Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לבחור דגם של רכב שעולה 50,000 ש"ח

הכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק!

ולא מחברות שהחלקים בהם יקרים (כמו פג'ו או רנו וכאלה)

ולא משנה לי אם הוא יהיה יפה או לא או .. הכי חשוב שיהיה חסחוני ויוכל לנסוע...

תודה לעוזרים

פורסם

לא ממש ציינת דרישות חוץ מחסכוני,נוסע ובעל חלפים לא יקרים כך שכל שנותר זה לזרוק שמות לאויר (אלא אם תוסיף עוד פרטים על צרכיך מהרכב וכך שניתן יהיה להכווין אותך באופן יעיל יותר. כמו כן אם אתה עדין חסר רישיון שרק בקרוב יעלה על הכביש, רצוי שתחשוב גם על פרמטרים כגון בטיחות...).

על פניו הייתי ממליץ לך לבדוק את האופציות של סקודה פאביה והטויוטה יאריס (את האחרונה לא קל למצוא) על אף ששתיהן יהיו גבוליות מבחינת דרישת עלויות החלפים. כמו כן ניתן לשקול רכב כגון דייהטסו סיריון שתענה על דרישותיך (אך היא לא ממש בטוחה והיא מכונית בסיסית).

פורסם
איזה עוד פרטים אתה צריך?? לא הבנתי...

ושכחתי להגיד..צריך שיהיה על בנזין

האם אתה גר במקום בעל עליות רבות או שמא באזור מישורי שבו מנוע קטן לא יצטרך להתאמץ? האם הרכב ישמש רק אותך או עוד נוסעים (אלמנט שמשפיע על דרישת המקום ומימדי הרכב? וכיו"ב. ככל שתיתן יותר פרטים כך זה יקל על חברי הפורום להכווין אותך.
פורסם

אני גר בשוהם

אין הרבה עליות....כמו כל מקום אחר נורמאלי

האוטו ישמש אותי, אמא שלי, ואח שלי לנסיעות בשטח עירוני ובין עירוני באותה מידה פחות או יותרמבחינת הנוחות אני לא צריך משהבו מיוחד. שלא יהיה צפוף מדי ואני לא צריך מרווח מדי..שיהיה נורמאלי

לא משנה לי פוזות וכל מיני שטויות.

פורסם
אלמרה פרפקט בפן האמין.

רנו מגאן בפן הנוח+בטוח.

אני לא רוצה מגאן בגלל חלקים יקרים. כבר כתבתי את זה בהודעה הראשונה
פורסם
גם מגאן וגם הניסאן לא יהיו חסכוניות!

חפש פיאט פונטו ספייס, טויטה יאריס (אם תמצא).

המגאן חסכונית/סבירה בצריכת הדלק??
פורסם

דייהטסו סיריון חסכונית ואמינה כמו מקרר.

והיא גם בטוחה - למרות המראה השברירי והפח הדק הרכב בנוי טוב, מניסיון של כניסה בקיר בטון במהירות גבוהה - למרות שהרכב הושבת יצאנו 4 אנשים ללא פגע (חוץ משריטות קלות על פניי מכרית האוויר).

רכב קטן ומעולה. לא הכי נוח בנסיעות ארוכות אבל פשוט סוס עבודה ובתקציב שלך נכנסת גם גרסת ה1.3 שזוכה לכינוי פוקט-רוקט... או טיל קטן- לפי מגזין רוטו.

039.jpg

haters will hate

פורסם

למגאן צריכת דלק טובה יחסית למכונית בגודל שלה.

כולם פה קובעים שרכב קטן יותר הוא חסכוני יותר, שזה לא תמיד נכון.

עוד קביעה מעניינת בשרשור הזה היא שלפיז'ו ורנו יש חלקים יקרים (מורה הנהיגה שלי למשל יכול לספר לך דבר הפוך לחלוטין, שאחרי ש30 שנה היו בבעלותו מכוניות סובארו שנחשבות זולות באחזקה וחלפים הוא עבר לפיז'ו 306 דיזל והיה מופתע מאוד מעלויות חלפים נמוכות מהסובארו).

גםצ לא מזמן קראתי ראיות עם מי שהיה אחד הקודקודים ב"אויס" ונכנס לעבוד ב"קרסו" (לא זוכר את שמו) אמר שדווקא מחירי החלפים של רנו נמוכים.

אז כמו שאתה רואה סיפורים ואגדות יש בלי סוף.

המגאן היא לא שיא האמינות ואני מניח שיש גם יותר חסכוניות ממנה בדלק, אבל בסך הכל נותנת חבילה יפה של נוחות, איבזור, בטיחות, מרווח, אמינות סבירה וכל זה במחיר מאוד משתלם.

ב50 אלף אתה יכול להשיג מודל 01' אוטומטית במצב טוב.

פורסם

מצטרף לבנצי, חבר טוב שלי החזיק סיריון משנת 99 עם מנוע ליטר ותיבה ידנית. האוטו חסכוני יותר מקורקינט ממונע, אמין מאוד וגם בטוח. לצערי גם מנסיון, אחרי שהוא נכנס ב 40 קמ"ש בנהגת שלא עצרה בעצור. הרכב טוטאל לוסט אבל הוא יצא ללא פגע.

הוא גם סוחב (או סחב) יפה מאוד, לא היתה לו בעיה להתמודד עם העליות לטכניון בחיפה. גם עם כמה אנשים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
שמעתי שעדיף מגאן ידני מאוטומטי כי הגיר מתקלקל מהר ועולה הרבה

זה נכון??

זה נכון ורלוונטי בעיקר לדגמים שלפני מתיחת הפנים (שהייתה כמדומני ב99'). בכל מקרה הגיר האוטו' של המגאן לא מזהיר ואכן רצוי להתמקד בדגם הנ"ל בגיר הידני.

פורסם

אתה מדבר על רנו כשממליצים על דייהטסו, עם כל הכבוד לרנו אני הבנתי שמה שחשוב לך זה עלויות אחזקה זולות ואת זה אתה תמצא במכונית יפנית, סיריון לדוגמא הוא רכב קטן - המגאן לא, אבל יש אופציות מעניינות שיבטיחו לך שקט נפשי ושינה טובה גם בגודל הזה...

הסיריון הכי חסכונית וזולה לאחזקה - אמנם חלק מהחלקים יקרים אבל לא צריך להחליף אותם.

haters will hate

• תוכן חדש...