Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שלא יעבור את ה40-60k אבל יהיה אמין מספיק כדי ״למשוך״ איתי כמה שנים טובות.

אני לא מחפש להעביד אותו קשה לכן לא אכפת לי ללכת על דגמים ישנים.

יש המלצות לדגמים מסוימים?

ובעיקר אשמח לדעת אם יש דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם כשבודקים מסחריות?

תודה רבה!!

פורסם

חפש יונדאי h1 טראק. רכב אמין ברמות גבוהות.

היה לנו בעבודה רכב כזה שפשוט סירב להתפגר.

החליפה אותו פיאט דוקאטו חדשה. הרבה יותר נעימה לנהג ולנוסעים, אבל לא ניראה לי בתקציב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

וואלה לא לקחתי אותו בחשבון. תודה!

ראיתי קצת תגובות של אנשים שהוא מת להם בין הידיים וחלפים היו יקרים אבל אמשיך לברר בכיוון!

זוכר בן כמה שלך היה כשהחלפתם אותו?

פורסם

עוד אופצייה היא ניסאן קבסטר. יש לה גרסאות עד 4 טון.

באתר יד 2 היא מופיעה גם תחת רכב מסחרי וגם תחת קטגוריית משאיות, תסתכל בשניהם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת שהקבסטאר באה עם ארגז גדול כמעט פי 2 שזה טוב לי אבל אני מנסה להבין כמה היא אמינה (שוב אני מחפש רכב שיעבוד לא קשה בכלל אבל לאורך זמן) כי התקציב שלי יחייב אותי לקנות לפחות מודל 2007

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...