Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לאחר תאונה דיי לא נחמדה שאירעה לי בתחילת השבוע ... ובהתאם להבטחה שנתתי בתאונה שהייתה לפני כן , אני עובר לquad גלגלי .

מחוסר תקציב וחוסר ידע בנושא , אשמח אם תוכלו לעזור לי .

אני מחפש רכב יחסית קומפקטי , עם צריכת דלק לא יותר מדי גבוה , אמין עד כמה שניתן , גבול תקציבי הינו כ15 אלף שקל , אם אפשר קצת פחות ,אז יהיה נחמד .

הרכב יצטרך לבצע נסיעות יומיומיות של כ40 קילומטר , בית -> עבודה -> בית , עם סטיות נוספות מדי פעם . לא עוצמתי מדי , אין לי צורך בחיית ביצועים שתוכל לסגור 320 קמ"ש , אם אפשר , משו עם מזגן , ואוטומטי זה בערך חובה , אני עצלן מטבעי , והוצאתי רישיון רק על רכב אוטומטי מסיבה דיי מטופשת :-) .

אודה על כל התייחסות ועזרה בנושא .

תודה .

פבל .

פורסם

הכל היה מתאים לאיביזה עד אשר הוספת אוטומטי......

ואז גם הבנתי שאין לך ברירה, כי הרשיון שלך הוא לאוטומטי.

מה שמאוד מגביל את הבקשה שלך, והופך אותה לקצת לא מציאותית,

רכב אוטומטי אמין עם מזגן עד 15K...

סוזוקי סוויפט? יכול לעמוד בדרישות אולי, אם כי לא חסכוני בצורה מדהימה.

פורסם

אמינות אוטומטית ב-15K לדעתי רק יפניות

תנסה למצוא לנסר/סופר לנסר במצב טוב

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במידה ואני הולך על שרייד , יש דברים מסויימים שכדי להזהר מהם ברכבים האלה ספציפית ?

עצות לבדוק ? או לסמוך על המוסך שיבדוק את הרכב שידווח על כל התקלות העלולות לצוץ ?

פורסם
אמינות אוטומטית ב-15K לדעתי רק יפניות

לפי ההמלצה הבאנלית הזו - אין ממה להזהר. רק לשים לב שכתוב MADE IN JAPAN - ומובטח לך שלא תהיינה שום בעיות ברכב.

המציאות מלמדת קצת אחרת, ולרכבים משנתונים נמוכים בטווח המחירים האלו ההשפעה על אמינות ועלויות תחזוקה נובעת אך ורק ממצבם. רכב שהוזנח לא יגלה אמינות, אפילו שיש לו פנסים מלוכסנים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סוזוקי סוויפט, דיהטסו שרייד, סובארו ג'סטי כולם מתאימות, בעלות תיבה אוט'..

אמינו? תלוי באקזמפלר שתמצא, איך תיפלו בו לאורך השנים.

פורסם

תוריד ג'סטי מהרשימה - הגיר ה"אוטומטי" (רציף - ECVT) שלה מתפגר לפעמים ועלותו יותר מחצי המחיר של האוטו.

נשארת בערך עם סוזוקי זיפט או דייהטסו שרייד...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לפי ההמלצה הבאנלית הזו - אין ממה להזהר. רק לשים לב שכתוב MADE IN JAPAN - ומובטח לך שלא תהיינה שום בעיות ברכב.

המציאות מלמדת קצת אחרת, ולרכבים משנתונים נמוכים בטווח המחירים האלו ההשפעה על אמינות ועלויות תחזוקה נובעת אך ורק ממצבם. רכב שהוזנח לא יגלה אמינות, אפילו שיש לו פנסים מלוכסנים.

בדיוק מה שרציתי לכתוב!

:mm_yeah:

פורסם

עוד פתרון שיאיר בפניך את הדרך, הוא להכנס לאתר YAD2.CO.IL

ולעשות חיפוש לרכב ממחיר עד מחיר, לסמן אוטומטי, ולראות מה יוצא, ואז לבוא להתייעץ עם מה שמצאת.

אני אישית אוהב מאוד את האתר הזה.

פורסם

תודה לכל העוזרים , כרגע גם להפתעתי גיליתי שהתקציב גדל ל16 בערך ...

מה שכן , השרייד 1.3 דיי קורצת לי מבחינת האחזקה , מנוע יחסית לא חזק מדי , וגם התחזוקה שלה , להבנתי , לא אמורה להיות יקרה בצורה היסטרית .

גם עברתי על YAD2 , ורוב הרכבים שראיתי שם היו בעלי מנוע 1.6 ומעלה .

תקנו אותי אם אני טועה , אבל פחות או יותר גיבשתי דעה לגבי השרייד .

עכשיו רק נשאר למצא אחד במצב טוב , והכל יהיה פסדר .

פורסם

שרייד 1.3 אוטומטית ממש לא חסכונית בדלק הודות לגיר ארוך של 3 הילוכים. (מניסיון- צריכת דלק ממוצעת של 1:7 בנסיעה עירונית, גם לאחר ניקוי קרבורטור)

• תוכן חדש...