ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
היי, אני מחפש רכב נהיגה כיפי אך גם פרקטי, עם יכולת 4על4 בסיסית. התקציב עד 350 אלף ש"ח. יכולת שטח בסיסית...הכוונה לעבור בשביל חול בסיסי שבו חלק מהרכבים נתקעים (לא רכבי הנעה כפולה), וחלק לא
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אני הייטקסיט נשוי ללא ילדים ומחפש רכב בעיקר לנסיעות לעבודה. ליסינג מטעם העבודה גוזל כ-3000 בחודש כאשר אני לא מרבה לנהוג לכן לא כל כך קורץ לי לקחת רכב. לאחרונה נתקלתי בשירות של avis ביונדאי i20 inspire חדשה 2016 לתקופה של 18 חודשים בעלות של 900 ש"ח לחודש עם מקדמה של 7500 ש"ח כמו כן חבילת ביטוחים וטיפולים בתוספת של 350 ש"ח. כלומר 1250 ש"ח בחודש ולשלם רק דלק. האם יש המלצות או הסתייגויות בנדון? אני די רואה בזו עסקה טובה מאחר והיא כוללת פטור נזק או גניבה. אשמח לשמוע המלצות וכדאיות בדבר לפני שאחתום. תודה וגמר חתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הציעו לי על הקליאו שלי שירוקו ידני שנת 2011 86 אלף ק"מ אני עושה טרייד אין ומוסיף בסביבות ה-6\7 אלף שקל מה אומרים כדאי? ואני מת להעיף את הרנו בגלל הגיר הרובוטי המסריח ושמעתי ששירוקו אדירה עם גיר ידני זה נכון?
הודעה אחרונה מאת idan2313, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 37 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום, כנראה שאני יורד מכל הסיפור הזה של חברות מימון ואסע ישירות ליבואן. בעיר שלי יש כל מני שינויים בצוות בצ'מפיון מוטורס ואין עם מי לדבר בנתיים ולכן אני אסע לראשון לציון. אשמח אם תכינו אותי קצת למה שהולך להיות שם, כמה כל חודש יצא הרכב, לכמה שנים ואיך משלמים את היתרה, מה מחיר העמלה, האם משלמים מקדמה וכמה... וכל מה שאני צריך לדעת לפני הקנייה. * אשכול קודם ננעל משום מה ולכן נפתח חדש. תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, התייעצתי כאן לפני כשנה לגבי רכישת רכב ראשון, וקיבלתי המלצות גורפות על דייהטסו סיריון. בסופו של דבר קיבלתי לתקופה את הרכב המשפחתי שלנו [טויוטה קורולה 2014] ודחיתי את קניית הרכב. כעת אני עומדת שוב לפני רכישה ומתלבטת מאד: התרגלתי מאד למשפחתית, ולא מתחשק לי לעבור לרכב קטן. ניסיתי אז את הסיריון והרגשתי שהוא חלש ומצועצע מידי. אני גם נוהגת מפעם לפעם על קיה פיקנטו וממש לא מתחברת אליה. התקציב שלי נשאר 30,000 ש"ח, וממש חשוב לי לא לעבור אותו כולל יישור קו וכו'. מבחינת קילומטראז', יוצא לי לנהוג יותר מ-2,000 ק"מ בחודש. המליצו לי על סובארו אימפרזה/מיצובישי לנסר שנים 2006-2008. אשמח לשמוע את דעתכם, ורעיונות נוספים. תודה גדולה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 681 צפיות
שלום חברים, אני מחפש רכב שני (לאישתי) שמיועד בעיקר לנסיעות בתוך העיר + בסופ"ש מחוץ לעיר. שיתאים ל 3 ילדים מאחור (רק עם בוסטר 1). אוטומט וחסכוני. התקציב הוא 30-40 אלף שח. בשנה היא עושה בערך 10,000 ק"מ. אין לי בעיה שזה יהיה או משפחתית או מיני. תודה
