ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לחברי הפורום, שלום רב! בשעה טובה ומוצלחת מכרתי את רכבי הישן וכעת אני מחפש BMW 318 i שנת 2000 או שנת 2001 VolxWagen Golf 2.0 Genaration. אשמח אם תעזרו לי לבחור מבין שני הרכבים האלו את הבחירה הכי מוצלחת והכי משתלמת מכל הבחינות ואני מדגיש שוב מכל הבחינות. בתודה מראש, שי
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק בגלל כותרת סתמית. של השרשורים פה עוסקים ברכישת רכב *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת Shilton, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעה טובה מכרתי תאונו שלי, ועכשיו אני מיתכוון לחפש רכב חדש היו לי על הפרק המון אבל צימצמתי לשתיים שלוש פונטו או קורסה אני לא יודע אומנם הקורסה יקרה יותר אז זה בסדר במחינת דברים אחרים היא עולה על הפונטו אני מדבר על דגם 1400 ידני וגם בפונטו
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 13 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום! אנחנו מחפשים אוטו חדש...הדרישות הן שיהיה קטן וחסכוני ולא יקר מ35 אלף. היום ראיתי פיאט בראבו והיא מצאה חן בעיני.. אם למישהו היה נסיון איתה הוא יכול להגיד לי איך היא מבחינת התנהגות כביש? איך היא מבחינת צריכת דלק? ואם יש הצעות טובות יותר לאותן דרישות אז אני אודה לכם מאד.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
מה לגבי פונטיאק
מאת אישה-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אולי תוכלו לסייע בידי.. חולה על גדולים שוקלת פונטיאק גרנד פרי דברתי קצת עם מכונאים והדעות חלוקות (עלות חלפים ויוקר חלפים וכו) מה דעתכם???? ובכלל-האם מדובר ברכב אמין?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אלו דגמי רכבי סטיישן משוייכים לקבוצה 2? הבנתי שיש מעט מאוד מכוניות כאלו ולכן יש בעיה לקבל כזה רכב בעבודה. תודה מראש לכולם.
- 1 תגובות
- 836 צפיות
שלום אני רוצה לרכוש פולסווגן פאסט שנת 2002-2003 מנוע 2000 בנזין אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך האמינות שלו הנוחיות שלו? כמה דלק הוא צורך בעיר ומחוץ לעיר? וכו.. תודה לעזורים!
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אנשים.. נכון להיום אני חייל בבסיס פתוח ואני מחפש רכב.. התקציב שלי הוא עד 30K אפשר לחרוג בקצת..לא יותר מידי.. השאלה היא איזה רכב לקנות?!?!.. אני מחפש רכב שנראה אחלה..ולא איזה גרוטאה.. עם מנוע חזק..ולא איזה מנוע בנפח ליטר.. לא מוכן לרדת משנתון 97.. שלא ישתה לי דלק..בכל זאת כל יום אני נוסע בסביבות 40 קילומטר.. ושהרכב יהיה ידני!.. אשמח לקבל הצעות והערות לגבי כל רכב..אם יש לכם ניסיון כמובן.. בינתיים חשבתי על פולו, איביזה, רובר 216 (..אבל כנראה שירדתי ממנה..), מה שיעלה בראשכם.. תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
שלום לכולם! אני מחפש רכב ספורטיבי (לא ספורטיבי כבד, אלא משהו קליל כזה שיודע לתת ויהיה מהנה לנהיגה עם התנהגות טובה!). דרושה אמינות ממוצעת לפחות, שנת 97 ומעלה, ידני, ותקציב עד 50,000 (אולי אפשר חריגה קטנה, רצוי שלא..) חשבתי בכיוון של 106 ראלי/GTI אבל עקב קשיים במציאת רכב כזה והגדלת התקציב ל50,000 החלטתי להיות פתוח לאופציות אחרות.. יש לכם משהו מעניין להציע? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת eladz, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לקבל מידע על צריכת דלק של הרכבים הבאים בגירסה אוטומטית או לחילופין אתר שנותן מידע כזה סוזוקי בלנו יונדאי אקסנט אופל קורסה מזדה לנטיס מנוע 1600 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת rafi_33, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצאנו פג'ו 306 ממש בובה יד ראשונה קילומטראז' 130 נראית פגז שנת 94. אבל..הבנתי שלהחזיק פג'ו זה עסק מאוד מאוד יקר...לכן בעיקרון אנחנו חיפשנו סיאט איביזה מנוע 1.4 שנת 94...אבל לא מצאנו... כדאי ללכת על הפג'ו או לנסות למצוא איביזה?
