Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI vs CUPRA vs OPC

nivape
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורסה OPC ב154 מגיעה עם אגזוז כפול של REMUS, בולמים של KONI FSD, מושבי RECARO, קסנון עוקב פניה מקורי, בקרת אקלים, מולטימדיה 7 מקורית כם APPLE CAR PLAY וגם ANDROID AUTO, חיישני חניה מקוריים גם מקדימה וגם מאחורה, מצלמת רוורס מקורית, מערכת בטיחות מקורית. ג'נט 17, גג פנורמי.

זה אבזור נמוך מאד ? איפה יש עוד אבזור כזה אצל מתחרים ?

גירסאת 180 אלף מוסיפה דיפרנציאל מכני ( קיים אצל מתחרים ? ) , בלמים של ברמבו , ג'נט 18 ובולמים של KONI FSD יותר קשיחים.

מי שלא מכיר אבזור שלא ידבר סתם.

לפותח השרשור - תבדוק את כל הרכבים בעצמך ותעשה נ.מ.. אל תקנה רק מהמלצות של אנשים כי אנשים מדברים ובכלל לא נהגו או ישבו או מכירים את המפרט של הרכב.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבחירה הנכונה לטעמי היא הקורסה. כאמור - מבחינת אבזור לא רע בכלל. הרכב ייתן תמורה הכי גבוהה למחיר מבחינת פאן מנהיגה.

אני אגב, כשהייתי בהתלבטות דומה, בחרתי כך.

פורסם

נהגתי בכל הרכבים שאתה מתעניין מלבד הקליאו. ( מעבר לזה אני שנה עם אבארט)

הרכב שהכי עשה לי את זה מלבד העקרב זה הקורסה אבל נהגתי כאמור בגרסה עם הדיפרנציאל.

רשמת שאתה מחפש סאונד אז באיביזה אין כלום, הI30 ליסינג נשמעת טוב יותר, גם לפיזו יש סאונד חלש ואנמי (ולגולף).

אגב VOP הקורסה ב154 ש''ח אין גג פנורמי. זה תוספת.

הייתי במקומך הולך על רכב משומש עד שנתיים, יש הרבה מציאות בשוק, בכל מקרה רכב ספורטיבי זה עניין נטו של חיבור, כמו שייעצו לך לך תנהג בכולן.

פורסם (נערך)

השאלה איך הקורסה הבסיסית נוסעת, על פניו נשמעת כחבילה מעניינת. עוד שאלה חשובה: האם יש מלאי בכלל? פעם אחרונה שבדקתי לא ממש התלהבו להתעסק עם הרכב הזה, אבל אני מקווה שזה לא המצב כיום. הקורסה המאובזרת אינה רלוונטית שכן היא לא בתקציב.

אני הייתי מתמקד בקופרה או בקורסה הבסיסית.

אגב, אני לא יודע אם זה כבר בארץ, אבל צפויה להגיע סיטרואן DS3 עם המנוע שיושב ב-208 GTI + דיפרנציאל מוגבל החלקה מכאני ובמחיר שאמור להיות מעניין. שווה להתעניין.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
כמה סטיגמות יש כאן על איביזה קופרה, כל המבחן האחרונים על איביזה קופרה בארץ בחו"ל מציינים שהיא מתנהגת מצויין.

מתנהגת בינוני מינוס.

אבל אם המטרה היא כוח, היא בסיס טוב לשיפורים, וכוח זה מה שפותח השרשור מחפש.

כשנותנים עצות צריך להתייחס לדרישות, לא מה כל אחד היה קונה לעצמו.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2549/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A--%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא מסכים עם הקביעה הזו. לפיג'ו חסרונות בתחום ההיגוי, ההתנהגות, הבלמים והאבזור. לא אפרט מעבר כי כתבתי בדיוק על הנושא הזה כאן: קטנות, חמות ונגישות - רשמים מ-2 שכאלו.

זכותך לא להסכים, כמו שזכותי לא להסכים איתך.

לטעמי ההיגוי, התנהגות והאבזור רמה מעל האיביזה(איכות חומרים גבוהה יותר) מושב מדהים ועוד המון יתרונות ל208, הדבר היחיד שאני מסכים איתך זה הברקסים שיש בS1 ובאיביזה שהם מעולים.

כוח לא חסר בפיג'ו אולי מעט בהילוך השני, ככה שזה כן מדבר לפותח השרשור.

פורסם

לא מהבחינה שאתה ציינת כיתרון, אבל AutoExpress הוא מגזין צרכנות באופיו, ולא שם דגש מיוחד על מאפייני התנהגות (המילה לא קיימת בכלל במאמר).

במקרה זה גם ניצן אביבי "מאוטו" היה שותף לדעתי.

אני לגמרי עומד מאחורי מה שכתבתי, אבל מי שלא עסוק בלתקוף סיבובים בכבישים מתפתלים ו/או אוהב את זה שהמכונית עובדת בשבילו ולא מפחידה אותו, הרכב טוב מאוד. אני לגמרי מעדיף את הגישה של ה-208GTI, שגם היא לא מבריקה, אבל לפחות היא לא ממסכת torque steer ע"י בקרה, אלא נותנת לנהג להתמודד.

הבעיה, במידה רבה, שנהגים התרגלו למכוניות שנוהגות בשבילם. אולי זו רק בעיה שלי, ואחרים אוהבים את זה ככה.

בכל מקרה, לא מדובר בשלדה טובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

כשאני בחנתי חלק מהרכבים שעלו כאן לפני חודשיים לקורסה היה רכב אחד מכל רמה במלאי, כאשר ה opc sr הייתה בתצוגה באולם חיפה. היו קשוחים במו"מ ולא ירדו מ 175 לגרסה הנכונה. מבין כולן, האופל הכי מאובזרת פנימית וחיצונית. הקופרה הכי אפורה וסתמית מבפנים עם עיצוב חיצוני שלא התחברתי אליו.

הגיר בקופרה משמעותית טוב יותר מבפג'ו, מהלך קצר ומדויק לעומת תחושה מעורפלת שגרמה להילוך ה 3 לא להיכנס מספר פעמים בנסיעת מבחן. המנוע באיביזה מרשים בסחיבה ולא מורגש שהיא הכי חלשה מבין ה 3.

מסכים עם הטענה שרק נסיעה עליהן תעזור לך לבחור, אני לדוגמה ממש הופתעתי מהאיביזה למרות ההגה המת, הבולמים האדפטיבים ושאר השינויים במצב קופרה תורמים ליצירת קצב מהיר אך עדיין מנותק.

הזמן נסיעת מבחן ותראה לאיזו גישה אתה הכי מתחבר.

לגבי שאלת ה 0 ק"מ על האיביזה, כל המשלוח שהיה אמור לנחות בימים אלו נמכר. במחיר שהן נמכרות כנראה מוכרים מספיק כדי לא להיתקע עם מלאי

עריכה אחרונה על ידי yairba

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יותר אהבת את הגיר באיביזה??? הוא הרגיש לי שהוא מתפרק בידיים. לאומתו הפיגו הרגיש לי נכון ומדויק כמו שציינתי הבעיה היחידה הייתה איבוד כוח בהילוך שני

• תוכן חדש...