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול האם ברכישה מאפס קילומטר ניתן לדעת מראש את תאריך העלייה לכביש כפי שמופיע ברשיון רכב. האם זה פרמטר שמשפיע על מחיר הקניה? האם ברכישה חדש מהיבואן התאריך העלייה הוא בדיוק התאריך שבו אני מקבל את הרכב, או שגם ברכישה כזו ייתכן והרכב כבר בעצם בן כמה חודשים. בעצם אני רוצה לדעת כי לפי מחירון לוי יצחק יש משמעות לאיזה חודש הרכב עלה על הכביש, ואם זה למשל כמעט שנה אז זה אפילו סכום מאוד גדול. תודה
הודעה אחרונה מאת ramoni, -
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
שלום אני עוזר לחבר סטודנט. הרכב יסע הרבה מכפר רימונים לאוניברסיטה העברית בירושלים, ולנס ציונה. התקציב שהוגדר הינו עד 20 אלף כמובן שכיף לחסוך. אני עשיתי חיפוש מתקדם ביד 2: עד יד 2, עד 100 אלף ק"מ וקירבה למגורים. אז ההתלבטות היא בין: יפניות אוטומטיות: מיצובישי כריזמה, ניסן אמרה, הונדה סיוויק כולם ישנות 98-99. מחיר של כ5000. גולף אוטומטיות 2000-2003 מנועים 1600,2000,2300 יותר לכיוון ה15 אלף שקל. פיזו 206 2006-2007 ידני ואטומט 1600 בכ17000. כל הרכבים עד יד 2, חלק טופלו במורשה חלק לא, כולם עם ק"מ נמוך. יש גם פיאט פונטו אבל הגיר הרובוטי הרתיע אותי ברור לי שכולן זוללות יחסית פרט לידנית. מה דעתכם? תודה רבה, שבת שלום וחג שמח.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אבקש חוות דעת שלכם על רכב שאני מעוניין לקנות. יש מיצובישי ספייס סטאר שנת 4/2014 פרטית יד ראשונה, צבע לבן, מאוד יפה בלי שום שריטה או תאונה. העיניין שהיא עשתה 49000 ק"מ שעם עושים חשבון זה יוצא 20000 ק"מ לשנה שזה נראה לי הרבה מדיי. המחיר יחסית בסדר. מה אתם הייתם אומרים ? כדאי לקחת עם כזה כמות ק"מ או עדיף לחכות למשהו אחר עם פחות ק"מ ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 729 צפיות
שלום לכל החכמים. מחפשים את הvfm הטוב ביותר חשבתי נניח על c3 בנזין? או רעיונות אחרים? מבחינת גודל - סופר מיני. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
1. חסכוני בדלק וטיפולים/חלקים 2. אמין 3. משפחתי מסגרת תקציב 40-50 * גיר: יש לנו היום רכב קטן ידני ולכן היינו רוצים דווקא אוטומט. * ראיתי המלצות על סיטרואן C3 פיקאסו אשמח להמלצה חג שמח!
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- 0 תגובות
- 832 צפיות
שבוע טוב, העסק צריך רכב עבודה פרופר, טנדר שיוכל להוביל ציוד, מדי פעם נגרר ואנשים באופן יומיומי על גבי קילומטרים רבים מבלי לבלות שעות וימים מיותרים במוסך. התקציב איננו גבוהה, מה שמציב אותי הרכבים סביבות שנת 2008-2009 (דימקס והאנטר) או להתאמץ אף יותר בעבור הטויוטה מאותו השנתון. ידוע לי מנסיון אישי שהטויוטה אמינה מאוד (כמובן במידה וטופלה כמו שצריך לאורך חייה, אך אשמח לשמוע מחברי הפורום את דעתם על הדימקס (4*2 אוטומטית, 3 ליטר בפרט) שאמורה לתת פייט טוב בעניין. ההאנטר מעט מדאיג אותי עקב שמועות על אמינות רעועה ואחזקה יקרה, האם באמת כך המצב? האם פספסתי רכב נוסף כלשהו? אשמח ואודה לכל עצה בעניין, אלי.
הודעה אחרונה מאת Aino, -
- 0 תגובות
- 577 צפיות
זה נראה כאילו ההרקולס זה הדגמים הישנים. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? תודה!
