Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל הצעות לרכבים רלוונטים.

קריטריון חשוב שיהיה אוטומט/רובוטי.

אין לי מושג איך להתחיל לחפש אפילו רכבים לפי צריכת הדלק שלהם...

תודה!

פורסם

לא חושב שיש רכב משפחתי,שעונה לדרישות,אלא אם מדובר ברכב היברידי (הונדה/טויוטה לסוגיהן).

אולי קורולה רובוטית מתקרבת לצריכה הזו ולא יותר מכך אבל הגיר שלה לא להיט בכלל והיו פה כמה שרשורים על כך-שווה לערוך חיפוש על בעיות הקלאץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כאן תמצא טבלה נוחה ודי ממצה של צריכת דלק אמיתית לכלי רכב בישראל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כאן תמצא טבלה נוחה ודי ממצה של צריכת דלק אמיתית לכלי רכב בישראל.

כנראה שגם מהטבלה צריך להוריד 10 עד 15 אחוז מהנתון של המבחן.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם
איך אפשר לקחת את הטבלה הזאת ברצינות?

פיזו 107- נתון אחד אומר 1 ל 15.5 והשני אומר לאותו רכב 1 ל 19.5.

אם אתה היית רציני היית מבזבז עוד חצי דקה ונכנס לאיזור המבחנים באתר הזה ורואה שהנתון של 19.5 ק"מ ללליטר הוא לדגם הידני, והנתון של 15.5 ק"מ לליטר הוא לדגם הרובוטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם אתה היית רציני היית מבזבז עוד חצי דקה ונכנס לאיזור המבחנים באתר הזה ורואה שהנתון של 19.5 ק"מ ללליטר הוא לדגם הידני, והנתון של 15.5 ק"מ לליטר הוא לדגם הרובוטי.

נכנבתי לאתר דרך הפלאפון, הוא לא מראה לי את הדגמים של המבחנים, ננסה יותר מאוחר מהמחשב.

בכול מקרה , רובוטי הוא ידני עם רובוט ששולט עליו, אין סיבה הגיונית שיהיה פער של 20 אחוז בניהם

פורסם

היי חברים,

תודה על העזרה וההכוונה.

הסיבה לרכב משפחתי אוטומט ובנזין הוא שהאלטרנטיבה היא רק C3 PICASO שאני כרגע לא כל כך מתחבר לזה מכמה סיבות והאופציה היקרה יותר היא הפלואנס דיזל (פשוט בגלל שהיא מחוץ לתקציב כבר).

הנסועה הצפויה היא 30-35 אלף קילומטר בשנה.

בחישוב מהיר יוצא שההוצאה על הדלק ברכב "רגיל" (לא דיזל) שצורך 1/14 היא לא משמעותית (תוספת של 270ש"ח בחודש).

פורסם
נכנבתי לאתר דרך הפלאפון, הוא לא מראה לי את הדגמים של המבחנים, ננסה יותר מאוחר מהמחשב.

בכול מקרה , רובוטי הוא ידני עם רובוט ששולט עליו, אין סיבה הגיונית שיהיה פער של 20 אחוז בניהם

אני בעל פג'ו 107 רובוטית. בתקופה הנוכחית עם מזגן דלוק ב- 100% מהנסיעות, אני מצליח להגיע לצריכה משולבת של 1 ל- 14/15

בסתיו/אביב/חורף המצב מעט טוב יותר ואני מגיע ל-1 ל- 16/17 בנסיעה מעורבת.

• תוכן חדש...