Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A6 \ BMW 530

Discover
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו אודי A6 2.4 שכבר מתחילה להיות ישנה (מהראשונות בארץ ממודל 04..)

אבא שלי רוצה להחליף בקרוב את הרכב באודי החדשה, מנוע 3.2 קוואטרו.

כיוון שבאודי הנוכחית (וגם זאת שהייתה לפני זה), הייתה לנו בעיה בגיר כשהרכב הגיע ל100 אלף קילומטר, אבא שלי ספקן בנושא..

לכן, נשלחתי לברר האם הגיר שבאודי החדשה זה אותו גיר טיפטרוניק שהיה באודי הישנה ? ואם לא, איזה גיר זה ?

כמו כן, איפה אפשר לקרוא מבחנים לאודי ו/או BMW 530 או דעות מאנשים שבאמת נסעו ברכב

ולא סתם ראו פרסומת שלו וחושבים שהוא "פ33תי".

אם יש מבחן השוואתי אפילו יותר טוב.. :)

תודה!

(מנהלים, לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך.. מה שהכי נראה לי הגיוני היה כאן..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ה530 עדיפה על האודי, הייתי בוחר בראשונה בלי לחשוב פעמיים.

השוואתי בין A6 3.2 ל-530 אפשר למצוא בגיליון אוטו מספר 228.

גיא

פורסם

באיזה פרמטרים היא עדיפה?

אתה צריך לזכור שמדובר ברכב לבןאדם מבוגר.. לא בחור צעיר שיקח את הרכב למסלול מרוצים..

ולפי מה שהספקתי למצוא באינטרנט, האיכות נסיעה של האודי עדיפה.. ובשאר הדברים היא לא נופלת מהBMW..

(אלה אם תתייחס לעובדה שהBMW היא הנעה אחורית.. וכל החלק המהנה שבכך.. - אבל שוב, זה לא מה שאבא שלי מחפש..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
באיזה פרמטרים היא עדיפה?

אתה צריך לזכור שמדובר ברכב לבןאדם מבוגר.. לא בחור צעיר שיקח את הרכב למסלול מרוצים..

ולפי מה שהספקתי למצוא באינטרנט, האיכות נסיעה של האודי עדיפה.. ובשאר הדברים היא לא נופלת מהBMW..

(אלה אם תתייחס לעובדה שהBMW היא הנעה אחורית.. וכל החלק המהנה שבכך.. - אבל שוב, זה לא מה שאבא שלי מחפש..)

האם המבחנים מחו"ל? כי בארץ המצב שונה, ציטוט מהשוואת A6 3.2 מול 530 בעיתון אוטו: "מה שעושה את ההבדל בין השתיים היא הדרך בה המתלים עובדים. לאודי מתלים עם אופי פעולה נוקשה בתחילת פעולת המתלים, וריסון לא מלא לאחר מכן. לב.מ.וו מתלים שתחילת פעולתם רכה יותר והריסון מהיר ונשלט יותר.

ומה כל זה אומר? שנוסעי האודי מרגישים יותר את מחדל התשתית למטה ואי הנוחות מוכפלת גם בגלל שריסון תנועת המרכב אינה מוצלחת. ה.ב.מוו מעניקה לנוסעים איכות חיים גבוהה מאוד בגלל מתלים שסופגים הרבה ובגלל ריסון יעיל במיוחד של תנועת המרכב."

וזה ממשיך אבל אני נמנע מלכתוב עוד עקב עצלנות וזכויות יוצרים.

בקיצור, הב.מ.וו מכונית טובה יותר ברוב הפרמטרים, נוחה יותר ואפילו מוגדרת כ"אחת ממכוניות הנוסעים הטובות בעולם בכלל."

פורסם

ה-530 עדיפה מה-A6 גם ביכולת הדינמית ובהנאה מנהיגה. העניין הוא שנוחות הנסיעה של הב.מ.וו טובה מזאת של ה-A6. פשוט, המתלים עובדים טוב יותר גם בשיוט מחוץ לעיר וגם בנסיעה עירונית תודות לפעולה נכונה יותר במפגש עם מהמורות ולריסון עדיף לאחר שעזבו אותן. גם איכות הנסיעה הכוללת – רעשים, תחושה – עדיפה בב.מ.וו. בקיצור: לכו על ה-530.

פורסם

http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=430

http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=317

http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=496

בחירה קשה מאוד, שני רכבים מעולים מכל היבט (עיצוב,הנדסת אנוש,הרכבה,בטיחות וכו'..)

