Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה או TT

mx5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה ..התקציב שלי לקניית אוטו הוא בסביבות ה 110 אלף

אני מעריץ גדול של המיאטה ...לכן חשבתי לקנות בתקופה הקרובה " אם אמצא מישהו שיסכים למכור את המיאטה שלו " MX5 2003 שהיא בדיוק בטווח שלי...או אפילו MX5 2002

אבל הבעיה שאתמול נהגתי ב TT 2000 "שהיא גם בטווח"...והנהיגה בה הייתה פשוט מצויינת....לכן אני מתלבט מאוד מה לקנות :

מיאטה 2003-2002 " שלא קל למצוא ..כי אני גם מחפש ידני " או TT 2000

אשמח מאוד לקבל המלצות מכם ..ובמיוחד גם מי שנהג בשתי המוכוניות האלה

תודה רבה

פורסם

מיאטה.נקודה!

ה-TT יושבת על רצפת הגולף...שזה לא רע אבל לא ספורטיבי כמו המזדה..

-TT גם קבריו??כי אתה צריך לבדוק עלויות ביטוח של רכב פתוח לעומת סגור..

לגבי אחזקה חודשית וטיפולים-אין צורך להרחיב כי אתה מבין לאן אתה נכנס :twisted:

רוי

פורסם

כן ...שזה גם מוסיף להתלבטות

מי עדיף גם מבחינת תקלות ? נכון שאוטו שיותר חדש זה עדיף...אבל זה לא תמיד הולך כך..

פורסם

אל תשכח שמדובר ברכב עם מנוע אטמוספרי מול מנוע מוגדש , כמו כן הנעה אחורית מול הנעה קדמית

הTT יותר חזקה עם פוטנציאל טוב יותר לתוספת כוח אם זה ידרש בעיניך , אבל!!

אם אתה הולך על המזדה אתה רוכש רכב חדש יותר , מהנה יותר , פשוט יותר ויתכן זול יותר לאחזקה באופן כללי

אני הייתי הולך על המאזדה

בהצלחה

פורסם

נהיגה ספורטיבית חשובה לי יותר מהכוח שב TT ...לכן אני הייתי גם מסכים איתך....נלך על המיאטה למרות שקשה מאוד למצוא אחת כזו

את האמת קצת הפחיד אותי הבחור הקודם במילים שאמר " אתה יודע לאן אתה נכנס ..מבחינת טיפולים וכו ... "

עד כדי כך המצב גרוע במכונית ספורטיבית ?

רק לפני שבועיים אמרו בתוכנית טופ גיר שהמיאטה נוסעת בלי הפסקה " קשה למצוא בה תקלות " והיא לא כל כך גרועה בזלילת דלק גם....אני יודע שהביטוח לרכב והטיפולים שלו קצת יקרים...אבל לא נראה לי שזה מאוד יקר איך שתואר..למרות שאני לא יודע בדיוק כמה משלמים על הטיפול של המיאטה

פורסם

המיאטה הלבנה 2003 כבר מופיעה בידיעות אחרונות מזה זמן.

תתיעץ בפורום שלנו עם מי שכבר ראו אותה ולא רצו לקנותה...

www.roadster.co.il

דרך אגב, אין בישראל מיאטה 2002 וממודל 2003 הגיעו רק 9 ידניות! לך על 2004 יש כ- 25 ידניות בארץ ממודל זה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אבל מיאטה 2004 עולה בהרבה יותר מ 110 אלף...אני לא יודע אם אוכל להתגבר על החריגה הזאת..אין לי עוד 20 אלף להוסיף :)

פורסם
נהיגה ספורטיבית חשובה לי יותר מהכוח שב TT ...לכן אני הייתי גם מסכים איתך....נלך על המיאטה למרות שקשה מאוד למצוא אחת כזו

את האמת קצת הפחיד אותי הבחור הקודם במילים שאמר " אתה יודע לאן אתה נכנס ..מבחינת טיפולים וכו ... "

עד כדי כך המצב גרוע במכונית ספורטיבית ?

