Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים.

בעבר עזרתם לי מאוד ברכישת רכב הראשון שלי, הנה הגיע הזמן לרכוש רכב הבא וחייב את עזרתכם.

המצב הוא: משפחה בעלת 4 אנשים. גרים בצפון. כרגע יש פורד פוקוס 1 מנוע 1.6 שמספק את הצרכים שלנו כמעט ב100 אחוז ( החסרון היחיד הוא זה שכאשר רכב מלא + כל מיני חפצים לפיקניק או טיול כל שהוא - לרכב קשה, במיוחד בקטע של קפיצים. כל הדרך שיפשופים ). נסיעה שנתית באוטו בין 10 ל 13 אלף קמ"ש בלבד.

תנאי חובה: בגאז' די גדול ( כמו בכל רכב משפחתי ממוצע ). שנתון 2009-2010. תקציב כ30000 מחיר נקי( כל הטיפולים, גלגלים והחלפות שעושים אחרי הקניה זה בנפרד ).

בבדיקה שלי, מאוד, אבל מאוווד, מתאים לי פורד מונדאו 2010 מנוע 2.3! חוץ מזה שהוא בול מה שרוצים וצריכים הוא גם רכב שתמיד רציתי ( אותו ושברולט מאליבו ). אבל לאחרונה אני שומה לא מעט תגובות לא נעימות בקטע של צריכת דלק שלו. אומרים שהוא שותה יותר מפורד פוקוס שיש לי כרגע ( בהרבה יותר. כרגע צריכת שלק של פוקוס שלי הוא 1 ל 9.5\10 וזה בעיר בלבד! ) ומביאים לי מספרים הזויים של כ1 ל7. ובא לי לבכות מזה!!!

אז הנה הבקשה שלי מכם:

1) האם מונדאו באמת שותה 1 ל7\8 ( אני נוהג לא כמו סבתא זה בטוח אבל גם לא מתפרע) ?

2) איזה רכב אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהרכב הזה בתנאי ( כמו שכתבתי למעלה ) שזה 2009-2010, בסביבות 30 אלף ומאוווווד מומלץ שיהיה עם מנוע חזק יותר מ1.6.

ממתין לתשובות והמלצות שלכם!

תודה מראש :)

פורסם

ממליץ לך לבדוק מאזדה 3 אקטיב (דור שני) יוצאת ליסינג בעברה וכיום נמצאת ביד פרטית. שמורה עם נתונים + הסטוריה נאה.. הרכב זריז, הבגאז' נוח.. רכב אמין מאוד!!

מאמין שתמתח קצת את התקציב לכ-35000 תוכל למצוא אחת משנת 2009- 2010

פורסם
ממליץ לך לבדוק מאזדה 3

אני ממש לא אוהב מאזדה.

הסתכלתי גם לכיוון סקודה או הונדה אבל שם באמת צריך להוסיף איזה 5000.

דרך אכב מה לכבי שברולט קרוז ?? האם כדאי ?

פורסם

גם אם תנהג רגוע במונדיאו 2.3, לא תצליח לקבל יותר מ-10 קמ"ל בתנאי שתשלב גם נסיעה בין עירונית.

עוד אופציה עם מנוע 2.0 שסוחב יופי דווקא (וגם צריכת הדלק יותר שפויה מהמונדיאו, לא בהרבה אמנם) ומרווחת מאוד גם לחמישה היא קיה מג'נטיס.

פורסם
גם אם תנהג רגוע במונדיאו 2.3, לא תצליח לקבל יותר מ-10 קמ"ל בתנאי שתשלב גם נסיעה בין עירונית.

עוד אופציה עם מנוע 2.0 שסוחב יופי דווקא (וגם צריכת הדלק יותר שפויה מהמונדיאו, לא בהרבה אמנם) ומרווחת מאוד גם לחמישה היא קיה מג'נטיס.

לא מכיר את הדגם הזה - מיד אבדוק. בקשר ל1 ל10 זה ממש מקובל. הפוקוס שלי עכשיו שותה ככה. אני מוכן להתפשר ל 1 ל9 עירוני במונדאו, אבל אם זה 1 ל8 - כבר לא רלוונטי בשבילי =(((

פורסם
בוקר טוב חברים.