הודעה אחרונה מאת Zboy, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תראו אני לא יודע כבר מה לעשות אני מתכנן על רובר 214 שנת 97 בגלל שאני אוהב תמכונית הוא אוטו ספורט כזה המראה הכי חשוב לי. לי נראה טוב שמעתי שיש לו מלא בעיות ואני לא יודע אם לקנות או לא? עכשיו אני לא מוצא אוטו אחר יפה וטוב במחיר שיש לי! התקציב שלי זה עד 18 מישהו יכול לעזור לי בבקשה זה ממש דחוף אני רוצה לקנות רכב אוטוטו הדעה שלכם תעזור לי תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מנוע \ מערכת קירור \ מערכת דלק \מערכת הצתה : לבדוק מועד החלפת טיימנג , רעש מערכת תיזמון ושסתומים . תשובות מנוע פגומות , שריפת שמן מנוע \ קורוזיה סימני נזילה בחיבורים , קורוזיה בבלוק מנוע , לתקן מערכת קירור , לתיאן כללי , לתאם מנוע. מערכת פליטה : מערכת פליטה רועשת \דליפות סרן : לתקן זווית היגוי שילדת רכב : הוחלפו חלקי פח מחוברים בברגים , תיקוני פח וצבע סביב , מעיכות תחתית בלמים - תקין . קפיצים : בולמי זעזועים חלשים צמיגים - אחורים יבשים מערכת תאורה : מצבר 04 העברת כח : מצמד מפריד גבוה (בלאי ) + קשה , חופש דיפרנציאל . מחוונים : תקין אחרי הכל : בעל הרכב הוא יד 2 . לרכב 90000 קמ מה שעצוב בעל הרכב נהג ברכב…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
מחפש רכב - בערך 15K 1 2
מאת g_a_l_t-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי... אני מחפש רכב אמין וזול יחסית לאחזקה , לא חייב אוטומטית. עדיף שנתון 93+ יש לי התלבטויות בין כמה דגמים ואני אשמח לקבל חוות דעת עליהם והצעות לאפשרויות נוספות: מאזדה 323F 92 פיאט בראבה 96 \ בראבו פיגו' 106 פיג'ו 306 פורד פיאסטה דיהו סופר רייסר כמו שאתם רואים אין לי ממש כיוון לגבי קבוצה או משהו מיוחד באוטו - רק שיהיה אמין וזול... ודרך אגב... מה לגבי סיטרואן ZX
הודעה אחרונה מאת zvih, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אז כאמור בכותרת: אני זקוק לטנדר עד 7K ש"ח אין יותר מידי דרישות, רק חסכוני בדלק, ושלא עושה צרות כל מה שעולה לי כרגע לראש, זה סובארו טנדר. מי שיש לו עוד הצעות, אני אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת zolol, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אני רוצה לדעת את הצריכת דלק של סיאט איבידה שנת 2002/2001 מישהו יודע???
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנחנו זוג צעיר שזה יהיה להם הרכב הראשון... רצוי שיהיה אוט' (לא הכרחי),ה"כ,קטן וחסכוני ובעיקר אמין - לא לרוץ למוסך כל שבוע,כי בא לנו להנות ממנו (בעיקר לסופ"ש). בבקשה אם מישהו יכול להמליץ לנו על דגם (או כמה). תודה!
