Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6 מקומות

zebra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הונדה FRV, הרכב הכי טוב עבור 6 מקומות. עם בגאז' ענק, אין לו תחליף. אני חושב שיש גם שנתון 2010.

לך תמצא אחת במצב סביר ובמחיר סביר, כל השמורות נמכרות הרבה מעל המחירון.

ולדעתי קשה להצדיק הוצאה גבוהה כ"כ על רכב בסך הכל ישן.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי שמישהו רשם לך, אני גם חושב שהקיה סורנטו רכב מצויין, לפחות ממה שאני חוויתי החווית נסיעה איתו היא מעולה, בכל מקרה הייתי במקומך עושה נסיעת מבחן על מספר רכבים ודגמים בשביל לדעת מה יותר מתאים לך.

פורסם

אני מכרתי שנה שעברה סורנטו דגם אורבן 2013 ב 125 אלף שח ו10K קמ.

רכב נעים לנסיעה ומרווח מאוד,זריז וכיפי לנסיעות ארוכות כולל ציוד מלא ועל הגג.

השורה השלישית רק כיסא אחד היה בשימוש מידי פעם,כך שתא מטען היה פנוי

בחלקו ושאר הדברים היו על הגג,אם היה צורך,היה גם פתח מיזוג לשורה השלישית

ואפשרות לסגירה שלא בשימוש.

רוב הנסיעות היו עירוניות ו 7.4 קמ לליטר נצפו ,אמינות טובה מאוד (הקיה השנייה

במשפחה) ועלות תועלת מעולה.

פורסם

עדיין בכיוון של ה S MAX. מודל 2012 פלוס מינוס.

שווה להוסיף כסף לטיטניום או שחבל על הכסף?

נראה לי הבדל של כ 10K - יש תמורה לכסף בטיטניום מול הטרנד או שזה סתם בזבוז?

פורסם

ההבדלים העיקריים לטובת הטיטניום הם:

גג שמש ( לא נפתח)

מושבים עור משולב אלקנטרה

מערכת של סוני איכותית ( יש שיחלקו) מתמשקת עם התצוגה בלוח השעונים יש מידע על המוסיקה שמתנגנת על שיחות טלפון וכו'

ג'נטים 18 אינץ

240 כוח סוס לעומת 203 בטרנד

תאורת DRL

ובגדול הייתי ממליץ לקרוא את השרשרו הבא שרשם חבר פורום יקר בשם shayy , זה יענה לך על הרבה שאלות

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

נכון לכרגע ראיתי רק טיטניום אחת שנת 2011 עם 125,000 קמ.

קשה למצוא רכב כזה במצב טוב ? אין היצע בשוק ?

איך מחיר השוק של הרכב ביחס למחירון שלו ?

פורסם (נערך)

תבדוק טוב רכבים משנת 2011 דגם טיטניום, זה לפחות מהניסיון שלי.

בעיקר בעניין המנוע, מהניסיון שלי בחלק לא מבוטל הוחלף מנוע בשלב האחריות וכנראה כתוצאה מכך גם ריבוי נזילות/הזעות שמן.

בנוסף יצא לי לראות לא מעט רכבים עם הזעה לא קטנה באינטרקולר, פרטים נוספים בשירשור.

אתה יכול לראות את הממצאים שלי בעניין תוך כדי חיפושים יש שם גם הרבה תשובות לשאלות שלך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601034-פורד-s-max-השינויים-בין-הדגמים-השונים-ומידע-כללי&highlight=S-max

אני לבסוף קניתי 2008 רק בגלל שזה אוטו עבור אישתי ולכן נושא הכוח פחות היה קריטי עבורי.

אם כי במחשבה שניה עם כל ההספק ה"מוגזם" של המנוע החדש יותר אנחנו ירדנו מלנד קרוזר דיזל, אומנם עם הרבה פחות כ"ס אבל מומנט גבוהה יותר אז אני לא יודע אם ביחס אליו הרגשתי שהוא הרבה יותר חזק.

גם ללנד קרוזר יש עם מנוע בנזין 240 כ"ס ולא מצאתי אותו עדיף על הדיזל.

בגדול שוב אוטו מדהים ומאוד מאוד פרקטי.

תכנון פנימי מדהים.

