Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר שעשיתי תאונה עם סובארו אימפרזה 2006 ששירתה אותי נאמנה, החלטתי להתחדש ברכב קטן יותר וקומפקטי וכמובן גם חסכוני יותר..

מה שחשוב שיהיה ברכב החדש:

*קטן אבל לא קטן מידי (גודל של פולו או פביה ולא פיקנטו או i10) עם מראה מעט ספורטיבי, מפנקת..

*אוטומטי וחסכוני בדלק אבל בכל זאת גם עם קצת עוצמה (קראתי הרבה על הDSG שהוא חסכוני מצד אחד, אבל לא מבחינת טיפולים) אבל אפשרי גם ידני...

*אמין מבחינת טיפולים (הסובארו אימפרזה הקודמת לא ראתה מוסך מעבר לטיפולים השגרתיים)

*שיהיו בו כל מיני חידושים כלולים כמו מערכת מולטימדיה וסטיריאו טובה, דיבורית, חיישני רוורס/מצלמה...

*התקציב הוא לא ממש האישיו.. כעיקרון הרציונאל הוא לא לעבור את ה100 אלף

*השנתון חייב להיות משהו מהשנים האחרונות 2014 ומעלה

*סאנרוף, קסנון וג'אנטים זה תמיד תוספת מגניבה..

*הצ'באק 5 דלתות - פחות אוהב את הגרסאות עם ה3 דלתות..

*יד שניה כמובן.. למרות שבתקציב אני בטוח שחלק אני יכול לקנות מהסוכנות..

האופציות שחשבתי עליהם עד כה זה:

skoda fabia1.2 tsi style עם 110 כ"ס

polo comfortline 1.2 tsi עם 110 כ"ס

honda jazz ההיברידית

סיאט איביזה תואמת 1.2 tsi כמו הפביה והפולו

audi a1 שנת 2012 בערך

פיג'ו 208 - לא בקיא בדגמים כל כך אבל משהו עם קצת פלפל

רנו קליאו גם לא ממש בקיא בגרסאות אבל משהו גם עם פלפל

קיה ריו כלשהי

סיטרואן סי 3 או אפילו DS3

פיאסטה

סוזוקי סוויפט

אבל - אני פתוח גם להצעות אחרות ולאופציות שלא חשבתי עליהם...

אני לא מקובע על שום דבר.. אשמח אם תציעו לי ותרחיבו לי קצת את האופקים..

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי adamnhm
פורסם

איביזה אתה יכול לקנות חדשה מהחברה עם אבזור סביר ב ל83 לאוטומטית , ידנית יש את ה1.2 ב75 ופחות רלוונטי לך את הליטר טורבו בתצורת 3 דלתות ב93 ברמת גימור FR במבצע, פאביה ברמת גימור סטייל רק משומשת.

קיה ריו בכללי לא ממש מאובזרת והאוטומטית יחידת הינע מיושנת , לא רואה סיבה לשקול אותה, הדגם גם צריך להתחלף בקרוב.

הונדה ג'אז דיי אמינה ומרווחת ובטיחותית אך לא ממש מעניינת לנהיגה.

208 אתה יכול לחפש GTI משומשת ותרוויח את חווית ההוט האצ', או אולי לשקול את הדיזל החסכונית שאתה יכול לקנות כחדשה.

לקליאו יש בעיקר רמות אבזור , כאשר הבכירה (GT ליין)מגיעה רק עם תיבה אוטומטית ומציעה רק עוד אבזור. הRS לא חושב שתכנס בתקציב ולא נמכרו הרבה למשומשת.

DS3 מגיעה רק עם 3 דלתות לא נראה לי שתרצה.

בדגש על חסכון בדלק - ג'אז , 208 דיזל, קקטוס דיזל.

פורסם

208, קליאו... ניסיתי אותן היום... נראות ממש טוב מבחוץ, מבפנים האיבזור נראה לי םלסטי מידי... קצת זול עבורי..

הייתי בפאביה ופולקסוואגן גם היום והפולו והפאביה ממש נראות לי מתאימות..

לגבי הג'אז עוד לא ניסיתי אותה...

האיביזה משום מה.. לא התחברתי...

• תוכן חדש...