Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב :

6 או 7 מושבים כולל נהג

אוטומטי

חסכוני

שנתון 2000 ומעלה

ביטוח חובה + מקיף + אגרת טסט עד 6000 ש"ח (פרט לא פחות חשוב )

תנו שמות דגמים, המלצות או מקורות מידע , חוות דעת מניסיון כל דבר יעזור

תודה ותבורכו על עזרתכם.

אל תשאלו על התקציב שלי הוא עוד לא מוגדר

קודם אכיר את השוק ואז אשיג את התקציב

פורסם

זה לא ממש רציני שכן התקציב יכול לנוע בסכומים גדולים, מה גם שאינני מתכוון להזיז את ישבני ולחשב אגרות רישוי+ביטוח (שמן הסתם משתנה גם ע"פ הפרטים של המבוטח) וכו'. כמו כן אתה מבקש ממני סתם לזרוק לך שמות לאויר שזה גובל בסתם לעבור ולרשום לך דגמים אקטואלים מבחינת אוטו'+מספר נוסעים שזה דבר שאתה יכול לעשות לבד בפתיחת מחירון. עם זאת, בכל זאת אזרוק מספר שמות לאויר אך זה לא נראה לי רציני (וסליחה על הציניות שבדברי):

אופל זאפירה DTI, הונדה סטרים, טויוטה אוונסיס וורסו, מאזדה 626, מיצובישי ספייוואגון, פיג'ו HDI 307 SW, קאיה קארנס, יונדאי טארג'ט וישנם עוד דגמים רלוונטים. בכל מקרה רכב בעל מנוע דיזל יהיה לרוב חסכוני יותר (אך זה תלוי גם בקילומטראג' השנתי שלכם).

לעניין המלצות על הרכבים הנ"ל הרי שהייתי ממליץ לך לחפש את שמות הדגמים בפורום וכך למצוא עליהם פרטים והמלצות.

פורסם

אם אתה מחפש וואן אז אני יכול להמליץ לך על 2 הוואנים הכי טובים לפי דעתי

הראשון הוא המאזדה אמין עם שוק טוב אבל חסר פאר יופי וקצת נוקשה

השני הוא הקרייזלר וואג'ר אומנם השוק שלו פחות טוב אבל זה רכב מעולה והתחילו לצוץ הרבה

דגמים כאלה משנת 96 והשוק שלהם רק משתפר עם הזמן

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הקרייזלר לא אמין, מתפרק וממש לא איכותי.

רק בישראל מיניוואן כמו הווייג'ר נחשב "מפואר" בצפון אמריקה זה רכב עממי, פשוט וזול. כמו שהוא באמת.

לא מומלץ.

Some days your the bug; Some days your the windshield

• תוכן חדש...