Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פתחתי פה נושא לפני מספר שבועות לגבי התייעצות ברכישת רכב, מאז הלכתי לבדוק כמה מהם ואם לומר את האמת, רק התבלבלתי (לא נסעתי באף רכב שאציין בהמשך)

אחזור על זה שאני סטודנט צעיר והרכב ישמש לנסיעות בינעירוניות הכוללות את הפקקים של תא.

הכי חשוב לי שהאוטו יהיה אמין, בטיחותי, צריכת דלק נמוכה\סבירה ומראה צעיר עם תקציב של כ60-70K עם עדיפות לגיר אוטומטי.

לבסוף המועמדות הסופיות הן הרנו קליאו, פולקסווגן פולו וקיה פיקאנטו ספורט.

אני יודע שלא כל הרכבים הן מאותה קטגוריה אבל הייתי שמח אם הייתם שופכים לי קצת אור על כל אחת מהמכוניות (יתרונות מול חסרונות בהשוואה לאחרות) ואיזה דגמים מומלצים בכל אחת מהן (ו\או אם יש בעיות ידועות).

הבנתי שהקיה פיקאנטו הולכת לעבור מתיחת פנים ב2017, האם זה נכון? האם זה יכול לפגוע בשוק כשארצה למכור? האם זה נכון שהמוסכים המורשים מחוייבים להחזיק חלפים רק לאחר 7 שנים מאז שהדגם הקודם לו יצא? האם יש עוד מידע שאני צריך לדעת כשרכב עובר מתיחת פנים? האם המנוע מתאמץ ומשמיע רעשים חזקים בהאצות כמו שאר רכבי המיני?

ועוד שאלה לגבי יונדאי ולוסטר שלא יוצאת לי מהראש, הבנתי שהיא יצאה משיווק החל מהשנה ולא מייבאים אותה לארץ יותר, האם זה יפגע בירידת ערך? מחירון? אוכל למצוא חלפים במוסכים המורשים בעוד מספר שנים? ובאופן כללי מה זה צריך לומר לי שלא משווקים אותה יותר בארץ?

כמובן שאם יש סינדרלה אחרת אשמח לקבל ולבחון הצעות חדשות.

תודה רבה למגיבים :wink:

פורסם

הפיקנטו לא ידועה בתור אוטו חסכוני ממש, גרסת הספורט איננה ספורטיבית אלא זה רק מראה שונה מהרגילה.

הפיקנטו לא תעבור מתיחת פנים אלא תוחלף בדגם חדש בעל אותו שם ומן הסתם שדגם חדש יוצא בד"כ זה משפיע לרעה על הדגם הישן מבחינת מחיר.

גם בקליאו וגם בפולו יש גיר רובוטי שלא הכי נוח בפקקים אבל מנפק חסכון, הגיר הרובוטי של הפולו נחשב ליותר בעייתי מזה של הקליאו.

הוולוסטר חולקת מכלולים עם דגמים אחרים של יונדאי , לא רואה בעיה עם חלפים.

פורסם

אולי דווקא בגלל שאתה הולך לבלות הרבה בפקקים כדאי לשקול את הפיקנטו,היא ניראית מעולה,מאובזרת טוב,אמינות טובה.

לגבי חלקים זה גם אם הפיקנטו תהיה בת 15 לא הייתי דואג כי היא מאוד פופולרית.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה,

הלכתי לראות כמה רכבים והופתעתי לטובה מהשברולט ספארק החדשה ועם קצת מאמץ אולי אוכל לרכוש את ספארק חדשה מהחברה (LTZ).

כרגע ההתלבטות העיקרית היא בין מיני (ספארק חדשה מהחברה) לבין קליאו יד שניה 2013-2014 (דגם קולקשיין) שהיא בכלל נמצאת בקטגוריה אחרת.

מה אתם אומרים? מזכיר מצד אחד שהצריכת דלק והטיפולים חשובים, אבל גם למראה החיצוני של הרכב יש השפעה.

פורסם

מבחינת מראה חיצוני, אין פה על מה להתווכח. לדעתי הקליאו לוקחת בגדול.

לי הייתה התלבטות דומה בין רכב מיני לסופר מיני.

בסוף החלטתי ללכת על סופר מיני, כי נכנס לי באמצע שיקול של הנאה מהנהיגה עצמה.

לכל קטגוריה של יתרונות וחסרונות (מיני - קטן, נכנס לכל חניה, שנתון. סופר מיני - בדר"כ איבזור, מקום מאחורה, חוזק).

אין מה לעשות - קנייה של רכב מערבת בתוכה גם רגש. אני הייתי ממליץ למצוא אקסמפלר טוב של הקלאו - לעשות עליו נסיעה ולראות איך אתה מרגיש.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

הקליאו משמעותית זריזה מהספארק ובעלת איכות חומרים עדיפה,השאלה מה אתה מחפש,רכב חדש ומאובזר או זריז יותר וגדול יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן די דומות

פורסם

בעניין הקליאו ה75 כס חלשים לך על 90 ידני שחזק ומהנה.

וההבדל בין האקספרסיון לקולקשין זה רק בקרת אקלים שלא צריך לדעתי חישוקים (שהעדפתי לבחור מה שבא לי) ופס עיטור שאפשר לקנות באייביי ב200 שקל ככה שאל תהיה מקובע (זה אחד השיקולים שוויתרתי על הקולקשין )

פורסם

האמת אני מעדיף גיר אוטומטי, והוא מגיע בגרסא של 120 כ"ס.

לגבי התיבת הילוכים אוטומטי כפולת מצמדים EDC ישנם בעיות ידועות\מוכרות בשנתונים של הקליאו 2012-2014?

תודה מראש.

• תוכן חדש...