Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שהבחירה המועדפת שלי היתה מאזדה 2, ירדתי ממנה כשגיליתי שאני יכול למצוא שברולט סוניק משנתון חדש יחסית באותו סכום

ההצעה שקיבלתי היום בAVIS:

שברולט סוניק LTZ שנת 2013

94,000 ק"מ

בעלות השכרה

הבדיקה שלה נראית טוב, יש רק סעיף של צמיגים שיוחלפו

מגיעה עם אחריות על גיר ומנוע לשנה וחצי

מגיעה עם חיישני רוורס וביטוח חובה לשנה מתנה

מחיר אחרון - 36,000 ש"ח

ידוע לי ששברולט סוניק לא מצטיינת בחווית נסיעה, אך היתרון שעם השברולט אני מקבל רכב יותר חדש ויותר מאובזר, באותו סכום.

אשמח לשמוע דעות, או הצעות לדברים אחרים

עריכה אחרונה על ידי Erez Levi
פורסם

רכב מהשכרה נותן לי את האופציה לקחת שנתון גבוה

מה גם, שהחברות משאירות אצלם את הרכבים הסבירים, ואת השחוקים מעבירים לסוחרים

כבר קניתי בעבר מהשכרה, אתה בוחר רכב שמההתחלה יש לו בדיקה טובה, והם בנוסף עושים תיקון של כל הליקויים

הרבה יותר טוב מאשר לקנות מיד פרטית ולך תדע על מה אתה נופל

פורסם

אני הייתי מתרחק מרכבי השכרה - אנשים מתעללים ברכבים האלה ברמה שקשה לתאר.

במקרה שלך - השוק של שברולט במצב כל כך גרוע שמוכרים מיד ראשונה פרטית - הרבה מתחת למחירון.

אני אישית הייתי מתרחק משברולט אבל זו בחירה שלך.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
רכב מהשכרה נותן לי את האופציה לקחת שנתון גבוה

מה גם, שהחברות משאירות אצלם את הרכבים הסבירים, ואת השחוקים מעבירים לסוחרים

כבר קניתי בעבר מהשכרה, אתה בוחר רכב שמההתחלה יש לו בדיקה טובה, והם בנוסף עושים תיקון של כל הליקויים

הרבה יותר טוב מאשר לקנות מיד פרטית ולך תדע על מה אתה נופל

ולאן הולכים הרכבים הטובים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשארים אצל חברות ההשכרה

קניתי הונדה סיוויק מהשכרה, אחרי שחפרתי הרבה מצאתי אחת שמורה מאוד ובמצב מכני מעולה. אני איתה כבר שנתיים והיא אמינה כמו שעון שוויצרי.

הבעיה היא שהתקציב שלי לא גדול, מקסימום סביב ה35,000, דרך חברות ההשכרה אני יכול לקבל שנתון גבוה

כל הרכבים מידיים פרטיות שראיתי היו בעלי היסטוריה עמומה ואין שום הבטחה למה שאתה קונה

אגב אם יש אופציות חלופיות לשברולט אני אשמח לשמוע

הדגש על אמינות, בטיחות, אבזור, ואיכות חומרים

צריכת דלק לא חשובה לי, ולכן השברולט נראתה לי כמו בחירה טובה

פורסם

שמע אם צריכת הדלק והצלחתה ה"גדולה" בשוק הישראלי לא מפריעים לך, אז סך הכל הרכב סבבה. לי אומנם יש ניסיון עם שנתון 2011. תיבת ההילוכים קצת לא ברורה לפעמים, כאילו יש לה חיים משל עצמה והיא פתאום מעלה או מורידה הילוך בלי קשר לנסיעה אבל האמת גם לזה מתרגלים. סך הכל חוויה נעימה ומאובזרת.. אני גם לא ראיתי איתה כמעט מוסך...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• תוכן חדש...