Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום מירי,

אני אמיר מחברת buy & drive, ויש לנו מרכז מכירות גדול ומרווח בנתניה. בתקציב שלך יש לנו שתי מכוניות מעניינות, הראשונה היא הונדה סיווק מודל 2008, והשניה היא לא ממש מתאימה ל 2000 ק"מ בחודש אבל היא מפנקת בכמה רמות מעל כל רכב אחר שנסעת בו, והיא ביואיק להקרוס. זה רכב מנהלים אמריקאי גדול ומפואר.

את מוזמנת להיכנס אלינו ונמצא יחד איתך את הרכב המתאים, ואם צריך לעלות טיפה בתקציב ולמצוא פתרון מימון, גם זה יש אצלנו,

שבת שלום,

אמיר

ביואיק לה קרוס זה המלצה רעה לתקציב כזה, וביחוד שלא נשמע שפותח השרשור בעל ממון רב לאחזקה שוטפת, הביואיק יקרה מאוד לאחזקה בטיפולים ובחלפים.

פורסם
תודה רבה לכם.

אני אבדוק את כל ההצעות.

מירי,

אשמח אם תשתפי בתוצאות הבדיקה שלך.

הדרישות שלי מאד דומות לשלך..

תודה ובהצלחה!

פורסם

חוזרת, לעדכן ולשאול שוב.

בדקתי לגבי ניסאן טידה ביד 2. חוץ מביקורות על כך שהוא מכוער הבנתי שהוא באמת יכול להתאים לצרכים שלי [ולא מפריע לי המראה].

כעת התעוררה אצלי שאלה חדשה:

רכבים שנת 2008-9 שראיתי נעים סביבי 28-31K שזה סביר מאד עבורי,

במקביל נתקלתי [בפורום וביד 2] במודעות על רכבים אחרים כמו מיצובישי לנסר בנתונים דומים פחות או יותר, במחיר 15-17K.

השאלה שלי היא האם יש בכלל מקום להשוואה בין השניים. ובמידה ומדובר על צריכת דלק נמוכה יותר בניסאן, האם פער המחירים לא יצדיק בסופו של דבר את המחיר הנוסף שאשלם בדלק.

מקווה שהשאלה הגיונית, כי ההבנה שלי ברכבים מינמלית ביותר.

תודה רבה!

פורסם

ההבדל הוא לא רק בצריכת הדלק- המיצובישי חלשה יותר, פחות חסכונית וישנה יותר, אבל אמינה מאוד.

להגיד לך שזה שווה תוספת של 15K? לדעתי לא. אבל תעשי נסיעה פה ופה ותחליטי. בכל אופן ההבדלים לא כאלו גדולים- זה לא שהטידה היא רכב מירוץ והמיצובישי עגלה בלי סוס, או משהו כזה.

פורסם

אין אפשרות למתוח תקציב? הפרש בקילומטרז כזה בדלק הוא כ7000++ לטובת דיזל. רנו דיזל יכולה להיות אופציה נוספת שכדאי לשקול. נכון, היא הרבה יותר יקרה. אבל ב3 שנים זה יפצה במחיר דלק ומחיר מכירה (במיוחד מגאן סטיישין).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ההבדל הוא לא רק בצריכת הדלק- המיצובישי חלשה יותר, פחות חסכונית וישנה יותר, אבל אמינה מאוד.

להגיד לך שזה שווה תוספת של 15K? לדעתי לא. אבל תעשי נסיעה פה ופה ותחליטי. בכל אופן ההבדלים לא כאלו גדולים- זה לא שהטידה היא רכב מירוץ והמיצובישי עגלה בלי סוס, או משהו כזה.

תודה רבה.

זה בדיוק מה שהיה חשוב לי להבין.

פורסם (נערך)

הכי חשוב זה למצוא רכב במצב שמור. וב 30 אלף שקלים אפשר למצוא מיצובישי לנסר מהדור החדש מודל 2008, עם מנוע 1800. צריכת דלק כמו של מיצובישי מהדור הקודם, אבל הרכב הרבה יותר נוח, בטיחותי ואיכותי .

ועוד טיפ קטן בנוגע למיצובישי ( לא משנה ישנה,או חדשה ) - כדאי מאוד לחפש רכב בצבע לבן. משום מה כל הצבעים המטאליים מתקלפים/ דהויים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...