Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישה ויש לי כמה שאלות אודה לכם מראש אם תעזרו לי!

אז ככה...

איך הדגם של פיג'ו 106 ראלי שנתון 1996 ביחס לראלי דור שני(שנתון 97-98)? איזה יותר עדיפה? ולמה?

ומה הצריכת דלק שלהן?

והאם אתם מכירים מישהו שמוכר?

המשך ערב נעים לכולם

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

שלום עידן וברוך הבא :-)

אתה מוזמן להציג את עצמך בשרשור הבא - סקר. מי אתה ,מאיפה אתה בא ועל מה אתה נוהג.

שאלות בנוגע לייעוץ ברכישת רכב ראוי להן שייתפרסמו בפורום המיועד לכך ולכן הזזתי את ההודעה שלך, נהוג גם לתת כותרת עניינית שמשקפת את תוכן השרשור.

אנא, קרא את כללי הפורום (יש קישור בחתימה שלי) כדי להקל על המשתמשים לסייע לך בעתיד.

מוטי

פורסם

אני בספק שהנושא לא נטחן בפורום עד דק. לכן אמליץ לך להריץ חיפוש ולאחר מכן אם תרצה להתמקד בדברים ספציפים שלא מצאת להם מענה, תחזור ותשאל.

פורסם

זה נטחן אתה צודק אבל לא מה שאני שאלתי! על זה לא מצאתי בפורום

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

דור ראשון יותר חלשה אך יותר חדה ( פחות מהירות בקו ישר , יותר מהירות בנסיעה על הצד )

דור שני יותר חזקה אך פחות חדה ( השלם את החסר )

האמינות בדור השני עדיפה , כמו כן יש כרית אוויר.

פורסם

זה לא כל כך נכון לגבי הכרית אויר!

יש ראלי 96 שמגיעה מצויידת בכרית אויר, הגה כח וחלונות חשמל !

בכל אופן אתה אומר שיש שוני באיכות הנסיעה???

פורסם

הדור השני יותר אמינה ( באופן יחסי לצרפתייה ספורטיבית ישנה ) .

הייתי לי ראלי עם חלונות חשמל , זה לא מקורי ורק עושה בעיות ( עדיף בלי ) .

רק הדור ראשון 96 מגיעה עם חלונות חשמל .

כמו שאמרתי לגבי איכות הנסיעה :

הדור הראשון יותר חדה אך פחות חזקה .

הדור השני יותר חזקה אך פחות חדה.

הייתי ממליץ לך ללכת על הדור השני .

• תוכן חדש...