הודעה אחרונה מאת Erezsg, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמו בכותרת... החוק הוא שאם הרכב הנעה קדמית הוא חייב להיות יותר מודרני (בשנתון מהקליאו 2001 שלי) אם הנעה אחורית אין בעיה לרדת כמה שנים קלות מיאטה-ראיתי na אבל קצת מפחיד השנתון הישן שלהן,הייתי שמח ל nb אבל אנשים חושבים שיש להם זהב ודורשים מחירים מוגזמים. בנוסף 130 סוס ב na נשמע לי קצת מדי,כמובן שאני לא יודע דבר וחצי דבר על דריפטים וכנראה יקח לי זמן ללמוד לנהוג ברכב,אבל אז יהיה חסר לי המון כח וזה מבאס. אין שום בימר בין 20 ל 65 אלף בלוחות (ידנית,לא הגדרתי בכלל דגם) שלא נראית שחוטה מיני קופר-איך ה 1.6 הרגילה שנת 2008 ואיך הקופר אס שנת 2008? שום ואג חוץ מבימר לא באה בחשבון. אשמח להארה לגבי mr2, יש אחת בלוח האמת ואני לא מכיר כל כך את הרכב אם למישה…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 0 תגובות
- 513 צפיות
אחרי שחיפשתי ובדקתי על הרבה רכבים נתקלתי במיטו. סך הכל אני לא מכיר מספיק טוב את החברה אלפא רומיאו וגם לא את הדגם הספציפי, אבל הביצועים המראה החיצוני והמחיר משכו אותי. אבל זאת עדיין קניית רכב שאמור לשרת אותי כמה שנים טובות, (יד שנייה כמובן בין השנים 2009-2012) לכן השאלה שלי האם היא אמינה? והאם כדאי לרכוש אותה? מנוע 1.4 ידנית 120 כ"ס/135 כ"ס/155 כ"ס * התייעצתי עם מישהו שאמר לי שהיא לא מומלצת ולא אמינה אבל אהבתי את הרכב יותר מדיי בשביל להסתמך על דעה אחת. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Naor2075, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 862 צפיות
שלום לכולם, תחילה רציתי להודות לפורום שעזר לי ברכישת הפיג'ו 208 החדשה שלי, רכב נהדר שאני מרוצה מאוד על הרכישה שלו ועל זה תודה לכם. אשמח לעזרתכם פעם נוספת - אחי הגדול מעוניין לקנות רכב משפחתי אוטו' לטווח הארוך עבורו ועבור אישתו (עם ילדים באופק). הוא מעוניין ברכב מודל 2012/13, לא מעוניין להשקיע מעל ל- 60K. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ובינעירונית ראשל"צ - הרצליה . חשוב לו שהרכב יהיה מרווח יחסית במחשבה קדימה על משפחה ותא מטען גדול . צריכת דלק סבירה תספיק לו. הוא ביקר אתמול בשלמה SIXT וראה שם מליסינג יונדאי I35 שנת 2013 עם קילומטרז' של 125K , וע"פ הנתונים ברכב, צריכת דלק ממוצעת של 1 ל 7 (כנראה שהנהג ממש טחן את הרכב) . אני המלצתי לו להתרחק כמו אש מהרכב, …
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
מדובר באלפא רומיאו מיטו שנת 2009 1.4 טורבו ידנית כמה הממוצע שלה לליטר מבעלי מיטו שיודעים? תודה
הודעה אחרונה מאת Tomer1992, -
- 3 תגובות
- 769 צפיות
לאחר התייעצות קטנה בפורום http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=614237 וביקור באחת הטריידאינים הידועים קיבלתי הצעה לפביה ספייס 09 ראשונה פרטית כולל היסטורית טיפולים ושנה אחריות ממכון הבדיקה +התחייבות לתיקון כל הליקויים עי הטריידין. העסקה תצא לפועל ביום ראשון בעז"ה .מבחינת הצרכים האוטו מתאים בול. אשמח לדעת מה חשוב לדעת לפני קניה ? חוות דעת שיגרמו לי לחשוב פעמיים או להתחרט (?) שבת שלום לכולם.