רק לפני שבועיים אמרו בתוכנית טופ גיר שהמיאטה נוסעת בלי הפסקה " קשה למצוא בה תקלות " והיא לא כל כך גרועה בזלילת דלק גם....אני יודע שהביטוח לרכב והטיפולים שלו קצת יקרים...אבל לא נראה לי שזה מאוד יקר איך שתואר..למרות שאני לא יודע בדיוק כמה משלמים על הטיפול של המיאטה

אני התכוונתי לזה שב-TT הטיפולים יקרים משמעותית מהמיאטה-אבל!! וזה אבל גדול!-תלוי איך תתנהג עם המיאטה היא ידועה כשוחרת קרב כלומר איך שאתה עולה עלייה אתה מתחיל להשתולל ואז תתחיל לשלם על טיפולים ,צמיגים ובלאי :)

ואני מניח שלא תרצה מיאטה כדי לסוע איתה על 80 בכביש המהיר, נכון??

רוי

פורסם

את האמת ההתנהגות עם האוטו נכונה לכל אוטו ולא רק למיאטה..

נכון...אני לא מביא את המיאטה כדי לנסוע 80 בכביש המהיר...אבל אני גם לא מביא אותה כדי לנסוע 200 בכביש המהיר !!! אפשר להינות מנהיגה ספורטיבית בלי לנסוע במהירות מטורפת :)

ותאמין לי בדרך כלל כל אוטו ספורטיבי נבנה כדי לעמוד בעומס ההתפרעות שדיברת עליה..כך שגם הצמיגים ודברים אחרים..יש להם תוחלת חיים יותר ארוכה...

פורסם

אישית, אני הייתי לוקח את הטיטי מהסיבה הפשוטה שהיא פשוט יותר יפה.

הטיטי גם מאובזרת יותר והפנים שלה בנוי טוב ונותן איזושהי הרגשה של איכות.

למרות שאין לי נסיון עם המיאטה היא בכל זאת נשמעת קצת אנמית עם ההספק שלה לעומת הטיטי שההספק שלה כבר יותר מעניין ובהשקעה מינימלית אפשר לחצות את קו ה210 כ'ס.

ד"א ב110 אלף ניכנסת טיטי קבריולט או שאתה מתכוון רק לקופה ?

פורסם
אני התכוונתי לזה שב-TT הטיפולים יקרים משמעותית מהמיאטה-אבל!! וזה אבל גדול!-תלוי איך תתנהג עם המיאטה היא ידועה כשוחרת קרב כלומר איך שאתה עולה עלייה אתה מתחיל להשתולל ואז תתחיל לשלם על טיפולים ,צמיגים ובלאי :)

ואני מניח שלא תרצה מיאטה כדי לסוע איתה על 80 בכביש המהיר, נכון??

רוי

ומאיפה הנתונים האלו :?:

בתור בעל מיאטה שמתפרע עליה. עושה מסלולים בכל מקום אפשרי (ערד, טרון, אשדוד), עושה דריפטים (חלק בערד וחלק צולמו לפרוייקט של אוטו) ומנדב גם לאח שלו את הרכב להשמדה ... אחרי 35K ק"מ הרכב לא מראה סימן לקילקול או תקלה.

הנזק היחידי שהיה בינתיים זה לקנות סט צמיגים ...

גם מאנשים אחרים שמעתי שהמיאטה זה פשוט רכב שקשה לקלקל ...

האודי לעומת זאת, גם פחות ספורטיבית "טהורה" (הנעה קדמית, בסיס הגולף, 4 מושבים כאילו...) וגם עלויות הטיפול שלה גבוהות מאוד. מה שכן, יש לה מקדם פוזה גבוה יותר.

ההמלצה שלי בתור מישהו שהיה במצב הזה. אני לקחתי מאחי הלוואה וקניתי מיאטה :!:

פורסם

ה TT קבריולט קצת יותר יקרה מ 110 אלף " עד כמה שידוע לי "

בקשר לסינדה :

מה המודל של המיאטה שלך ?

• תוכן חדש...