Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התייעצתי כאן לפני כשנה לגבי רכישת רכב ראשון, וקיבלתי המלצות גורפות על דייהטסו סיריון.

בסופו של דבר קיבלתי לתקופה את הרכב המשפחתי שלנו [טויוטה קורולה 2014] ודחיתי את קניית הרכב.

כעת אני עומדת שוב לפני רכישה ומתלבטת מאד:

התרגלתי מאד למשפחתית, ולא מתחשק לי לעבור לרכב קטן. ניסיתי אז את הסיריון והרגשתי שהוא חלש ומצועצע מידי. אני גם נוהגת מפעם לפעם על קיה פיקנטו וממש לא מתחברת אליה.

התקציב שלי נשאר 30,000 ש"ח, וממש חשוב לי לא לעבור אותו כולל יישור קו וכו'.

מבחינת קילומטראז', יוצא לי לנהוג יותר מ-2,000 ק"מ בחודש.

המליצו לי על סובארו אימפרזה/מיצובישי לנסר שנים 2006-2008.

אשמח לשמוע את דעתכם, ורעיונות נוספים.

תודה גדולה!

פורסם

לאימפרזה וללאנסר שוק חלש כך שב30 בהחלט ניתן למצוא מכוניות טובות אבל 2000 ק"מ בחודש זה הרבה דלק והן לא חסכוניות ... האם לקחת זאת בחשבון?

מאזדה 3 גם כן באותה קטגוריה וכן פוקוס רק לא רובוטית בשום אופן

פורסם

אם זה בסדר מבחינתך לשלם יותר על דלק, לכי על זה.

אני בכל זאת הייתי מנסה במקומך ללכת על קטגוריית הסופר-מיני. לא חושב שיש פער משמעותי בנוחות ביניהן לבין משפחתיות.

פורסם

תודה רבה רבה לכם.

האם הרכבים הנ"ל חסכוניים בדלק פחות מהקורולה? או כמוה פחות או יותר?

ובנוגע לסופר מיני, בהגדרות הנ"ל ההמלצה עדיין רק על הסיריון, או שיש עוד?

פורסם

הרכבים הנ"ל הרבה פחות חסכוניים מהקורולה.

אם תמתחי את התקציב במעט תוכלי לרכוש ניסאן מיקרה אוטומטית עם מנוע 1.2 חסכונית מאוד משנת 2011.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם תמתחי את התקציב במעט תוכלי לרכוש ניסאן מיקרה אוטומטית עם מנוע 1.2 חסכונית מאוד משנת 2011.

תודה רבה!

קראתי קצת ביקורות על ניסאן מיקרה והתפלאתי. היא נראית לא כ"כ מומלצת.

האם אתה ממליץ ספציפית על שנת 2011, או 2011 ומעלה?

כמו"כ לגבי המחיר, ראיתי ביד 2, אחת 2011 ב29K, ו-2012 ב26K, הגיוני? איפה הבעיה?

פורסם

זכותו של כל אחד לדרוש איזה מחיר שהוא רוצה בעבור הרכב שלו, זכותו של כל אחד אחר לסרב או להסכים.

לצורך העניין, יתכן שהמיקרה מודל 2012 עברה קילומטראז' גבוה\לא שמורה\תוחזקה באופן לא איכותי, ולכן בעליה מתמחר אותה נמוך יותר, לחלופין, ייתכן גם שהוא סתם מאד לחוץ למכור. את אמורה לערוך את כל הבדיקות האפשרויות ולהבין מדוע המחיר יותר נמוך יותר.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם
במידה ואת מחפשת משפחתית המיקרה והאקו מיקרה לא יתאימו לך, הרכב הזה קטנציק מבפנים ומבחוץ לעומת כל משפחתית ממוצעת

לפני שמגיבים נא לקרוא את השרשור כולו כדי לראות את מה שכתבה פות"ש אחרי שהבינה שהאופציות המשפחתיות בתקציבה לא חסכוניות:

ובנוגע לסופר מיני, בהגדרות הנ"ל ההמלצה עדיין רק על הסיריון, או שיש עוד?

לגבי המיקרה הכוונה למנוע 1.2 מ-2011 ואילך (ב-2011 יש גם מנוע 1.4 פחות חסכוני)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תנסי למתוח קצת את התקציב ולרכוש ניסן טידה, היא נוחה, מרווחת, אמינה ויחסית חסכונית

(לפחות ברמה של הקורולה).

רעיון טוב , ואפשר לשקול גם ניסאן נוט

פורסם

אני לא אוהב את מה שאני הולך לכתוב, כי אני לא סובל את הרכב הזה, ההורים שלי סבלו ממנו, אבל יחסית למשפחתיות אחרות בתקציב הוא חסכוני - קורולה רובוטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם את מוכנה לרכוש רכב משנתונים 2006-2008, תחפשי הונדה ג'אז עם גיר רציף מהדגם שנמכר בשנים 2003-2008. רכב די מרווח, אמין וחסכוני מאוד.

אחרי קורולה 2014 מיקרה תרגיש לך רכב ספרטני, לא נוח וצפוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום מירי,

אני אמיר מחברת buy & drive, ויש לנו מרכז מכירות גדול ומרווח בנתניה. בתקציב שלך יש לנו שתי מכוניות מעניינות, הראשונה היא הונדה סיווק מודל 2008, והשניה היא לא ממש מתאימה ל 2000 ק"מ בחודש אבל היא מפנקת בכמה רמות מעל כל רכב אחר שנסעת בו, והיא ביואיק להקרוס. זה רכב מנהלים אמריקאי גדול ומפואר.

את מוזמנת להיכנס אלינו ונמצא יחד איתך את הרכב המתאים, ואם צריך לעלות טיפה בתקציב ולמצוא פתרון מימון, גם זה יש אצלנו,

שבת שלום,

אמיר

• תוכן חדש...