אולם האאודי משדרת סולידריות והיא פחות צעקנית, יותר מופנמת ובכך יוצרת איכות מסויימת שאין בב.מ.וו ויש אנשים שמחפשים בדיוק את זה..כך שבעל האאודי יעצרו בקיוסק לקנות סיגריות, רוב האנשים לא יוכלו להבחין ולדעת ששוויו של הרכב שעומד מולם הוא חצי מיליון שקלים חדשים. בעוד שהב.מ.וו הרבה יותר צועקנית, ועוצמתית ודורשת מבטים והסתכלויות של כל באי הדרך.

אני באופן אישי הייתי הולך על ה5

1.8T 8)

פורסם

אכן.. שתי מכוניות יוקרתיות וחלומיות.. אבל אתם נעולים על המכוניות האלו? מה עם הקרייזלר C300? יפהפיה לטעמי... ואכן זולה יחסית מהBMW...

פורסם

אם באמריקאיות עסקינן..

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5802

כמו כן הC300 מרשימה מאוד, נראית סמכותית אבל לפי דעתי היא לא מהווה תחרות אל מול צמד הגרמניות (חוץ ממחיר נמוך משמעותית).

אפשרות נוספת ולא פחות טובה היא הE קלאס של מרצדס, או הS טייפ של יגואר בנפחים דומים (סביב ה3 ל')

אבל ברכבים כאלה הכי טוב זה להקדיש יום אחד לנסיעת מיבחן בכל אחד מהרכבים, זה יהיה הרבה יותר מועיל מכל העצות שלנו כאן כי אחרי הכל כל הרכבים שהוזכרו מצוינים והתחושה של הקונה בכל רכבזה הגורם המכריע.

1.8T 8)

פורסם

בכל מבחן שזפו עיני, ידה של ה5 תמיד הייתה על העליונה - והגדילו לעשות CAR כשאמרו שאודי טיפוסית מתנהגת כאילו הגלגלים שלה יצוקים מבטון...

בכל מקרה, הA6 מאוד מושכת ויזואלית (במיוחד בגרסת האוואנט [סטיישן], אם כי קשה לי להאמין שאחד הישראלים יזמין דבר כזה - שהרי בחירה במשהו לא סטנדרטי זרה לרוחו), ובחירה בה בהחלט יכולה להיות מובנת. אבל בשבילי, ה5.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ה STS היא מתחרה של סידרה 5 ושל A6 ואומרים שהיא טובה כמעט כמו הב.מ.וו

ולא רק זה אלה שזה הרכב האמריקאי הראשון שבאמת יודע לקחת סיבובים כמו שצריך

עוד דבר הרכב בגרסה המפוארת שלו עם המנוע הגדול משווה את הביצועים כמעט כמו של

ה BMW M5 החדשה, אז אם תצליח להגדיל קצת את התקציב תוכל לקבל ביצועים של M5

במחיר של קאדילק בלי לרדת ברמה.

בקיצור ה STS החדשה מאוד מפוארת ומוצלחת השאלה אם היא תתאים לך לתקציב

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לא נראה לי שיהיה איכפת לאבא שלו אם היא תעשה 7 שניות למאה או 6 שניות למאה..אלה נתונים לא כל כך רלוונטים בהתחשב בעובדה שזה לא היעוד של הרכב, וכנראה גם יהיה כל כך שמיש (מתי לאחרונה עשיתם רייס עם 530?)..כאן מה שיותר חשוב זה הפאר, היופי והתחושה שהרכב נותן ומשדר..

לפי דעתי ולפי דעתם של מנוסים ממני ה 5 היא המנצחת האמיתית בכל קריטריון אפשרי.

1.8T 8)

פורסם
לא נראה לי שיהיה איכפת לאבא שלו אם היא תעשה 7 שניות למאה או 6 שניות למאה..אלה נתונים לא כל כך רלוונטים בהתחשב בעובדה שזה לא היעוד של הרכב, וכנראה גם יהיה כל כך שמיש (מתי לאחרונה עשיתם רייס עם 530?)..כאן מה שיותר חשוב זה הפאר, היופי והתחושה שהרכב נותן ומשדר..

ב.מ.וו נופלת מרוב המתחרות שלה בפרמטר אחד והוא המחיר

אבל בכל השאר היא מנצחת ובגדול, לא סתם היא עולה יותר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אם הביצועים לא בראש הרשימה שלכם אז למה שלא תשקלו את ה-523 (177 כ"ס 9.3 למאה) שעולה 100 אלף שח פחות (!) מה-530 ובכסף הנותר תיקחו מתלי אוויר (אם יש אופציה כזאת) ושאר גאדג'טים שאבא שלך ירצה.
  • תוכן חדש...