אני קניתי אותו בגלל שני כסאות בטיחות וסל קל במושב האחורי, הכל נכנס בצורה טובה אבל אני לא יודע אם היתי קונה אותו עבור 6 נוסעים באופן קבוע ולאורך זמן.

אם כי הוא עדיין נוח בכניסה לשורה השלישית בייחס להרבה ג׳יפונים שמציאים 7 מקומות.

בעבור זה אני יותר בעד רכבים שניתן לעבור למושב בשורה השלישית דרך הרווח בין שני המושבים של השורה השניה כדוגמא קרייזלר טאון קאנטרי, טויוטה סנייה וכו'

היום אני יכול גם לומר שגג השמש מאוד נחמד אבל כן ניתן להרגיש כי הוא מכניס חום לאוטו, אני השחרתי אותו ברמה הגבוהה ביותר.

אם כי גם כך אנו לא מרגישים אי נוחות עם תפוקת המזגן גם בימים חמים של החודש שעבר.

בגדול אין יותר מידי רכבים כאלו, חלקם יוצאי ליסינג ששם לא הצלחתי לקבל הרבה מידע לגבי היסטורית הרכב, דבר שהוא די בעייתי ברכב מהסוג הזה שדורש תחזוקה כמו שמן גיר וכו'.

תתחיל לבדוק רכבים ותבין מה המחיר פחות או יותר, תוכל גם לראות בשירשור שצירפתי.

המון בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם
אם תקרא את הלינק ששמו פה אז גם מנוע טרנד ניתן להפוך לטיטניום.

מעבר למנוע, הטיטניום יותר מאובזרת: גג פנורמי, מושבי עור ועוד עיצובים קטנים....

פורסם

זה לא ממש מושבי עור וטוב שכך.

העור הוא רק בעיקף באזור הישבן והגב זה בד אלקנטרה מאוורר שגם מאוד נוח לנקות אותו והוא גם יחסית נעים לעומת העור.

יש עוד הבדל במערכת אם כי יש שמחליפים לדאבל דין עם מסך ואז רוב הפונקציות בלוח שעונים לא קיימות.

זה עוד הבדל נוסף שיש לך מסך לא קטן בלוח שעונים, האמת נחמד, לא יותר.

וחישוקים גדולים יותר, 18 לעומת 17 אינצ׳, אם יש הבדל מורגש בנוחות אז יש מצב שהיתי מעדיף 17.

פורסם

אז אתם אומרים שהתוספות שיש לטיטניום לא שוות את התוספת במחיר ?

אם שניהם היו אותו מחיר. לא הייתם מעדיפים את הטיטניום ?

פורסם

לא אמרתי. אם מצאת טיטניום אז חסכת לך שדרוג תוכנה. אבל לדעתי ,לאיש משפחה, גם הטרנד טוב מאד . התוספות לא ממש שוות 10K₪

פורסם (נערך)

תתחיל לראות רכבים רק ככה תדע מה מצב השוק מה ההפרשים במחירים אם בכלל.

בוא נסכם זאת כך, אין מספיק מבחר מהרכבים האלו שכדאי שתעדיף את זה או אחר בגלל תוספות ולא מצב מכאני ואפילו קוסמטי, אני היתי מחפש הכל וקונה את השמור והמטופל ביותר, יותר חשוב מכל תוספת כזאת או אחרת.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם
תתחיל לראות רכבים רק ככה תדע מה מצב השוק מה ההפרשים במחירים אם בכלל.

בוא נסכם זאת כך, אין מספיק מבחר מהרכבים האלו שכדאי שתעדיף את זה או אחר בגלל תוספות ולא מצב מכאני ואפילו קוסמטי, אני היתי מחפש הכל וקונה את השמור והמטופל ביותר, יותר חשוב מכל תוספת כזאת או אחרת.

האמת שאין לי יותר מדי זמן פנוי להסתכל ולחפש...

לא ראיתי את הטיטניום אבל נוצר לי הרושם שהוא יותר יוקרתי ומפנק מהטרנד ...גם הגג הפנורמי נראה לי מגניב.

יש מישהו שראה את שניהם ויכול להגיד לי אם זה אכן כך, או שהם דומים מאוד ואני סתם מתלהב מפרטים שוליים ?

• תוכן חדש...