Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לבחור בגיל 24, שיהיה הנהג העיקרי אם לא היחידי של הרכב.

הרכב צריך להיות עם גיר רגיל, נפח מנוע של 2000.

נשמח לשמוע הצעות לכל רכב שעונה על הקריטריונים הללו.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה לי כי פיג'ו 306 XSI יכולה להיות אופציה נחמדה וראויה בהתחשב בדרישות (דובר עליה מספיק בפורום כך שלא צריכה להיות בעיה למצוא עליה מידע בחיפוש) :-).

פורסם

XSI מאיזה שנתון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי מחירון אך אני מעריך שבתקציבו הוא יוכל לרכוש אחת משנת 98' (97' על בטוח).

אגב, הוא יכול לרכוש גם מגאן קופה 2.0 (אם הוא יצליח למצוא אחת במצב טוב).

פורסם

מה לגבי רכב ספורטיבי?

מה יכול להכנס בתקציב כזה?

ל'

פורסם

הייתי שמחה לשמוע גם הצעות רלונטיות לגבי רכבים יפניים העומדים בתקציב.

ל'

פורסם

יתכן שטויוטה סליקה ומאזדה MX3 (שהיא 1.9 אך אציינה בכל זאת) יכנסו בגדר התקציב. עם זאת יש לקחת בחשבון כי מדובר ברכבים לא נפוצים מתחילת שנות ה90 שמצב רובם סביר להניח לא מזהיר. אופציה נוספת שתעמוד בדרישות (אומנם מהלובי הקוריאני), זו היונדאי קופה (שאינה ספורטיבית על אף עיצובה).

פורסם
יתכן שטויוטה סליקה ומאזדה MX3 (שהיא 1.9 אך אציינה בכל זאת) יכנסו בגדר התקציב. עם זאת יש לקחת בחשבון כי מדובר ברכבים לא נפוצים מתחילת שנות ה90 שמצב רובם סביר להניח לא מזהיר. אופציה נוספת שתעמוד בדרישות (אומנם מהלובי הקוריאני), זו היונדאי קופה (שאינה ספורטיבית על אף עיצובה).

מבחינת ביצועים היא סטנדרטית לחלוטין, מלבד המראה החיצוני, אם הוא אכן יבחר ברכב הנ"ל האם יש אפשרות לשפר רכב מסוג זה, והאם זה יהיה אפקטיבי ויוביל לתוצאות?

ל'

פורסם
מה עם אסטרה GSI משנת 94, המחירון בסביבות ה- 25K אבל כידוע לכולם בד"כ - אם מצב האוטו טוב - הוא נמכר ב- 10K-15K מעל המחירון...
1.האסטרה GSI היא לא ספורטיבית, אולי מהירה אבל לא ספורטיבית.

2.אתה תמליץ על אופל גם למי שמחפש קורקינט?

פורסם
מבחינת ביצועים היא סטנדרטית לחלוטין, מלבד המראה החיצוני, אם הוא אכן יבחר ברכב הנ"ל האם יש אפשרות לשפר רכב מסוג זה, והאם זה יהיה אפקטיבי ויוביל לתוצאות?

ל'

ישנם המשפרים אותה, אך לטעמי אם הוא מעוניין בשיפורים אזי עדיף שיבחר ברכב אחר בעל בסיס טוב יותר לשיפורים. אינני חושב שמשתלם כלכלית (ובייחוד לא בתקציב המדובר) להשקיע בשיפור יונדאי קופה, אך בל נשכח ששיפורים (ולהזכירך תחום השיפורים הוא רחב) נעשים לאו דווקא על בסיס כלכלי אלא גם ע"פ רצונות, שאיפות ואמוציות בעל הרכב.

עם זאת ועל אף האמור לעיל (במידה והוא ממש דלוק על הרכב הנ"ל), הרי שכיום גם ככה קשה למצוא אחת סטנדרטית שלא "שופרה" (סליחה על הציניות, אך עדין לא יצא לי לראות בארץ קופה דור קודם ששופרה באופן לא חאפרי / ערסי) ולכן יתכן שהוא יוכל לרכוש אחת ששופרה (חמת הספק) במחיר זול יותר מאשר היה עולה לו לשפר אחת ולהביאה לאותו המצב.

לסיכום, בהתחשב בדרישות הראשוניות, יונדאי קופה בהחלט תעמוד בהן אך הייתי נמנע מלהמליץ למישהו שרוצה לשפר את הרכב לרכוש אחת.

• תוכן חדש...