בעבר עזרתם לי מאוד ברכישת רכב הראשון שלי, הנה הגיע הזמן לרכוש רכב הבא וחייב את עזרתכם.

המצב הוא: משפחה בעלת 4 אנשים. גרים בצפון. כרגע יש פורד פוקוס 1 מנוע 1.6 שמספק את הצרכים שלנו כמעט ב100 אחוז ( החסרון היחיד הוא זה שכאשר רכב מלא + כל מיני חפצים לפיקניק או טיול כל שהוא - לרכב קשה, במיוחד בקטע של קפיצים. כל הדרך שיפשופים ). נסיעה שנתית באוטו בין 10 ל 13 אלף קמ"ש בלבד.

תנאי חובה: בגאז' די גדול ( כמו בכל רכב משפחתי ממוצע ). שנתון 2009-2010. תקציב כ30000 מחיר נקי( כל הטיפולים, גלגלים והחלפות שעושים אחרי הקניה זה בנפרד ).

בבדיקה שלי, מאוד, אבל מאוווד, מתאים לי פורד מונדאו 2010 מנוע 2.3! חוץ מזה שהוא בול מה שרוצים וצריכים הוא גם רכב שתמיד רציתי ( אותו ושברולט מאליבו ). אבל לאחרונה אני שומה לא מעט תגובות לא נעימות בקטע של צריכת דלק שלו. אומרים שהוא שותה יותר מפורד פוקוס שיש לי כרגע ( בהרבה יותר. כרגע צריכת שלק של פוקוס שלי הוא 1 ל 9.5\10 וזה בעיר בלבד! ) ומביאים לי מספרים הזויים של כ1 ל7. ובא לי לבכות מזה!!!

אז הנה הבקשה שלי מכם:

1) האם מונדאו באמת שותה 1 ל7\8 ( אני נוהג לא כמו סבתא זה בטוח אבל גם לא מתפרע) ?

2) איזה רכב אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהרכב הזה בתנאי ( כמו שכתבתי למעלה ) שזה 2009-2010, בסביבות 30 אלף ומאוווווד מומלץ שיהיה עם מנוע חזק יותר מ1.6.

ממתין לתשובות והמלצות שלכם!

תודה מראש :)

יש לי מונדאו 2011 עם מנוע 2.3.

בעיר הוא באמת אוכל 1:7 אבל בחוץ ברגוע אני מגיע איתו ל-1:13 בכביש 6 גם ל1:14.

מצד שני העיר שלי כולה זה במפרים ועליות אז אולי בעיר יותר נורמאלית ושטוחה אפשר להוציא 1:8.

פורסם

בקצרה- משפחתית גדולה, די מרווחת, אמינה כמו כל יונדאי-קיה, אותו מנוע 2.0 ותיק ואמין ששירת את הקונצרן, אותה תיבת ארבעה הילוכים פשוטה ואמינה.

פורסם

בתקציב שלך אני ממליץ לך לחפש מיצובישי לנסר עם מנוע 1800 - די דומה לפוקוס שיש לכם כיום, עם בגאז' גדול ומנוע יותר נמרץ. רכב אמין ביותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בקצרה- משפחתית גדולה, די מרווחת, אמינה כמו כל יונדאי-קיה, אותו מנוע 2.0 ותיק ואמין ששירת את הקונצרן, אותה תיבת ארבעה הילוכים פשוטה ואמינה.

הסתכלתי על הקיה הזו. לא האמתי שאני אגיד את זה אבל....היא כללל כך פשוטה! אני בגילי כבר 31. רוצה טיפה יותר נוחות ואלקטרוניקה. ואם מונדאו באותו כסף נותן את כל מה שאמרתי - נפשית קשה לקבל פחות מזה

פורסם
בתקציב שלך אני ממליץ לך לחפש מיצובישי לנסר עם מנוע 1800 - די דומה לפוקוס שיש לכם כיום, עם בגאז' גדול ומנוע יותר נמרץ. רכב אמין ביותר.

דרך עגב זה בדייייוק מה שאני מסתכל עליו כרגע =) זה יכול להיות פתרון גם..