הודעה אחרונה מאת mokolit, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אשמח לקבל הצעות לרכבים רלוונטים. קריטריון חשוב שיהיה אוטומט/רובוטי. אין לי מושג איך להתחיל לחפש אפילו רכבים לפי צריכת הדלק שלהם... תודה!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש רכב פנאי שטח בתקציב של כ-60K לא נדרשות יכולות שטח גבוהות חתימה טובה
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מציעים לי יונדאי I30CW INSPIRE עלתה לכביש 5/2012 105 ק"מ רכב חברה (נצא מנקודת הנחה מרובה נהגים) עבר תאונת חזית, הוחלפו חלקי פח (טומבון ומכסה מנוע) אך ללא שסי. בבדיקה מצוין נזילת מים וטומבון אחורי פגום למרות שלא רואים פגיעה. מחיר מחירון לוי יצחק 59 מחיר מחירון יד 2 55 אך לאחר קיזוז חברה וק"מ יוצא 50.7 מציעים לי במחיר מבצע מאחר וקרוב משפחה שלי עובד במקום ב- 33. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת danielu, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן חברים. בעזרת ה' אני אהיה סטודנט עוד שנה. אני מחפש רכב לקנות קטן אבל שיהיה חזק יחסית עם מנוע 1250 שאני יוכל לנסוע חופשי גם נסיעות ארוכות ללא בעיות. הנסיעות שלי יהיו בעיקר קצרות ולא הרבה קילומטרא'ז, מידי פעם מחוץ לעיר לסידורים. חשוב שיהיה אוטומט כדי שגם אחותי תוכל לנסוע עליו. לא מחפש רכב פוזה,חשוב שהוא יהיה אמין ואמין ואמין ויחסית חסכוני בדלק,לא משפחתי, בסגנון המיני והסופר מיני. וטיפולים וביטוח זולים. מתכנן לקנות את הרכב מחברות ליסינג ולעשות מימון ומעדיף בגלל הביטוח גם. רוצה את הרכב לתקופה ארוכה 5 שנים+. הכי חשוב שיהיה אמין בקיצור. אשמח לשמוע על הצעות חברים. גג 50 אלף אפילו אם יש בפחות אז מעולה סביבות 40-50 אלף. חג שמח ושנה טובה !
הודעה אחרונה מאת david44700, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי מתלבט מתי לקנות רכב. די סגור על הפיקנטו. פתוח גם לנושא ה0 ק''מ. קיבלתי 2 הצעות על ה1.0: 1.מיבואן כולל מובילאיי,קודן, דיבורית בלוטות התקנה מקומית, אחריות 3 שנים +4 על מנוע וגיר כולל א. רישוי ב66,000.(משקף הנחה של 3,500 ממחירון רשמי) 2. 0 ק''מ, 3 שנים אחריות ב61,000. השאלה אם יהיו מבצעים טובים יותר לדעתכם לקראת סוף שנה. איך חוק הרכב החדש ישפיע? יוריד מחירים? האם התקינה הירוקה שנכנסת בשנה הבאה תעלה מחירים? אשמח לדעתם!
הודעה אחרונה מאת evic, -
-
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מכרים שלי רוצים לרכוש את הרכב המדובר מחברת השכרה (אלבר). הוא עבר יותר מ-113 אלף ק"מ. דגם מנוע CBZ ׁ(האם מדובר ב-tsi? לא כתוב על החברה מאחורה tsi, אם זה משנה). נפח 1.2. ברישיון כתוב seat ibiza st. הגיר אוטומטי. באינטרנט כתוב שהגיר בעל 7 הילוכים, האם מדובר ב-DSG? רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים איך הרכב, האם מומלץ, דברים שכדאי להיזהר ולבדוק? משיטוט בפורום לא הרבה משבחים את הגיר והמנוע לטובה. האם באמת הוא לא מספיק אמין? כמו כן, אשמח לשמוע על הצעות לרכבים מומלצים לזוג הורים, רוב הנסיעות יהיו בין עירוני לעבודה ומדי פעם נסיעה של שעה-שעתיים למרכז ובחזרה. תקציב של עד 40 אלף, חצי ממנו מזומן וחצי מימון. תודה רבה והמשך חגים שמחים לכולם!!!
