Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רועדת, על מה אתה מדבר בדיוק ?

אני מתכוון להגה, לא משהו חזק אלא קליל אך אני

לא מצליח להתעלם ממנו כמו שאר הנהגים

פורסם

אם רועד סימן שיש בעיה זה יכול להיות צמיגים/איזון/פרונט וכו... צריך לבדוק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)
תודה, ובמהירות 100-120 קמ"ש הקורולה רועדת? רעש?

וגרסת הסאן יש מערכת GPS? מצלמת רוורס? שקע AUX?

רעידות קלות (אבל ממש קלות, על גבול הפסיכולוגי, אני עברתי לקורולה מרכב הרבה יותר גרוטאתי, לכן אני גם שם לב לכל דבר קטן) אני הרגשתי רק ב130. אבל את זה אפשר לייחס לצמיגי ליסינג סיניים (קניתי את האוטו מחברת ליסינג).

רעש גם רק מהצמיגים.

כשיישחקו, אחליף אותם לGOODYEAR, זה אמור להעלים את התופעה.

מצלמת רוורס יש.

USB+AUX יש.

BLUETOOTH עם A2DP יש.

GPS אין.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רעידות קלות (אבל ממש קלות, על גבול הפסיכולוגי, אני עברתי לקורולה מרכב הרבה יותר גרוטאתי, לכן אני גם שם לב לכל דבר קטן) אני הרגשתי רק ב130. אבל את זה אפשר לייחס לצמיגי ליסינג סיניים (קניתי את האוטו מחברת ליסינג).

רעש גם רק מהצמיגים.

כשיישחקו, אחליף אותם לGOODYEAR, זה אמור להעלים את התופעה.

מצלמת רוורס יש.

USB+AUX יש.

BLUETOOTH עם A2DP יש.

GPS אין.

את צודק, אני זוכר שבמאזדה הקודמת לאחר שהחלפתי את הצמיגים של חברת הליסינג בצמיגי פאלקין הדרב נעים והיה כיף לנסוע בכביש מהיר ללא רעידות.

המון תודה על העזרה והמענה.

אחרי ראש השנה אני מתחיל לחפש אחת משלושת הרכבים: קורולה, מאזדה 3, הונדה סיוויק. אנהג בכל רכב ומה שיותר חזק, נוח ועם גחון גבוה אני אבחר בו. הלוואי ואמצא קורולה GLI בחברות הליסינג.

לילה טוב

פורסם

אל תחפש רכב בחברת ליסינג..

חבל,מצד אחד לרוב המשתמשים שלהם שמים על הרכב פס כי זה לא רכוש שלהם(ראיתי הרמת האנדברקס בחניון חצץ בזמן נסיעה לכיף לחיצה על הגז 10 דקות בפול גז סתם כי משעמם - רכבים שאנשים פשוט מזלזלים בהם ומזניחים אותן כי הן לא שלהם).

ומצד שני גם החברות ליסינג באחוז גבוהה מהמקרים מטפלות בהן במינימום אכפתיות.

לכן אני דווקא לחפש רכב פרטי שמור(שזה מבעס כי אין תנאי מימון נוחים מהמוכר וצריך פיזית ללכת לבנק או לאחת מחברות ההלוואות הישירות ואחריות חלקית שינסו להתנער ממנה בתקלה הראשונה) אבל נותן לך יותר סיכוי לרכב שמור יותר ללא "השבחות" בשקל של החברות ליסינג.

וכמובן לחפש בעצמך את הרכב ולא להגיע למגרש ומישהו מציע לך מגוון רכבים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אל תחפש רכב בחברת ליסינג..

חבל,מצד אחד לרוב המשתמשים שלהם שמים על הרכב פס כי זה לא רכוש שלהם(ראיתי הרמת האנדברקס בחניון חצץ בזמן נסיעה לכיף לחיצה על הגז 10 דקות בפול גז סתם כי משעמם - רכבים שאנשים פשוט מזלזלים בהם ומזניחים אותן כי הן לא שלהם).

