Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח בחשבון שאלטרנטור זו מחלה ידועה של המונדאו אז בדוק טוב לפני רכישה. גם לדעתי קיה מנג'טיס או יונדאי סונטה יהיו תמורה טובה מאוד. יש דגמים מאובזרים עם גג ועור. בכל מקרה לדעתי מונדאו מזדקנת זה לא רעיון כל כך טוב. הרכב די עצלן למרות הנתונים הלא רעים והאלקטרוניקה ה"מפנקת" כבר לא מתפקדת כמו שהייתה לפני 7 שנים.

הבעיה באלטרנטור הוא מהסיבה הפשוטה, לפורד יש מערכת "חכמה" לטעינת מצברים בימים קרים של בין 14.4 ועד 14.8 וולט מה שבעצם מגביל אותה לשימוש במצברים שנקראים SILVER CALCIUM ולא במצברי חומצה רגילה, שתרתח בטעינה שכזאת.

לכן, כל מי שהחליף ומחליף מצברים במונדאו וזורק מצבר חומצה רגיל, דופק את כל מערכת החשמל, האלטרנטור ומערכות הטעינה השונות ברכב.

אחר כך מתלוננים.

פורסם

אני חשבתי על זה! פלואנס באמת יפה חזקה והכל אבל אומרים לי שרנו הוא רכב הכי מתקלקל בשוק ( נראה לי זה תקף גם לגבי הפלואנס ). היה לחבר שלי רנו מגאן... לא תאמינו אבל תקלה כל 3 חודשים

פורסם
אני חשבתי על זה! פלואנס באמת יפה חזקה והכל אבל אומרים לי שרנו הוא רכב הכי מתקלקל בשוק ( נראה לי זה תקף גם לגבי הפלואנס ). היה לחבר שלי רנו מגאן... לא תאמינו אבל תקלה כל 3 חודשים

בטח היה לו מגאן 2

תשכח כל מה ששמעת , האיחוד של רנו ניסאן עשה רק טוב. נוחות צרפתית , מנוע גיר יפני מוכח ואמין.

במקרה יש לי כזאת. לא יכול לקווח על משהו קריטי או כל 3 חודשים מוסך. אצלי יש איזה חישן שזורק שגיאה שעוד לא מצאו מי החיישן כי קפצים איתו עוד 3 ועד שמגיע למוסך הם לא מצליחים להבין מי מהם הוא הראשון אבל זה לדעתי איזה חישן חמצן . בינתיים עשו ניקוי מצערת ונראה שזה הסתדר. מעבר לזה פעם ב 15000 טיפול וזהו.

• תוכן חדש...