Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תחילה רציתי להודות לפורום שעזר לי ברכישת הפיג'ו 208 החדשה שלי, רכב נהדר שאני מרוצה מאוד על הרכישה שלו ועל זה תודה לכם.

אשמח לעזרתכם פעם נוספת -

אחי הגדול מעוניין לקנות רכב משפחתי אוטו' לטווח הארוך עבורו ועבור אישתו (עם ילדים באופק).

הוא מעוניין ברכב מודל 2012/13, לא מעוניין להשקיע מעל ל- 60K. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ובינעירונית ראשל"צ - הרצליה . חשוב לו שהרכב יהיה מרווח יחסית במחשבה קדימה על משפחה ותא מטען גדול . צריכת דלק סבירה תספיק לו.

הוא ביקר אתמול בשלמה SIXT וראה שם מליסינג יונדאי I35 שנת 2013 עם קילומטרז' של 125K , וע"פ הנתונים ברכב, צריכת דלק ממוצעת של 1 ל 7 (כנראה שהנהג ממש טחן את הרכב) . אני המלצתי לו להתרחק כמו אש מהרכב, זה נשמע שגיל הרכב האמיתי יותר קרוב ל10 מאשר 3 לפי הנתונים האלה .

אני המלצתי לו לחפש משהו בסגנון של הסופר מיני שלי רק שנתון מוקדם יותר, הוא חושש שהרכב יהיה קטן ולא מרווח מספיק.

אודה מאוד לדעתכם ועזרתכם בנושא .

תודה,

חיים

פורסם (נערך)

I35 רכב לא רע,אפשר למצוא אקזפלרים שמורים בהרבה ולא כאלו שרשומים "ליסינג" והיו בפועל בהשכרה מרובת אנסים.

לדעתי,הוא יצטרך למתוח מעט את התקציב בשביל לרכוש רכבים בני 3-4 שמורים עם ק"מ נמוך כי כמו שראיתם מכוניות קרועות לא חסר כלל וכלל וגם בחברות "בעלות השם והמוניטין".

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התשובה, גם נגיד ויעלה את התקציב ל65, איזה רכב כדי לקנות ?

ןמאיפה, בהנחה שהוא לא מעוניין לקנות מאדם פרטי ...

פורסם

אני ממליץ להגיע למגרשים שמחזיקים רכבים פרטיים, מדובר בעיקר בטרייד אין של היבואנים, למשל כלמוביל טרייד (מיצובישי ויונדאי), אוטודיל (כל מותגי צ'מפיון, פיאט), סוזוקי התחילו פעילות טרייד אין לאחרונה ויש גם את טרייד מוביל שמשמשת זרוע טרייד אין של מספר מותגים.

לגבי הרכב עצמו. אמנם בסדאן תא המטען גדול אבל הוא פחות שימושי מבהאצ'בק או סטיישן.

אפשר לשקול יונדאי I30, קיה סיד, סוזוקי SX4, מאזדה 3 האצ'ק או הונדה סיויק.

אני הייתי מתמקד בטויוטה אוריס. משפחתית קומפקטית מרווחת, נוחה, לא צרכנית גדולה של דלק ודיי אמינה. אם לא רוצים לרכוש מפרטי אפשר לבדוק מה קיים במלאי של טויוטה סלקט - אתר שמרכז את רכבי הטרייד אין בסוכנויות טויוטה.

• תוכן חדש...