Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לרכוש רכב משפחתי, לא מאוד קטן, משומש, עד 40,000 ש"ח אשר ההוצאות השוטפות עליו מינימאליות - צריכת דלק, עלויות ביטוח, תיקונים, וכו'.

מנוע 1,400 סמ"ק גם מספיק.

אם למישהו יש ניסיון בתחום ויודע על איזה דגמים כדי להתרכז בחיפושים והיכן אמצא ביתר קלות, אשמח על העזרה.

תודה מראש

פורסם
שלום,

אני מחפש לרכוש רכב משפחתי, לא מאוד קטן, משומש, עד 40,000ש"ח אשר ההוצאות השוטפות עליו מינימאליות - צריכת דלק, עלויות ביטוח, תיקונים, וכו'.

מנוע 1,400 סמ"ק גם מספיק.

אם למישהו יש ניסיון בתחום ויודע על איזה דגמים כדי להתרכזבחיפושים והיכן אמצא ביתר קלות, אשמח על העזרה.

תודה מראש

נסה לחפש SAAB VECTOR שנת 2003 ככה

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רנו מגאן 1400 סמ"ק גיר ידני, משפחתית עם 1400 סמ"ק יכולה להכנס לתקציב אם כי קשה למצוא אחת כזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

306 1400 ידנית או מגאן 1400 קסרה 1400.

או שנתון נמוך יותר ואז אתה יכול לקנות יפנית 1600 בסדר הבא מבחינת עלות מהזול ליקר:

בלאנו

מאזדה

טויוטה

הונדה

בתקציב שלך אתה יכול לקנות בלנו 98 אוטומט לדוגמה.

פורסם

ברוך הבא לפורום :-)

קרא בבקשה את כללי הפורום (יש קישור בחתימה שלי) ולהבא תן כותרת עניינית לשרשור, את זו כבר ערכתי.. לפורום עצמו קוראים פורום ייעוץ ברכשית רכב, מן הסתם דנים כאן ברכישת רכבים :wink:...

מוטי

• תוכן חדש...