Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי על הקליאו שלי שירוקו ידני שנת 2011 86 אלף ק"מ

אני עושה טרייד אין ומוסיף בסביבות ה-6\7 אלף שקל מה אומרים כדאי?

ואני מת להעיף את הרנו בגלל הגיר הרובוטי המסריח ושמעתי ששירוקו אדירה עם גיר ידני זה נכון?

פורסם
מודל 2011 , 122 כ״ס: החליפו לה מותחן ? יש ספר טיפולים מלא?

אני אשים את הרכב בבדיקה לפני אני רוצה לראות כול פרט ואני אעדכן אבל בכללי איך השירוקו ידני?

פורסם

ה 122 כ"ס ידנית נחשבות מהאמינות שבדגם הנ"ל, אבל אתה יורד ב 3 שנים אחורה לרכב שכבר 5 שנים על הכביש (בקרוב 6), כמה ק"מ? איזו יד ואיך היא טופלה?

Opel Adam S 2017

פורסם

הקילומטרז של השירוקו נשמע טוב, הוא אמר 86k. לדעתי אם הרכב עובר בדיקה כמו שצריך

הוא יהיה לך הרבה יותר מהנה וחזק מהקליאו ואם יחסר לך כוח בהמשך תוכל לצרוב תוכנה.

פורסם

בוא נגיד הרנו שלי על 55K שנת 2014 וכבר הבעיות מורגשות (נזילת שמן, בעיות בגיר, רעשים מוזרים בהנעה)

השירוקו שנת 2011 עם 86K אני רוצה לקחת אותה לבדיקה אחרי החג ואני אעדכן

ולפי מה שהבנתי עוד מעט נגמר לה הטסט... וגם שלי נשאר לי 5 יום לטסט אז...

פורסם

היא עברה טיפול 10 לא מזמן ואמרו שלא ראו בעיות.. רק הוסיפו שמן ומים כי היה חסר..

אחרי חודשיים מהטיפול הרכב התחיל לעשות קצת רעשים (ולפני שבוע נזילת שמן) וזה רק ממשיך...

פורסם

הוא יהיה לך הרבה יותר מהנה וחזק מהקליאו

מהנה כן, חזק? אני לא בטוח. על הנייר לפחות הוא איטי יותר מהקליאו.

אבל זה על הנייר, אני לא מכיר את הרכב בגרסה הזו, כי זכיתי להנות מאחת השירוקו הראשונות על הכביש באנגליה ב2008 כשהיא יצאה (2.0TSI) ונהנתי ממנה מאוד בשנה שהיתה ברשותי.

לגבי הקליאו של פותח השרשור, לאשתי יש אחת כמו שלך מאותה שנה, והרכב מגלה אמינות מופתית עד כה.

פורסם
מהנה כן, חזק? אני לא בטוח. על הנייר לפחות הוא איטי יותר מהקליאו.

אבל זה על הנייר, אני לא מכיר את הרכב בגרסה הזו, כי זכיתי להנות מאחת השירוקו הראשונות על הכביש באנגליה ב2008 כשהיא יצאה (2.0TSI) ונהנתי ממנה מאוד בשנה שהיתה ברשותי.

לגבי הקליאו של פותח השרשור, לאשתי יש אחת כמו שלך מאותה שנה, והרכב מגלה אמינות מופתית עד כה.

הרכב היה מושלם עד שהגיע ל50 אלף ק"מ ... קצת משקל והאוטו לא סוחב ברמה שהוא סחב בהתחלה (עם משקל)

מה שכן ובטוח אני לא ההיתי מחליף את הקליאו אם היא היתה ידנית, הגיר הרובוטי פשוט איום ולא מסונכרן ...

פורסם

לא ממש מסכים לגבי הגיר.

הוא קצת פחות רהוט מdsg זה נכון אבל בסה״כ מתפקד מצוין.

רחוק מאוד מלהיות איום (תנסה פעם גיר רובוטי חד מצמדי...).

פורסם
לא ממש מסכים לגבי הגיר.

הוא קצת פחות רהוט מdsg זה נכון אבל בסה״כ מתפקד מצוין.

רחוק מאוד מלהיות איום (תנסה פעם גיר רובוטי חד מצמדי...).

אני לא מבין גדול, אבל בוא נגיד שאני גר במושב שיש עליה דיי גדולה והאוטו נוסע על הילוך רביעי במקום שלישי ואז נהיה רעשים

לעומת זאת היה לי הונדה סיוויק 98 שהעליה הזאת הוא לא הרגיש ... והיה עושה אותה בהילוך שלישי

כן אני מביא פה הבדלים דפוקים חח

• תוכן חדש...