הודעה אחרונה מאת Golf-VR-6, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רק עברתי טסט ושכנעתי את אבא שלי שהגיע הזמן להחליף את האוטו חחח האמת שחשבנו על זה הרבה זמן...יש לנו עכשיו יונאדי טראג'ט 2002 טורבו דיזל - מחירון 115 אלף וכנראה שמעיפים אותה במחיר הזה אוטו ממש טוב אבל הגיע הזמן כבר נמאס עכשיו אבא שלי צריך ג'יפ עם מקום וכוח כי הוא סוחב סחורה באוטו די הרבה...וסחורה ששוקלת הרבה (פעם אחת הטראג'ט עלתה קצת בגלל המשקל ! וזה אוטו סוס) עכשיו אבא שלי בודק את היונאי טראקן (סתם אוטו מגעיל לדעתי) אבל יש מצב שנפתח את הכיס ונשקיע בסביבות ה300 אלף אז אני שואל מה עדיף - טיוטה לנד קרויזר (ארוך כמובן אבל לא הלוקזורי) או ניסאן פאת'פינדר או אפילו שברולט טרייל בלייזר (שמעתי שהוא משאבת דלק...זה נכון?) גורם חשוב זה הנסיעה...שתהיה נסיעה חלק…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות אוטו חדש אבל אני לא יודע מה להחליט שני הדגמים שאני מתלבט בהם הם סיאט איביזה ופג'ו 206 אני רוצה להשקיע בסביבות ה 20K בבקשה אם יש כאן מישהו שמבין בזה . תענו למודעה !!!
הודעה אחרונה מאת simba255, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום אני חדש פה מקווה שאני יהנה מהפורום האיכותי הזה. טוב הגיעה הזמן לקנות רכב חדש לי . אני מחפש משהו בעל נוכחות ועוצמתי אבל שיהיה אוטמט או טיפטרוניק. אני פתוח להצעות של כול אחד מגי'פ ועד לרכב מנהלים. (אבל בבקשה לא רוד סטאר כי אנחנו משפחה של 4 אני האישה ושתי הזאטוטים) בנוסף אני ירצה לשים מערכת מולטימדיה לילדים מאחורה כדי שאני לא יצטרך לזרוק אחד מהם מהחלון בגלל דיבור (צעקות) יתר. עד 450K ושיהיה מרווח ושיתן הרגשה שאני נוהג באוטו אוטו לא באיזה מאזדה 3 תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
צהריים טובים לכם, אני מחפש רכב בתקציב של עד 25 אלף ש''ח. כאשר הדרישות הן א. אוטומאט (לא יכול לנהוג על הילוכים בגלל בעיה ברגל שמאל). ב. אמין- שלא אצטרך לגשת למוסך פעם בשלושה שבועות בגלל בעיות חוזרות ונשנות. ג. בטיחות- כריות אויר ושילדה חזקה. חסכוניות בדלק היא משנית. כך גם המראה, למרות שמכוניות גדולות מדי הן לא לטעמי, ובכלל מכוניות מכוערות. תודה רבה והמשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לרכוש רכב משפחתי, לא מאוד קטן, משומש, עד 40,000 ש"ח אשר ההוצאות השוטפות עליו מינימאליות - צריכת דלק, עלויות ביטוח, תיקונים, וכו'. מנוע 1,400 סמ"ק גם מספיק. אם למישהו יש ניסיון בתחום ויודע על איזה דגמים כדי להתרכז בחיפושים והיכן אמצא ביתר קלות, אשמח על העזרה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
סיאט איביזה סטלה - כמה שאלות
