Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. חסכוני בדלק וטיפולים/חלקים

2. אמין

3. משפחתי

מסגרת תקציב 40-50

* גיר: יש לנו היום רכב קטן ידני ולכן היינו רוצים דווקא אוטומט.

* ראיתי המלצות על סיטרואן C3 פיקאסו

אשמח להמלצה

חג שמח!

פורסם

במקרה של הפיקאסו האוטומטי (רובוטי חד מצמדי) עדיף לנסות לפני.

כמו כן, המושבים עצמם נוחים אבל השיכוך דיי קשה ומרגישים את זה במעבר על שיבושים.

מעבר לכך מנוע הדיזל דיי חסכוני ואמין.

פורסם (נערך)

יש אחד שמור שדרור מפרסם. אבל ידני.

לובינסקי טרייד נותנים את כל הפיקאסו דיזל 2013 ב47900 ושנת אחריות. שווה לבדוק בגלילות נניח. רכבי ליסינג שטופלו במורשה. כולם בין 100-120k.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי צביקי
פורסם

החלטתי "לרדת" מהרעיון של דיזל כי זה מגביל באופן משמעותי את האפשרויות שלי.

ההבדל בנסועה של 33K שנתית מצריכה של 1/19 ל 1/14 בעלות של 6 ש"ח לליטר יוצא 270 ש"ח בחודש. לא מעט, אבל גם לא כזה סכום גדול בשביל שאגביל את עצמי לרכבי דיזל.

עכשיו השאלה מאיזה רכב משפחתי ואמין אפשר להוציא 1/14 בצריכת דלק...

פורסם

דן: אין שום אוטומט שמתקרב לצריכת דלק של 1/14? לאיזה תקציב צריך להגיע בשביל זה?

צביקי: "מדאיג" אותי כל העניין הזה של דיזל, טיפולים יקרים וכו'. אני מוכן לשלם עוד דלק בשורה התחתונה מאשר לבלות יותר זמן במוסך ולשלם יקר על חלקים, טיפולים וביטוחים. מה אתה אומר?

אגב איך ההשוואה בין ה C3 ל C3 פיקסאו?

פורסם

לא אמרתי שאין שום אוטומט כזה, אלא על פי דרישותיך, אין אחד כזה אמין.

בכלל, אני סבור שאתה עושה טעות שאתה יורד מדיזל עם נסועה כמו שלך. דיזל ידני יהיה אידיאלי, וגם יחסוך לך בדלק, ירידת ערך, וגם בתיקונים יחסית לחלופות חסכוניות אחרות, כמו TSI+DSG

פורסם
דן: אין שום אוטומט שמתקרב לצריכת דלק של 1/14? לאיזה תקציב צריך להגיע בשביל זה?

צביקי: "מדאיג" אותי כל העניין הזה של דיזל, טיפולים יקרים וכו'. אני מוכן לשלם עוד דלק בשורה התחתונה מאשר לבלות יותר זמן במוסך ולשלם יקר על חלקים, טיפולים וביטוחים. מה אתה אומר?

אגב איך ההשוואה בין ה C3 ל C3 פיקסאו?

חושב שאתה טועה.

טענתך שרכב דיזל מצריך טיפולים יקרים יותר ויותר זמן מוסך לדעתי לא נכונה.

הצריכה שלך צועקת דיזל, והפער הכספי שייווצר הוא משמעותי.

לצרכים שלך, רכב משפחתי, הפיקאסו c3 יותר מתאים מהc3.

הc3 מעט חסכונית יותר,אבל עם הרבה פחות מקום. ובהינתן שאתה חושש מהטיפולים והתקלות, הרי שאחת מלובינסקי שמורה יחסית עם שנה אחריות תיתן לך מענה טוב.

אגב, לא הבנתי. אתה רוצה ידנית או לא?

פורסם

יש לי היום פיג'ו 107 ידנית, אז לרכב משפחתי הייתי מעדיף לא ידני אבל זה לא תנאי קשיח.

מה ההבדל בין לקחת את ה C3 פיקאסו ידנית לרובוטית? (ברור לי שעניין חווית הנהיגה שצריך להרגיש קודם כדי להחליט).

די מבאס שחוץ ממנה אין עוד ממש אפשרויות.

אני קצת מתפלא שאין רכב בנזין אוטומט שמגיע לצריכה של 1/14, חשבתי שהתקדמנו בטכנולוגיה :)

פורסם

הרובוטי הרבה יותר דומה לאוטומט מאשר לידני. ומי שעובר מגיר ידני אליו לדעתי לא ירגיש ירידה באיכות אלא עליה. המתלוננים הם אלו שהיו רגילים לגיר רציף אוטומטי, שממנו אכן יש שינוי שמשמעותי בעיקר בנסיעות עירוניות.

בתקציב שלך, אכן הוא אחד הבודדים. אתה יכול לחפש גם פאביה דיזל, אבל לדעתי היא פחות טובה.

• תוכן חדש...