Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6 מקומות

zebra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בזמנו הלכתי לראות המון רכבים מהלוח גם כאלו שהיתי די בטוח שאני לא קונה רק בגלל הצבע אבל הלכתי לראות כדי להכיר את השוק, זה עניין מאוד חשוב.

אני יכול להבין למה אתה מעדיף את הטיטניום, הוא אכן מרגיש יותר יוקרתי ואם כבר בגלל הכסאות עור עם התפר האדום שזה משדרג לדעתי את התחושה עוד לפני הגג.

הגג כבר כתבתי, נחמד אבל כבר אחרי שבוע השחרתי אותו ברמה הכי גבוהה.

גם הג׳אנטים הגדולים לדעתי משנים מעט את הצורה בחוץ.

אני היתי מחפש טיטניום אבל לא על חשבון אוטו שמור ומטופל.

תתחיל לראות רכבים גם אם אין זמן, זה חלק חשוב.

תתחיל אפילו מה שנמצא בסביבה שלך

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסתכל על שנתון 2012 ומעלה. ראיתי שלפי מחירון יד 2 סביבות 90k. ולוי יצחק סביבות 75k.

ברור שהמוכר מתיחס למחירון הגבוה. והקונה למחירון הנמוך.

לאיזה מחירון אני צריך להתיחס בתכלס ?

מישהו יודע איך השוק של ה s max ביחס למחירון ? האם רכב ממוצע, במצב תקין וק"מ ממוצע שנתי של 20k, נמכר במחיר מחירון או פחות/יותר מחירון ?

פורסם

בקניה ומכירה מה שקובע הוא מו"מ בין המוכר לקונה. בשנים האחרונות המחירון הוא אמנם בסיס למו"מ אבל העסקאות נסגרות במחירים שאינם בהכרח קשורים למחירון אלא להיצע וביקוש אמיתיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

עדיין, צריך איזושהי נקודת יחוס. והבעיה היא ששני המחירונים אפילו לא קרובים אחד לשני.

ברגע שיש מחירון גבוה (יד2) למוכר ומחירון נמוך יותר (לוי יצחק) לקונה, זה גורם לכך שבסופו של דבר, נרצה או לא נרצה, המחיר ייסגר איפושהו באמצע ולא על פי היצע וביקוש אמיתיים.

אז בקיצור, איך ההיצע מול הביקוש של ה SMAX. בדרך כלל יש יותר היצע מביקוש או ההפך ?

איך השוק שלו ? זה רכב סחיר שניתן למצוא בקלות יחסית מכוניות במצב טוב, שנכנסות לשוק. או שרב הרכבים קרועים וקשה למצוא כניסות של משהו במצב טוב ?

עריכה אחרונה על ידי zebra
פורסם

ינסה המוכר למכור במחיר גבוה. לא יצליח - יוריד את המחיר עד שהרכב ימכר או עד שימאס לו מהמכירה ויפסיק לנסות. ככה זה בשוק.

פורסם

אבל בשוק תמיד יש "פראיירים" שמוכנים לשם מחיר גבוה.

אני בסה"כ רוצה לדעת אם מישהו יודע מהו מחיר השוק הממוצע כרגע ל SMAX בשנתון 2012.

לא מצפה לתשובה מדויקת - כי אין כזאת. מחפש סדר גודל.

שוב מזכיר שהבלבול שלי נובע מההפרש הגדול בין שני המחירונים. יד 2 - 92K , לוי יצחק - 75K.

פשוט לא יודע למה להתייחס, כדי לדעת שאובייקטיבית אני אעשה עסקה טובה.

פורסם (נערך)

אתה ממשיך להתעלם ממה שאומרים לך פה.

אתה לא יודע אם להתיחס למחירון של יד 2 או לוי יצחק אבל מצפה לקבל תשובה חד משמעית מאחד החברים פה.

סדר גודל כבר יש לך.....

בקנית רכב יד יש המון פרמטרים שקובעים את המחיר, זה לא מוצר סגור בקופסא.

אתה מפחד לצאת פראייר זאת כבר בעיה..., מאוד קשה לעשות עסק אם זה הפרמטר שמנחה אותך.

מה גם שמבחינת פראייר זה זה ששילם מחיר גבוהה, אבל מה אם זה שקנה רכב במצב מזעזע/אחרי תאונה אבל במחיר נמוך.

עד שלא תצא לראות רכבים אתה אפילו לא תבין מה זה רכב במצב טוב.

ובטח לא את מחיר השוק.

במקום לבזבז פה זמן, היו לנו רצף של חגים, זמן מצויין לגשת לראות רכבים מהלוח גם אם זה לא בדיוק הרכב שנראה לך מהנתונים הי

בשים, כל רכב שתראה וכל בעל רכב שתפגוש רק תקבל יותר מידע ותבין טוב יותר מה אתה קונה.

אתה יודע כמה רכבים הלכתי לראות שהפער בים המחיר במודע לבין מה מדובר עם המוכר היה יותר מעשיריה עוד לפני מו"מ.

מזכיר לי את האנשים שכותבים מודעת מחפשים, לנד קרוזר 2002 עד יד 2, עד 120 אלף.

זאת תגובה של אדם שאפילו לא פתח את הלוחות כי אין חייה כזאת, עם החיפושים הוא יבין שגם 250 אלף זה נחשב למעט.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם (נערך)

אתה צודק לגמרי. פשוט ממש אין לי זמן (גם בחג לא היה לי) אז אני מחפש מידע ממישהו בעל נסיון, שגם חיפש וקנה רכב כזה ויכול לעזור לי עם טיפים, מסקנות ואולי גם כיוון במחיר. ולא, ברור שזה לא חוכמה להביא מחיר נמוך לרכב שבור. אני מדבר על מחיר ממוצע (מחיר שוק) לרכב במצב טוב, נקי מתאונות, עם ק״מ ממוצע לשנתון שלו.

אם אתה אומר שלא אקבל תשובה גם את זה אני מקבל ומבין. ברור שאין תחליף ללכת לראות רכבים ומזה לאסוף מידע ולקבל סדר גודל - פשוט אני ממש ממש עסוק....

עריכה אחרונה על ידי zebra
פורסם

אתה ממש ממש עסוק = הזמן שלך שווה כסף.

אתה לא סוחר, ולכן גם אם תשלם כמה אלפי שקלים יותר מ"השוק" ייתכן שזה יהיה שווה לך...

צמצם את עצמך לאחד או שניים עם נתונים ממש טובים, ותחתוך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...