Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ibiza VS Swift VS I20 שנתון 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז ככה, התקציב שלי הוא עד 70K, החלטתי לקנות רכב יד 2 אוטומטי משנת 2014. נסיעות עירוניות לרוב, בנוסף גם אני לא אסע הרבה (כ 300 ק"מ בחודש) ואני מתלבט בין כמה רכבים:

Seat Ibiza

Suzuki Swift

Hyundai I20

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=11796&compare-version[]=12139&compare-version[]=11854

כעקרון, הכי חשובים לי הבטיחות והאמינות ולאחר מכן המראה (צעיר, עדיפות לספורטיבי), מרווח הפנים וצריכת הדלק.

אם יש למישהו המלצה לרכב שיענה על הצרכים שלי בצורה טובה יותר אני אשמח להמלצה.

בנתיים האיביזה מאוד קורצת אבל:

1) אנשים הזהירו אותי שהגיר הרובוטי עלול לעשות בעיות ואבקר הרבה במוסכים בגלל זה - עד כמה זה באמת נכון?.

2) עלויות החלפים והטיפולים בטח גבוהות יחסית לסוויפט והI20 - האם באמת יש הבדל משמעותי במחירים?.

3) הביטוח יקר וגם דורשים להתקין הרבה אביזרי בטיחות ביחס לסוויפט והI20 - האם באמת יש הבדל משמעותי במחירים?.

4) האחריות שלה היא רק לשנתיים, והרכב שאקנה כבר לא יהיה באחריות היצרן - האם יש אחריות נוספת על הגיר או המנוע מעבר לאחריות של השנתיים?, האם אחריות שמקבלים מטרייד אין על רכב שכבר אין לו אחריות יצרן שווה משהו?.

תודה רבה.

פורסם

הגיר הרובוטי של האיביזה נחשב לפחות אמין מזה של הסוויפט או היונדאי,מצד שני הרכב משמעותית חזק יותר.

הביטוח באיביזה יכול להיות יקר יותר בגלל שהיא נחשבת לגניבה יותר,חלק מחברות דורשות כספת אבל בפורום יש כאלה שהצליחו לבטח בלי.

אם אמינות זה הפרמטר הראשון הייתי הולך על הסוויפט

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה נראה לפי ההסברים של פותח השרשור שהוא בעצם יודע למה לא כדאי לו לבחור באיביזה.

מכיוון אמינות בראש אצלך, בחר בין זתי האופציות האחרות.

ה i20 יותר מרווחת, הסוויפט יותר חסכונית.

הקילומטראז שלך מאוד נמוך, הייתי בוחר ב i20

פורסם

האיביזה כחדשה עולה כרגע 82 k . אני מאמין שב70 תוכל למצוא גם 2015 . לגבי אמינות, אני משער שהסוויפט וה ונדאי יהיו יותר אמינות .הסוויפט שומרת טוב על ערכה וליונדאי האמת אני לא רואה שום יתרון.היא ממוצעת בהכל.כרכב האיביזה לדעתי טובה משניהן אבל היא כנראה גם יקרה יותר לטיפול וביטוח .

פורסם
זה נראה לפי ההסברים של פותח השרשור שהוא בעצם יודע למה לא כדאי לו לבחור באיביזה.

מכיוון אמינות בראש אצלך, בחר בין זתי האופציות האחרות.

ה i20 יותר מרווחת, הסוויפט יותר חסכונית.

הקילומטראז שלך מאוד נמוך, הייתי בוחר ב i20

אני לא יודע בוודאות למה לא, אחרת לא הייתי שואל, פשוט אלו דברים ששמעתי מ"פה לאוזן" דרך מכרים וחברים ואני רוצה להתייעץ האם זה באמת ככה, כי חלק מהאנשים אמרו לי למשל שהגיר הרובוטי בעייתי רק אם מלכתיחלה הוא עושה בעיות, ובקלות אפשר לההמנע מזה אם קונים רכב שבהסטורית טיפולים שלו לא הופיעו בעיות בגיר....

תכלס האיביזה הכי נראית לי, רק חשוב לי להבין אם אפשר להמנע מראש מבעיות גיר ברכב יד 2

פורסם

אי אפשר להימנע מראש זה בטוח...

בוא נגיד שאם אתה רוצה ״ללכת על בטוח״ - האיביזה היא לא הבחירה הנכונה, למרות הנתונים שקורצים. מאחר ואתה מחפש משהו שגם נראה צעיר יחסית, הייתי הולך על הסוויפט.

• תוכן חדש...