פורסם

קח בחשבון שאלטרנטור זו מחלה ידועה של המונדאו אז בדוק טוב לפני רכישה. גם לדעתי קיה מנג'טיס או יונדאי סונטה יהיו תמורה טובה מאוד. יש דגמים מאובזרים עם גג ועור. בכל מקרה לדעתי מונדאו מזדקנת זה לא רעיון כל כך טוב. הרכב די עצלן למרות הנתונים הלא רעים והאלקטרוניקה ה"מפנקת" כבר לא מתפקדת כמו שהייתה לפני 7 שנים.

פורסם

רק תדע שלנסר, בגלל גיר רציף, לא מרגיש חזק בתחילת הנסיעה - בהמשך ( האצה ביניים ) כן מורגש שהרכב עם 140 כ"ס. כך שאל תבנה להיות ראשון ביציאה מהרמזור. גם בידוד רעשי מנוע בהאצה לא מושלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגלל שאתה נוסע מעט אז צריכת הדלק צריכה להוות שיקול משני, נכון שלא תקנה רכב שנוסע 5 קילומטרים לליטר אבל בין 8 ל-10 קילומטרים לליטר בנסועה כמו שלך ההבדל יהיה זניח כמעט ביחס לעלויות אחזקה וטיפולים למשל.

מאליבו היא כיוון טוב לדעתי, התמורה למחיר מעולה והרכב אמין בסך הכל. יש לנו במשפחה ניסיון עם אחת מ-2005 ולפני חצי שנה בערך נוספה אחת מ-2011 מוסבת לגז. שתיהן עם מנוע 3.5. החדשה הרבה יותר שקטה ופחות "אמריקאית" באופי, תא הנוסעים הרבה יותר איכותי ונעים. התקציב שלך קצת גבולי לדגם החדש יותר מ-2008 אבל שווה לנסות ולבדוק.

סובארו B4, רצוי סטיישן, גם תתן לך יותר ביצועים וכבונוס גם התנהגות כביש טובה. המרווח לא יהיה גדול בהרבה משל הפוקוס אבל להבנתי בתחום הזה היא מספקת אתכם.

יונדאי סונטה שהוצעה כאן גם אפשרות טובה, תא הנוסעים נעים יותר מזה הפלסטיקי והמיושן של המג'נטיס. הרכב הגיע מאובזר יחסית עם סאנרוף, חישוקי מגנזיום ובקרת אקלים. יש רכבים עם מנוע 2.4 שיהיו מעט יותר זריזים אבל לא בפער משמעותי מה-2 ליטר. ה-3 ליטר מאוד נדירים.

טויוטה אוונסיס תהיה קצת יותר ישנה אבל היא מרווחת, נוחה ואם אני זוכר נכון רוב הרכבים הגיעו עם 7 כריות אויר.

פורסם

קודם כל תודה על התשובות, אז ככה:

אם צריך אני יכול להוסיף איזה 5000 אבל בכל אופן לא מעוניין לשלם יותר מ35000 על רכב.

ממה שכתבתם אני בהחלט רואה שסובארו בי4 ושברולט מאליבו הם רכבים טובים אבל כן ב30 לא לקנות כמעט. מינימום 35.

מבחינת צריכת דלק של מונדאו אני רואה בYOUTUBE שזה בסביבות 1 ל 7.5 לכל המכוניות האלה וזה דאי גרוע אפילו אם לוקחים בחשבון שאני נוסע כ12 אלף לשנה בלבד. אז מה שנשאר לי זה למצוא רכב שיהיה דומה לו מבחינת ה"רמה" שלו, ז.א. תהיה אלקטרוניקה בסלון, כמה שפחות "סוויטצ'ים" עגולים ויותר כפתורים...קיצר רכב מודרני יותר ולא כמו הפוקוס הראשון שלי שאפילו מזגן בו הוא על סוויטצ'ים עגולים מסתובבים ולא כפטורים.

פורסם

שברולט אפיקה? רבות מהן הוסבו לגז - מה שמוזיל מאוד את עלויות הדלק...

יש בה את כל הפינוקים שאתה מחפש. בקרת אקלים, קרוז קונטרול, מצפן, מחשב דרך ועוד כל מיני שטויות אלקטרוניות. האמינות טובה ואפילו הרכב נראה טוב.

• תוכן חדש...