Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין 2 הרכבים האלו בשנים 2008-2012 בתקציב עד 50K.

ממה שבדקתי תצרוכת דלק זהה , כוח דיי זהה אך הסובארו 4X4 שזה יתרון במצבים מסויימים.

במיצובישי גיר רציף CVT התרון או חסרון ? לאומת הגיר האוטומט של הסובארו.

ידוע לי על האמינות והבטיחות של המיצובישי אבל אני אשמח לקבל יותר מידע על הרכבים האלו מבחינות של טיפולים ואחזקה חסרונות ויתרונות.

[h=1]Mitsubishi - Lancer Sportback X - 1.8 MPI (143 Hp) CVT-Autom[/h]http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=15644

[h=1]Subaru - Impreza III Hatchback - 2.0R Automatic (150 Hp[/h]http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=16066

פורסם

אם B3 - רק עם מנוע 2,000 , ב 1,500 הרכב עצלן,איטי,כבד ושתיין.

הגיר הרציף של המיצובישי דורש תחזוקה יקרה מעט - פעם ב 5 או 6 שנים או 100,000 יש להחליף שמן גיר רציף אבל זה בגדר התחזוקה ולא בלאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם זה שטח קל (שבילים מהודקים), לא רואה למה צריך הנעה כפולה, קדמית מספיקה בהחלט.

אם אתה נכנס לשטח לעתים קרובות הייתי בודק סוזוקי SX4 האצ'בק.

פורסם (נערך)

הלימיטד מאובזר משמעותית מהספורט בשנים האלה.

הלימיטד מצוייד בחלון גג, מושבי עור מחוממים, מערכת שמע מעולה של רוקפורד כולל סאב ודיבורית מובנית, קרוז קונטרול, צמיגים בחתך נמוך ועוד פיצרים.

אם אפשר למצוא לימיטד זה טוב בהרבה מבחינת האבזור.

מה שכן, בזמנו הלימיטד היה יקר משמעותית וברכב שלי (ספורטבק לימיטד 2010) ממוצב בקבוצת רישוי 4 מה שמוביל לאגרת רישוי יקרה יותר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
  • תוכן חדש...