ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. רציתי לדעת, מה אתם ממליצים 206 או טויוטה יאריס. הכוונה היא לרכבים חדשים. תודה רבה דניאל
הודעה אחרונה מאת Daniel81, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם ממליצים מהרכבים הבאים,אני בן23 מחפש רכב לא יקר לאחזקה ראיתי כמה דוגמאות סיטרואן zx 1.8/1.9 שנים 93/94 מחירם באזור ה-14.000 סיטרואן קסנטיה (אני לא מכיר) 93/94 מנועים 1.8/2.0 מחירם באזור ה-16.000 סיטרואן סקסו1.5 שנים 98/97 באזור ה-17.000 פיאט בראבה 1.6/1.4 שנים 97/98 באזור ה-16.000 מה אתם חושבים וממליצים אני מחפש רכב עד ה-16.000/17.000 אלף שקל תודה . תמונות לדוגמא
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברה שלי מחפשת רכב ב 30 אלף משהו קטן ואוטומט יש לכם הצעות לרכבים אמינים ועדיף שנתון גבוה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הגעתי לשלב שבו צריך לשדרג את ה-205 הישנה (המאוד מטופחת ,הנהדרת, אך הרגילה מדיי ) באוטו קצת יותר מהנה לנהיגה וקצת יותר מיוחד . אני כרגע בכיוון של 205 GTI , ברשותי סכום של 20 אלף + 5 אלף בצד לטיפולים אחרי קניה. אשמח אם תדריכו אותי אילו שאלות נכונות שואלים כאשר קונים את האוטו הנ"ל, אם תתתנו לי הצעות אחרות בסכום הזה. ואם יש לכם מושג היכן מוכרים פיג'ו שבאמת שווה את ההשקעה/קניה , אודה לכם אם תפנו אליי. **עברתי על החיפוש קראתי הרבה חומר שבאמת עזר לי..אם תוכלו למקד אותי לגבי השאלות ששאלתי זה יעזור לי הרבה.
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה טוב ליהודים? מבחינת דלק ,אחזקה,אמינות?
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- 10 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
חבר שלי מחפש לקנות רכב והוא מתלבט בין שני רכבים: אופל טיגרה ויונדאי קופה הדרישות שלו מהרכב הן שיהיה קטן חסכוני יש אפשרות לידני אבל עדיף אוטומט התקציב הוא 30 אלף מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Grand Torismo, -
- 3 תגובות
- 899 צפיות
ערב טוב וסוף שבוע מצויין כן כן זה אני שכבר מיואש מלחפש מאזדה לאנטיס 323F 1.8 אוטומט שנים 97-98 ומאזדה לאנטיס הרגילה 323 97-98 1.8 אוטומט אולי אתם תוכלו לעזור לי בבקשה..חודשיים בלי אוטו..באמת שלא קל אני מחפש רכב עד 35K אם אפשרות למתיחה קלה..*לא מתחת לשנת 97 אז הדרישות שלי הן ככה: אוטומט,אמין ושיהיה לו צריכת דלק שלא תשחוט למשפחה שלי את הכיס. בגדול מדובר ברכב למשפחה אבל אין לנו עגלות ודברים מיותרים ולא צריך שיהיה לו מרווח ענקי מחפש שיהיה מראה יפה דיי קטן(לא חייב.!.אבל מומלץ..)וספורטיבי..! לפחות תנו כיוון.. כל תגובה,עזרה וכ'..תתקבל בברכה תודה מראש לכל העונים..המשך ערב טוב..
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאמא.. כמובן שגם בשביל הבן שלה (אני.. 17) אשמח לשמוע הצעות..
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ח'ברה לא ממזמן שאלתי פה שאלות בקשר למכוניות שאני מחפש... עכשיו מצאתי אוטו שנראה לי חמוד פשוט אני לא ממש מכיר את הרכב הזה: ניסאן אלמרה דגם פרפקט 1800 סמ"ק, שנת 2002! הרכב הוא במצב דנדנשש מלוקק בהתחיבות בבדיקה בלי שום תאונות ומכות.. הוא עשה 105K והוא יד ראשונה.. באמת נראה רכב טוב.. השאלה שלי היא איך האוטו... מבחינת חלקים, מבחינת דלק, מבחינת ביטוח, החזקה וכו... והאם הוא שווה מחירון פחות הורדת ערך על הקילומטרים... תודה רבה מראש: אביחי
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש וולוו S40 שנת 98 עד 2000 עכשיו יש למישהו מושג איך האוטו מבחינת אמינות אחזקה כי המחירון של האוטו ממש זול - אומרים לי חלק שיש לאוטו הרבה תקלות ויש כאלה שאומרים לי שאין בכלל תקלות אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא או להביא לי קישורים כי אני מוצא מידע באינטרנט רק על הדגם החדש ...
