמצאתי מי שני המוכרים. ויש התחייבות למנוע גיר שלדה. רכבים ללא תאונות. מבחינת ידנית או אוטו' מבחינתי זה לא משנה. חשוב לי שיהיה רכב אמין חסכוני (סטודנט) זול בטיפולים, נסיעות עירוניות ובין עירניות קטנות. אשמח לכמה שיותר דעות בבקשה, תודה רבה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת fain, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוקר טוב חברים. בעבר עזרתם לי מאוד ברכישת רכב הראשון שלי, הנה הגיע הזמן לרכוש רכב הבא וחייב את עזרתכם. המצב הוא: משפחה בעלת 4 אנשים. גרים בצפון. כרגע יש פורד פוקוס 1 מנוע 1.6 שמספק את הצרכים שלנו כמעט ב100 אחוז ( החסרון היחיד הוא זה שכאשר רכב מלא + כל מיני חפצים לפיקניק או טיול כל שהוא - לרכב קשה, במיוחד בקטע של קפיצים. כל הדרך שיפשופים ). נסיעה שנתית באוטו בין 10 ל 13 אלף קמ"ש בלבד. תנאי חובה: בגאז' די גדול ( כמו בכל רכב משפחתי ממוצע ). שנתון 2009-2010. תקציב כ30000 מחיר נקי( כל הטיפולים, גלגלים והחלפות שעושים אחרי הקניה זה בנפרד ). בבדיקה שלי, מאוד, אבל מאוווד, מתאים לי פורד מונדאו 2010 מנוע 2.3! חוץ מזה שהוא בול מה שרוצים וצריכים הוא גם רכב שתמיד רציתי ( או…
הודעה אחרונה מאת electro78, -
-
מחפש רכב 6 מקומות. חשוב לי שיהיה מרווח נוח ומפנק, אמין, וחסכוני כמה שאפשר. עדיף שנתונים 2010 ומעלה. מחפש תמורה ביותר לכסף והתקציב גמיש יחסית...אני מניח שפלוס מינוס 100k פתוח להצעות והמלצות.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נסעתי מזה יותר מ 10 שנים (!) בסוזוקי בלנו 1997 ידנית, אך מרגישה שהיא כבר עשתה את שלה ומחפשת לקנות רכב חדש.. נוסעת בעיקר בנסיעות עירוניות, ופעם-פעמים בשבוע נסיעות ארוכות יותר, סביב 8-10K ק"מ בשנה. מחפשת בעיקר רכב אמין שישמש לכמה שנים טובות ושלא זקוק ליותר מדי חוץ מהטיפולים הרגילים. + בטיחותי. + לא בזבזני מדי בדלק. בינתיים אנחנו זוג וילדה, בשאיפה לעוד אחד מתישהו, אז זקוקה לתא מטען נוח ומקום לכסאות בטיחות בפנים. כאמור תקציב של כ 50K. מתלבטת בין: יונדאי I25 או I30, טויוטה אוריס, או טויוטה קורולה מעדיפה הפעם אוטומט תודה!
הודעה אחרונה מאת dana27, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, פתחתי פה נושא לפני מספר שבועות לגבי התייעצות ברכישת רכב, מאז הלכתי לבדוק כמה מהם ואם לומר את האמת, רק התבלבלתי (לא נסעתי באף רכב שאציין בהמשך) אחזור על זה שאני סטודנט צעיר והרכב ישמש לנסיעות בינעירוניות הכוללות את הפקקים של תא. הכי חשוב לי שהאוטו יהיה אמין, בטיחותי, צריכת דלק נמוכה\סבירה ומראה צעיר עם תקציב של כ60-70K עם עדיפות לגיר אוטומטי. לבסוף המועמדות הסופיות הן הרנו קליאו, פולקסווגן פולו וקיה פיקאנטו ספורט. אני יודע שלא כל הרכבים הן מאותה קטגוריה אבל הייתי שמח אם הייתם שופכים לי קצת אור על כל אחת מהמכוניות (יתרונות מול חסרונות בהשוואה לאחרות) ואיזה דגמים מומלצים בכל אחת מהן (ו\או אם יש בעיות ידועות). הבנתי שהקיה פיקאנטו הולכת לעבור מתיחת פנים …
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
למרות פער המחירים הגדול לטובת המאזדה- כ- 25,000 K ולמרות שבמאזדה מדובר במנוע 2.0 (סקיי אקטיב) לעומת 1.6 בקיה, קראתי לא מעט דברים חיוביים על הקיה.. בטיחות, איכות מנוע והרכבה ועד צריכת דלק. שתי המכוניות מושכות את העין ולכן אבקש חוות דעת מקצועית מבחינת כדאיות רכישה- לרבות בטיחות, שמירת ערך, איכות נהיגה, איכות הרכבה וחומרים. נוסע כ- 20 אלף ק"מ בשנה. משפחה בת 3 נפשות כרגע. כפי שאמרתי, להפרש המחיר אין משמעות גדולה מבחינתי, צמצמתי את שני הרכבים הנ"ל ואודה להארות/ הערות כדי להגיע לבחירה המתאימה ביותר. תודה לעונים ושנה טובה!
