Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש חוות דעת שלכם על רכב שאני מעוניין לקנות.

יש מיצובישי ספייס סטאר שנת 4/2014 פרטית יד ראשונה, צבע לבן, מאוד יפה בלי שום שריטה או תאונה.

העיניין שהיא עשתה 49000 ק"מ שעם עושים חשבון זה יוצא 20000 ק"מ לשנה שזה נראה לי הרבה מדיי.

המחיר יחסית בסדר.

מה אתם הייתם אומרים ? כדאי לקחת עם כזה כמות ק"מ או עדיף לחכות למשהו אחר עם פחות ק"מ ?

פורסם
אם אתה נוסע פחות מהממוצע אז אין בעיה. תשתמש בק״מ ככלי במו"מ.

אני מאמין שאסע בסביבות ה 6000 קמ לשנה. ממש מעט.

לגבי הכלי למו"מ . המוכרת לא רוצה יותר מדיי לזוז מ 48000 ש"ח. וזה עוד היא ירדה מ 49000 ש"ח.

פורסם

תן לה חודש חודשיים ואחרי שהיא תתייבש היא תתגמש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הנסועה שלך נמוכה לכן זה יתקזז,בדקת בכמה נמכרים כאלה רכבים מאותו שנתון?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הנסועה שלך נמוכה לכן זה יתקזז,בדקת בכמה נמכרים כאלה רכבים מאותו שנתון?

כן. המחיר שלה יחסית בסדר. אתם הייתם ממליצים ללכת על זה או לוותר ?

פורסם

אם זה מתבטא במחיר אז איו בעיה,כמובן לקחת לבדיקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

20000 ק"מ לשנה זה מאד קרוב לנסועה הממוצעת בישראל, מה גם שהנסועה שלך נמוכה אז זה יתקזז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כל השאר בסדר, אל תיתן ל10k ק"מ להפריע לך. רכב שמור במצב טוב כדאי יותר מזה, מה גם שאתה תצמצם את הק"מ הממוצע מהר מאוד.

פורסם

עוד שאלה שלא קשורה לנושא ה ק"מ.

המוכרת אמרה שהיא עשתה החודש טסט לשנה שלמה.

ברגע שעושים העברת הבעלות ברשיון רכב יופיע השם שלה עדיין עד הטסט הבא ?

והאם זה תופס שאני אהיה בעל הרכב והיא עדיין רשומה ברשיון או שאולי צריך ללכת למשרד הרישוי ולשנות ?

פורסם

ביא תהיה רשומה עד הטסט הבא,בגלל זה טופס העברת בעלות צריך להיות איתך,או שאתה יכול להגיע לסניף סופר פארם שיש בו רישיומט ולהוציא רישיון חדש אחרי העברת בעלות.

פורסם
ביא תהיה רשומה עד הטסט הבא,בגלל זה טופס העברת בעלות צריך להיות איתך,או שאתה יכול להגיע לסניף סופר פארם שיש בו רישיומט ולהוציא רישיון חדש אחרי העברת בעלות.

אז ממה שאני מבין אני צריך להשאיר בתא כפפות של הרכב את הרישיון שעל שמה והעתק של ההעברת בעלות וזה מספיק ??

פורסם

כן,כי בפועל הרכב יהיה רשום על שמך.

• תוכן חדש...