מאת Guest אסי הראל- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, ברצוני לדעת איך המכונית הנ"ל, שנים 2003-2004, אחזקה, בעיות כלליות וכו' הבנתי שיש לרכב זה בעיות חשמל, זה נכון? ישנם כמה סוגי מנועים לרכב זה? בנזין/דיזל? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מורה לנהיגה ועומד כעת בפני החלפת הרכב (כעת יש לי אלנטרה רגילה). עומדות בפני 2 אפשרויות שבמבצע למורים לנהיגה: 1. יונדאי אלנטרה דיזל גיר רגיל. 2. סובארו אימפרזה גיר רגיל, עם אפשרות להוספת גז. ההפרש בין המכוניות במחיר הוא 16,000 ש"ח (היונדאי יקרה יותר). נאמר לי שהמנוע של האלנטרה דיזל זהה לזה של הטראג'ט דיזל ושל הג'יפים, אך האם ידוע מעבר לכך על האלנטרה עצמה עם דיזל, איך היא ?? ידוע לי שבאירופה היא קיימת אך אין לי מידע איך היא. האם אפשר לקרוא עליה איפה שהוא ? יש לי גם אפשרות לשלם 10,000 ש"ח נוספים על היונדאי ולקבל 3 ש' טיפולים חינם, האם זה משתלם? אשמח לתשובה מהירה.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני עומד לפני רכישה ויש לי כמה שאלות אודה לכם מראש אם תעזרו לי! אז ככה... איך הדגם של פיג'ו 106 ראלי שנתון 1996 ביחס לראלי דור שני(שנתון 97-98)? איזה יותר עדיפה? ולמה? ומה הצריכת דלק שלהן? והאם אתם מכירים מישהו שמוכר? המשך ערב נעים לכולם
הודעה אחרונה מאת RedR, -
מגאן קופה 1.6
מאת john- 1 תגובות
- 703 צפיות
יש לי שאלה, מגאן קופה 1.6 קיימת בדגם ידני?? במחירון רשום 2.0 ידני, 1.6 RN
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 922 צפיות
רציתי לשאול שאלה שעוד לא מצאתי לה תשובה מספקת בפורום מה בעצם ההבדל בין הדגמים אקסנט ולנטרה? איזה דגם יותר אמין? איזה יותר חסכוני בדלק? אגב אני כנראה הולך לבנות על להשיג מכונית כזאת ואבא שלי לפני כמה ימים בא לי ביציאה שהוא מוכן להעביר את הבעלות על המכונית שלו אליי כדי שהוא יוכל לקנות אוטו חדש יותר ואז אני נגיד בעוד חצי שנה יוכל למכור את המכונית שלו ועם עוד כסף שיהיה לי לקנות מכונית יותר טובה... אני חושב שגם יהיה לי עוד כסף אני בשלב הזה לא רוצה להשקיע יותר מדי במכונית מעבר ל20 אלף שתיכננתי. האוטו שיש לאבא שלי הוא סופר רייסר 97 אוטו', ואני מאוד מתגעגע לגיר ידני.. מהי דעתכם
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני צריך לבחור דגם של רכב שעולה 50,000 ש"ח הכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק! ולא מחברות שהחלקים בהם יקרים (כמו פג'ו או רנו וכאלה) ולא משנה לי אם הוא יהיה יפה או לא או .. הכי חשוב שיהיה חסחוני ויוכל לנסוע... תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מחפש לקנות רכב מיני משפחתי ,אוטומאט משנת יצור של 2000 ומעלה בתקציב של 40K-45K ממה שקראתי ושמעתי עד עכשיו יש את דיהטסו סיריון - שאומרים שהיא חסכונית אבל קטנה מדי,לא בטיחותית פזו 206 מומלצת גם כן... שרייד, מה דעתכם..? צריך דעות על עוד רכבים בקטגוריה המבוקשת... תודה
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב קטן שישרת אותי לנסיעות עירוניות (בירושלים, כלומר יש לקחת בחשבון עליות). חשוב לי להקטין את ההוצאות למינימום: צריכת דלק נמוכה, טיפולים וחלפים לא יקרים, וכמובן - אמינות. גיר ידני או אוטומטי בא בחשבון. בהתחלה חשבתי על יונדאי גטס, אבל מחיפוש בפורום זה התרשמתי שצריכת הדלק בגטס גבוהה. אשמח לרעיונות! תודה, - צבי.
הודעה אחרונה מאת Doubl3T,