ומצד שני גם החברות ליסינג באחוז גבוהה מהמקרים מטפלות בהן במינימום אכפתיות.

לכן אני דווקא לחפש רכב פרטי שמור(שזה מבעס כי אין תנאי מימון נוחים מהמוכר וצריך פיזית ללכת לבנק או לאחת מחברות ההלוואות הישירות ואחריות חלקית שינסו להתנער ממנה בתקלה הראשונה) אבל נותן לך יותר סיכוי לרכב שמור יותר ללא "השבחות" בשקל של החברות ליסינג.

וכמובן לחפש בעצמך את הרכב ולא להגיע למגרש ומישהו מציע לך מגוון רכבים.

מניסיון אישי, אני דווקא נתקלתי ברכבים יד 2 פרטיים, היו כל מיני תקלות חיישנים ודברים מבאסים. הפרמטר היחיד ברכבים אלו שהשלדה נקייה לגמרי. לעומת שני רכבים שקניתי מליסינג, אשר היו מטופלים טוב והייתי ניגש למוסך רק לצורך טיפול 15 אלף ק"מ, היו מכות קטנות בשילדה כמו טמבון אחורי שהוחלף אך מבחינתי לא משהו קריטי.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שלום,

עשיתי נסיעת מבחן בטויוטה קורולה ואחרת בסקודה אוקטביה.

התרשמתי מהאוקטביה אך עניין חוסר אמינות הגיר מטריד אותי.

האם מה שנאמר על גיר DSG 7 של אוקטביה אותו דבר כמו של פולקסווגן? או שסקודה יותר אמינה?

את הקורולה אני מוריד מהרשימה כי הרגשתי שיש הרבה רעש במיוחד במהירות 100 קמ"ש ומעלה לעומת האוקטביה שהייתה יותר יציבה ורגועה.

כעת אני מתלבט בין מאזדה 3 וסקודה אוקטביה וגם סקודה ראפיד. האוקטביה כמובן עדיפה אך נושא האמינות ובמיוחד הגיר חשוב לי.

אשמח לעצותכם בנוגע לאוקטביה ולראפיד

תודה וחג שמח

עריכה אחרונה על ידי explorer
פורסם (נערך)

סקודה משתמשת בדיוק באותם גירים/מנועים כמו ב vw ,סיאט ואודי. ברור לך שזו אותה חברה, אותם רכיבים רק עיצוב ומיתוג שונה ?

עצתי לך:אם אמינות חשובה לך,, לך על המזדה 3

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
סקודה משתמשת בדיוק באותם גירים/מנועים כמו ב vw ,סיאט ואודי. ברור לך שזו אותה חברה, אותם רכיבים רק עיצוב ומיתוג שונה ?

עצתי לך:אם אמינות חשובה לך,, לך על המזדה 3

אתה צודק שבאמינות אין על יפני, אך אני חושש שהמאזדה 3 תתאמץ עם מזגן בעליות, גם תא המטען והמושב האחורי צפופים

אולי לשקול סיוויק אך יש שמועות שצריכת הדלק שלה גבוהה קצת וגם הביטוח (למרות שסקודה גם יקר)

פורסם

אני חושב שיש מעט הפרזה בחששות מה dsg, אבל בהחלט מדובר בגיר שיותר מועד לתקלות והטיפול בהן יקר.

ועל אף שמדובר בהפרזה נראה לי שלך כדאי להמנע ממנה. מעצם החשש שלך נראה לי שמדובר בהרפתקאה מיותרת עבורך.

יש לי סיוויק האצ'בק מהדור הנוכחי. ידנית. לא מדובר ברכב עם צריכת דלק גבוהה. לדעתי חסכונית מהמקובל. אמת שהגיר האוטומטי שלה פחות חסכוני מהידני אבל עדיין אני לא חושב שהופך אותה לצרכנית דלק גבוהה מהממוצע. יש מצב שמי שגינב לך שמועה זו מסתמך על כך שהצריכה גבוהה יותר כי מדובר ב 1800 ולא ב 1600 סטנדרטי.

• תוכן חדש...