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי שהבחירה המועדפת שלי היתה מאזדה 2, ירדתי ממנה כשגיליתי שאני יכול למצוא שברולט סוניק משנתון חדש יחסית באותו סכום ההצעה שקיבלתי היום בAVIS: שברולט סוניק LTZ שנת 2013 94,000 ק"מ בעלות השכרה הבדיקה שלה נראית טוב, יש רק סעיף של צמיגים שיוחלפו מגיעה עם אחריות על גיר ומנוע לשנה וחצי מגיעה עם חיישני רוורס וביטוח חובה לשנה מתנה מחיר אחרון - 36,000 ש"ח ידוע לי ששברולט סוניק לא מצטיינת בחווית נסיעה, אך היתרון שעם השברולט אני מקבל רכב יותר חדש ויותר מאובזר, באותו סכום. אשמח לשמוע דעות, או הצעות לדברים אחרים
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתלבט בין 2 הרכבים האלו בשנים 2008-2012 בתקציב עד 50K. ממה שבדקתי תצרוכת דלק זהה , כוח דיי זהה אך הסובארו 4X4 שזה יתרון במצבים מסויימים. במיצובישי גיר רציף CVT התרון או חסרון ? לאומת הגיר האוטומט של הסובארו. ידוע לי על האמינות והבטיחות של המיצובישי אבל אני אשמח לקבל יותר מידע על הרכבים האלו מבחינות של טיפולים ואחזקה חסרונות ויתרונות. [h=1]Mitsubishi - Lancer Sportback X - 1.8 MPI (143 Hp) CVT-Autom[/h]http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=15644 [h=1]Subaru - Impreza III Hatchback - 2.0R Automatic (150 Hp[/h]http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=16066
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! רציתי בבקשה לקבל המלצות לרכב המתאים לצרכים שלי. כרגע ברשותי קיה פיקנטו 2013 ידנית (דגם בסיס) אני מאוד מרוצה מהרכב -לא היה שום בעיה בזמן שהרכב ברשותי (3 שנים מהקנייה) הסיבה שאני רוצה להחליף היא מעבר לאוטומט (אין לאישה רשיון לידני) וצורך בתא מטען יותר גדול (לעגלה בעזרת השם) בכל מקרה,מבחינתי החשיבות היאלפי הסדר) אוטומט,חסכוני בדלק,,תחזוקה זולה,אמינות,רכב קטן יחסית (דרגה מעל המיני) חשבתי על סיאט איבזה ,פולו, פאביה מבחינתי חשוב כמה שפחות ק"מ ושנתון גבוהה יחסית ניסית למצוא באינטרנט מה ההבדל בין כל האיביזות כי המכלול הכללי לא השתנה מ2008 (אני צודק?), אם יש מישהו שיודע לתת לפי שנתונים מה השתנה בניהם ? (בדגש בין 2012-2014) אני מאוד אשמח התקציב הוא …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש רכב עד 30K +- שנת 2010 אם אפשר יותר שיהיה זול להחזקה וצריכת דלק נמוכה כמה שאפשר.. חשוב שיהיה אוטומט.. חשבתי על ה סיאט איביזה Reference אוט' 1.6 5 דל' (105 כ"ס) 2010 (אם אפשר לדעת על תקלות נפוצות של דגם זה טיפולים שנתיים ובכללי חוות דעת) תודה מראש לעוזים, אורן.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -