Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מנסה לעזור לבן משפחה.

בחור צעיר. צריך רכב קטן יחסית. אין דרישות מיוחדות האמת.

הוא נוסע מעט מאוד, לעבודה וחזרה הביתה (כ- 15 ק"מ ביום). לפעמים קצת בסופש"ים..

מעריך שהוא לא ייסע יותר מ 7000 ק"מ בשנה.

אז מה כן? עד 10K ש"ח, לרכב שעל פניו מוגדר כאמין באם טופל טוב.

הצעות?

ולגבי ההצעות שיזרקו כאן, אשמח גם לדגמים מדויקים להתמקד בהם.. (לדוגמה- אם יונדאי גטס, אז לא דגם GL).

פורסם

יונדאי גטס GLI GLX GLS אני מאמין שאם התמקחות תמצא שנתון 04 05 06 הוא לא נוסע הרבה ככה לא חייב רכב חסכוני קח אחת כזאתי ותהנה ואחלה רכב רק בדוק איך טפלו בה...

PEUGEOT 206XS

פורסם

מצטרף להמלצה על הגטס,אם מדובר על ידני הייתי מוסיף גם פיאט פונטו שתהיה חיסכונית יותר או פיאט פנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה.

עד כמה שזכור לי, ה GL הוא עם מעט מידי כריות אויר נכון?

מה ההבדל בין שאר הדגמים של הגטס?

דבר נוסף, זכור לי שהיה איזה שהוא דגם (או איזה שהוא שנתון) שבו הייתה צריכת דלק חריגה יחסית.

אמנם הוא לא נוסע הרבה, אבל עדיין יהיה נחמד אם הרכב לא יהיה ממש שתיין...

תודה.

פורסם

Glf יש כרית אית וללא abs,השיפור בצריכה ובהספק הגיע ב 2006 עם מנוע ה 1.4

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...