Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל הגדול הוא שהפלואנס לא מתקרבת להגדרה "אירופאית", היא מיוצרת בתורכיה רואים את זה באיכות הרכבה/חומרים ולשווקים באסיה בלבד כמונו למשל מה שנמכר באירופה זאת המגאן האצ'בק, ואם כבר מדברים על אירופאית הקרוז היא זאת שעונה להגדרה מבין השתיים אם כבר משווים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

שיש לך ילדים ואתה צריך מקום לכסאות ומקום בתא מטען, רצוי שתחשוב טוב מה שאתה לוקח.

מנוע הוא לא הכול, הקרוז אוטו נחמד אבל שמעתי שיש בעיות בגיר, והרכבים נכנסו לטיפול בגיר לאחר 20 אלף, לא שזה מעניין כי זה ליסינג.

אבל יצא לי לנהוג הרבה על הפלואנס, עם יש לך כסאות ילדים ואתה עדיין רוצה מרחב גם מאחורה וגם מקדימה, לך על הפלואנס.

היה לי גם פעם מגא ויש הבדלים ן, הפלואנס צרכנית דלק לא קטנה, אבל בשיוט בכביש ונוחות, היא ממש מעולה.

ועם יש לך גם קניות וגם ילדים קטנים וגם עוד דברים לקחת, לך על הפלואנס ולא על הקרוז.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
גיל, צר לי לומר לך אבל הגרסה שיש לך היא טרום החלפת המנוע ושינוי תיבת ההילוכים אפשר להבדיל לפי הקרוז קונטרול שלא נמצא אצלך ולפי גודל בורר הילוכים שבחדשה הוא הונמך ולא באותו גובה כמו אצלך, אגב גם בגרסה הראשונה וגם בגרסה החדשה נשארו 6 הילוכים רק שינו את התיבה, אבל אם את אוהבת אז אהלן וסאלן.

רגע לא הבנתי ... אם השברולט קרוז שנת 2010 עודכנה במנוע 124 כ״ס אז גם עודכנה לה גם תיבת הגיר ?

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...