הודעה אחרונה מאת dan22, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב מיועד לבחור בגיל 24, שיהיה הנהג העיקרי אם לא היחידי של הרכב. הרכב צריך להיות עם גיר רגיל, נפח מנוע של 2000. נשמח לשמוע הצעות לכל רכב שעונה על הקריטריונים הללו. תודה ל'
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר שלי כבר כמה זמן מחפש רכב והוא לא יודע מה בדיוק לחפש.. לפעמיים יש לו שגעון על VR6 לפעמיים על 306XSI הוא לא סגור על עצמו! הוא חסך הרבה זמן את הכסף הזה ועכשיו הוא לא מוצא רכב לקנות והוא משתגע כבר בבקשה תעזרו... התקציב 20 עד 25... הוא רוצה רכב מהיר, עם התנהגות כביש סבירה שיראה יפה האוטו ושיהיה קופה ועם סאנרוף אם אפשר מה אתם ממליצים ? ואם מישהו שמע על רכב כזה בתקציב כזה מוזמן להתקשר אליו או להשאיר מספר המספר שלו: 0524277679 טוני תודה מראש לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 905 צפיות
אוקי אז ככה החלטתי סופית ליקנות אקסנט ידנית שלוש דלתות. אבל יש לי כזאת שאלה הבנתי שיש דגם מפואר ורגיל מי יודע מה בדיוק השמות שלו מאותיות יעני LS וכדומה ומה כל דגם כולל? תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ח'ברה לא ממזמן שאלתי פה שאלות בקשר למכוניות שאני מחפש... עכשיו מצאתי אוטו שנראה לי חמוד פשוט אני לא ממש מכיר את הרכב הזה: ניסאן אלמרה דגם פרפקט 1800 סמ"ק, שנת 2002! הרכב הוא במצב דנדנשש מלוקק בהתחיבות בבדיקה בלי שום תאונות ומכות.. הוא עשה 105K והוא יד ראשונה.. באמת נראה רכב טוב.. השאלה שלי היא איך האוטו... מבחינת חלקים, מבחינת דלק, מבחינת ביטוח, החזקה וכו... והאם הוא שווה מחירון פחות הורדת ערך על הקילומטרים... תודה רבה מראש: אביחי
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
יפאני או קוראני? 1 2
מאת גפילטעפיש-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכם! לאחר נסיון מר עם אירופאיות, החלטתי סופית לעבור לכיוון המלוכסנות. מכיוון שעד היום הייתי הנוסע המתמיד...אל המוסך, במגבלות התקציב אני מעוניין לרכוש רכב סביב שנת היצור 2000. שאלתי היא, האם להעדיף רכב זול יחסית כגון יונדאי אבל עם מודל חדש יותר (ופחות סיכון תאורטי לבלות במוסך), או רכב יקר יותר (כמו מאזדה או טויוטה), אבל ישן יותר. אם לצמצם את השאלה, סטטיסטית, עם מי אבלה פחות במוסך (יש לי ממש טראומה...)?
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
AUDI A6 \ BMW 530 1 2
מאת Discover-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, יש לנו אודי A6 2.4 שכבר מתחילה להיות ישנה (מהראשונות בארץ ממודל 04..) אבא שלי רוצה להחליף בקרוב את הרכב באודי החדשה, מנוע 3.2 קוואטרו. כיוון שבאודי הנוכחית (וגם זאת שהייתה לפני זה), הייתה לנו בעיה בגיר כשהרכב הגיע ל100 אלף קילומטר, אבא שלי ספקן בנושא.. לכן, נשלחתי לברר האם הגיר שבאודי החדשה זה אותו גיר טיפטרוניק שהיה באודי הישנה ? ואם לא, איזה גיר זה ? כמו כן, איפה אפשר לקרוא מבחנים לאודי ו/או BMW 530 או דעות מאנשים שבאמת נסעו ברכב ולא סתם ראו פרסומת שלו וחושבים שהוא "פ33תי". אם יש מבחן השוואתי אפילו יותר טוב.. תודה! (מנהלים, לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך.. מה שהכי נראה לי הגיוני היה כאן..…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני מחפש רכב : 6 או 7 מושבים כולל נהג אוטומטי חסכוני שנתון 2000 ומעלה ביטוח חובה + מקיף + אגרת טסט עד 6000 ש"ח (פרט לא פחות חשוב ) תנו שמות דגמים, המלצות או מקורות מידע , חוות דעת מניסיון כל דבר יעזור תודה ותבורכו על עזרתכם. אל תשאלו על התקציב שלי הוא עוד לא מוגדר קודם אכיר את השוק ואז אשיג את התקציב
הודעה אחרונה מאת tphss, -
וולוו 850 טורבו
מאת gt180- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
צריך חוות דעת על האוטו צריכת דלק אמינות עלויות וזמינות של חלקים מחלות מיוחדות אם יש וגם אם היא עדיפה על לנציה קאפה טורבו תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אבקש לקבל המלצות לרכב יד שניה, בתקציב עד 55,000 שקל. הכי חשוב - שיהיה קומפקטי, עם כיסא נהג נוח (בעיות גב) וחסכוני ככל האפשר בתחזוקה ובדלק (1300-1400 סמ"ק יספיק). תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת raraavis, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מבקש חוות דעת על אקסנט 99 1.3 ידנית:עלות טיפולים, אמינות, צריכת דלק, מחלות אופייניות? מה כדי לבדוק במיוחד ברכישת רכב?