הודעה אחרונה מאת L_B, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש רכב שלא יעבור את ה40-60k אבל יהיה אמין מספיק כדי ״למשוך״ איתי כמה שנים טובות. אני לא מחפש להעביד אותו קשה לכן לא אכפת לי ללכת על דגמים ישנים. יש המלצות לדגמים מסוימים? ובעיקר אשמח לדעת אם יש דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם כשבודקים מסחריות? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת Erezsg, -
-
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, אני משתעשע במחשבה לקנות סיוויק טייפ אר 2008 יתרונות: - התנהגות כביש מעולה- לפחות לפי הביקורות שראיתי - מנוע שמפיק 201 כ"ס ועושה 6.6 שניות מ0-100 - אמינות יפנית חסרונות: - שנתון נמוך יחסית - מומנט לא להיט של 19.5 קג"מ בסל"ד גבוה - החיסרון הגדול: הרכב עבר 210,000 ק"מ הרכב נראה במצב ממש טוב ונראה שבעל הרכב (בעלים שניים) עשה טיפולים לפני הזמן ולא חסך בחומרים איכותיים. אך שוב, הקילומטרז' מפחיד. אשמח להתייחסויות וחוות דעת על הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 873 צפיות
שלום חברים, מבקש המלצות על רכב מסחרי קטן (ברלינגו, דובלו, קנגו וכו'), טורבו דיזל ידני, שנת 2010 לפחות. הרכב צריך להיות כמה שיותר מרווח, במיוחד במושבים האחוריים ועם כמה שיותר מקום למטען מאחורה. הרכב ישמש כרכב משפחתי בלבד. דרישות - בטיחות, אמינות, נוחות, עלות טיפולים/חלפים, צריכת דלק. תקציב עד 40K, טיפה גמיש, אם הפער במחיר באמת מצדיק. תודה.
הודעה אחרונה מאת titanium75469, -
-
המלצה
מאת eran-louzon- 2 תגובות
- 576 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, בהמשך לפוסט שלי אני מגדיר מחדש את החיפוש שלי אחר רכב: עד היום נסענו על רכבים ישנים. עד שכבר קנינו רכב יחסית חדש (היה בן שנה כשקנינו אותו) זה היה פיאט פנדה שאני מאוד אוהב אבל זה רכב עירוני בסיסי מאוד. היום אנחנו מחזיקים 2 רכבים - הפיאט פנדה המדוברת ומאזדה לאנטיס 2001 שאני מנסה למכור. החלטנו להשתדרג גם ברכב וגם בחוויה. אנחנו חייבים שני רכבים בגלל איזור המגורים שלנו, ואנחנו גרים רחוק משתי המשפחות שלנו. את הנסיעות הארוכות אנחנו עושים כיום עם הפנדה בגלל שהלאנטיס זללנית מאוד בדלק. ואחרי ההקדמה הזאת, הגדרות הרכב שאנחנו מחפשים: שיהיה נוח לנסיעות ארוכות מרווח מספיק ל2 בוסטרים + סלקל מאחורה (או לפחות לשני בוסטרים ואדם מבוגר מאחורה למידה ונשים את הסלקל במושב ה…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
משפחתית 2013
מאת Arogo- 3 תגובות
- 489 צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב משפחתי. לאחר שקראתי את מה שנכתב כאן (המון!), אני רוצה לבחור בין 2 רכבים- רנו פלואנס דיזל או יונדאי i30cw. שתיהן אווטמטיות, מליסינג, עם כ 90k ק"מ. אנחנו לא נוסעים הרבה אבל לא אכפת לי שיהיה דיזל (העיקר שיהיה אמין) וחשוב מרווח פנימי ונוחות (שני הורים, שני ילדים ועוד אחד בדרך). הייתי במוסך של רנו וכפי שכולם אומרים כאן, גם שם סיפרו שהפלואנס דיזל אמינה. מה הייתם לוקחים מבין ה2? או ששתיהן בחירה נכונה? תודה רבה על העזרה. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת noknok,