Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול האם ברכישה מאפס קילומטר ניתן לדעת מראש את תאריך העלייה לכביש כפי שמופיע ברשיון רכב.

האם זה פרמטר שמשפיע על מחיר הקניה?

האם ברכישה חדש מהיבואן התאריך העלייה הוא בדיוק התאריך שבו אני מקבל את הרכב, או שגם ברכישה כזו ייתכן והרכב כבר בעצם בן כמה חודשים.

בעצם אני רוצה לדעת כי לפי מחירון לוי יצחק יש משמעות לאיזה חודש הרכב עלה על הכביש, ואם זה למשל כמעט שנה אז זה אפילו סכום מאוד גדול.

תודה

פורסם

מיבואן - מספר ימים לפני מסירה ללקוח.

אין פה משחקים.

0 ק"מ - יכול להיות גם חצי שנה אחורה. לבדוק קודם הקניה. אם אתה קונה ישירות מחברת ליסינג ניתן לבדק. בקש שישלחו לך צילום רישיון הרכב. להשתדל שיהיה לא יותר מחודשיים אחורה.

פורסם

מלבד המשמעות לשווי הרכב (וכן, הערך מתחיל לרדת מיום הרישום ולא מיום המסירה), קח גם בחשבון שהאחריות נספרת מיום הרישום. כלומר רכב שנרשם לפני חצי שנה, יציע שנתיים וחצי אחריות ולא שלוש כמו רכב יבואן.

פורסם

כאשר אני קניתי רכב ב0 ק"מ חברת הליסינג ביצעה הזמנה מתאימה אצל היבואן, וגם כאן זה היה תלוי במועד האספקה המדויק.

פורסם
כאשר אני קניתי רכב ב0 ק"מ חברת הליסינג ביצעה הזמנה מתאימה אצל היבואן, וגם כאן זה היה תלוי במועד האספקה המדויק.

אז בעצם במקרה שלך ממש קיבלת רכב כאילו היית קונה ישירות אצל היבואן, רק במחיר מופחת?

לא רכב שלא הצליחו למכור או רכב שנשאר מעודף מלאי..?

• תוכן חדש...