הודעה אחרונה מאת Mouse, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות מיטצובישי כריזמה שנת 98 המחיר בסדר והכל אבל אני יותר מעוניין לדעת על הרכב אם הוא רכב אמין? חלקים יקרים או זולים? איך השוק שלו? אם יש טיפים לאוטו אני אשמח לכל אינפורמציה יש למישהו על הרכב תודב רבה לכם
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב משפחתי טוב אמין וזול לתחזק באופן יחסי יש לי שניי ילדים וכלב יש לי גם קצת בעיה עים הגובה שלי אני 199 ס"מ ורוב הרכבים כמו מזדה ומיצובישי נורא נמוכות לי אני בקושי רואה את הכביש אז אם למישהו יש איזה פיתרון בישבילי אשמח לישמוע תודה דני
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני חושב לקנות רכב כזה. אבקש לקבל חוות דעת ממישהו שמכיר את הרכב לגבי נוחות, ביצועים, אמינות, סחירות וכו'. כמו כן, מהם הנתונים של הרכב מבחינת ביצועים (כ"ס , תאוצה). תודה ארז
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
איזה רכב אני יכול לבחור ששיך לקבוצה 2 . אני רוצה רכב מנהלים מכובד. אודה על פירוט הרכבים השייכים לקבוצה 2 לא יות!! תודה נ.ב במידה ויש אתר שמראה את סוגי הרכבים לקבוצה 2 אני ישמח לקבל. שוב תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב לאחר תאונה דיי לא נחמדה שאירעה לי בתחילת השבוע ... ובהתאם להבטחה שנתתי בתאונה שהייתה לפני כן , אני עובר לquad גלגלי . מחוסר תקציב וחוסר ידע בנושא , אשמח אם תוכלו לעזור לי . אני מחפש רכב יחסית קומפקטי , עם צריכת דלק לא יותר מדי גבוה , אמין עד כמה שניתן , גבול תקציבי הינו כ15 אלף שקל , אם אפשר קצת פחות ,אז יהיה נחמד . הרכב יצטרך לבצע נסיעות יומיומיות של כ40 קילומטר , בית -> עבודה -> בית , עם סטיות נוספות מדי פעם . לא עוצמתי מדי , אין לי צורך בחיית ביצועים שתוכל לסגור 320 קמ"ש , אם אפשר , משו עם מזגן , ואוטומטי זה בערך חובה , אני עצלן מטבעי , והוצאתי רישיון רק על רכב אוטומטי מסיבה דיי מטופשת . אודה על כל התייחסות ועזרה בנושא . תודה . פבל .
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים. אבקש את עזרתכם בשאלה מה ההבדלים בין דייהו לאנוס SE לבין לאנוס S? תודה מראש?
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 966 צפיות
היי אנשים., אבא שלי חושב על לקנות סובארו לגאסי 2004. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיזה שנתון התצורה החדשה?...ואם היחידה של ה2ליטר 165כ"ס קיימת רק משנתון 2005 או גם ב2004?
הודעה אחרונה מאת tamir3, -
-
מיאטה או TT 1 2
מאת mx5- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חברה ..התקציב שלי לקניית אוטו הוא בסביבות ה 110 אלף אני מעריץ גדול של המיאטה ...לכן חשבתי לקנות בתקופה הקרובה " אם אמצא מישהו שיסכים למכור את המיאטה שלו " MX5 2003 שהיא בדיוק בטווח שלי...או אפילו MX5 2002 אבל הבעיה שאתמול נהגתי ב TT 2000 "שהיא גם בטווח"...והנהיגה בה הייתה פשוט מצויינת....לכן אני מתלבט מאוד מה לקנות : מיאטה 2003-2002 " שלא קל למצוא ..כי אני גם מחפש ידני " או TT 2000 אשמח מאוד לקבל המלצות מכם ..ובמיוחד גם מי שנהג בשתי המוכוניות האלה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת senda, -
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר מחפש רכב. הדרישות הן: קטן (מרכב האצ'בק), אמין, ועלויות אחזקה סבירות. ידני, ואם אפשר אז בעל מנוע לא חלש - עדיף. האופציות שנשקלו כרגע הן פיאט פונטו ספייס או פולו. היאריס הייתה אופצייה אך היא לא נכנסת בתקציב. אשמח לעוד המלצות.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 1 תגובות
- 902 צפיות
ובכן לא מצאתי שום מקום שבו רשום המחירון של הטנדר הנ"ל אני כרגע בחו"ל ואני צריך את המחיר של הרכב הנ"ל בבקשה. ראיתי שהנושא הועלה לדיון לפני חודשיים אבל ללא תשובה. אולי עכשיו יש תשובה למישהו לגבי המחירון של הטנדר הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 825 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נירו72
- sperial
- Or05230
- PYA
- chrono
- zaf
- fatboy1340
- Derish
- 1enzo
- Ohad91
- sfargol
- nglancer