Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין אתכם, כבר אשכול רביעי או חמישי שנפתח ביומיים האחרונים שמדבר על תאונות דרכים ובכולם הנפגעים סירבו להתפנות לבית חולים באמבולנס אבל בסופו של דבר הגיעו לשם בכוחות עצמם.

מה עשינו בזה?

כלום, רק יותר גרוע.

במקרה של תאונה עם נפגעים- קריא פינוי ע"י מד"א

מחוייבת המשטרה לשלוח בוחן תנוע שיבדוק את הארוע.

ז"א אף אחד לא ייברח לכם- אף אחד לא יעשה בעיות ויסלף עובדות.

בא בוחן תנועה ואומר מה היה- נכון, לא הכל וורוד- חש מצב ויש סיכוי שהבוחן לא יעלה על מה שקרה באמת או כל דבר אחר שיווצר מצב לרעתכם.

בכל אופן- מנסים לחסוך כסף על אמבולנס?

למי אתם חוסכים לביטוח?

זה לא אמור לעניין אף אחד זה אמור לעניין רק את הביטוח- המחיר האסטורונומי בפינוי נפגעים מתאונת דרכים

570 ש"ח

לא מאחל פה לאף אחד להקלע לתאונה, אבל אם כבר אז לפחות אל תגרמו לעצמכם טירחה מיותרת וכאבי ראש רק בגלל שאתם חושבים שאתם יותר חכמים מהמערכת..

זה נכון ברוב הפעמים אבל כאן המצב שונה.

זהירות בדרכים!

פורסם

אני יגיד לך למה כולם פוחדים על המשך הטיפול ברכב שנשאר ככה לבד, ול 570 שקל.

אף אחד לא חושב על עצמו, על אולי יכול להיות שזזה חוליה בגוף או איבר התנתק, אי אפשר לדעת כלום בעצמכם, ומעדיפים לחסוך את הכסף, אבל רק גורמים נזק הרבה יותר גדול לגוף.

אז ככה.

נפגעתם בתאונה חלילה, נקווה שהכל בסדר ותצאו בשלום, תתפנו, ואם אפשר לקרוא לחבר/משפחה, שיוכל לעזור בעניין הרכוש הפגוע, וזהו להתפנות.

בחיים אתם לא תדעו באיזה טראומה הגוף מצוי ואיזה נזק נגרם, לא סתם מקבעים על אלונקה.

נפגעתם?, תתפנו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

צודק ב100%.

עניין האמבולנס הוא תמיד "מפחיד" את האנשים, וללא ממש סיבה.

חברת הביטוח תשלם גם את הפינוי באמבולנס וגם את הביקור במיון.

ברגע התאונה אנשים לא ממש מודעים מה קורה עם גופם ומה יכול להיות בתוצאה מהתאונה, בד"כ אחרי יומיים שלושה מתחילים להרגיש כל מיני כאבים שונים בגוף ואז נזכרים ללכת לבית חולים.

נפגעת בתאונה ביקור חובה בבית חולים על מקרה שלא יהיה.

תאונה עם נפגעים = חקירת משטרה.

נכון, הרכב היקר שלכם נפגע ועומד לו מוטל בצד הדרך, אבל שיחת טלפון לבן משפחה או חבר קרוב שיבוא לטפל בעניין הגרירה\פינוי של הרכב , ואתם, בדרכם לבית החולים עם אמבולנס.

סיפור קצר על מקרה שקרה לי לא מזמן.

אני עשיתי תאונה בת"א לפני כ3 חודשים, לא חשובים פרטי המקרה, אני רק אציין שלא ממש היה ידוע מי אשם ברגע התאונה.

במקום לצאת מהרכב ולהתחיל לריב עם הנהג הפוגע, מי אשם כמה למה מתי ואיך, ראיתי מה קרה ל2 הרכבים, הרגשתי שהיד קצת כואבת, אמרתי נו טוב, לא נורא אין איזה משהו רציני נחליף פרטים וזהו.

נהג הרכב שפגע בי החליט שהוא צריך לצעוק על מנת שאני יקשיב לו, וסירב להחליף פרטים בטענה שהוא לא אשם.

ואני, אמרתי אני לא מתווכח ומזמין משטרה, הכי טוב.

הגיעה משטרה, התחלתי להרגיש קצת סחרחורת ומעט כאבים בצוואר ועמוד שדרה והיד הייתה קצת "כבדה", בכל זאת "צליפת שוט" ידועה.

השוטר דאג לכל העניין של העברת הפרטים בזמן שאני נשארתי ברכב והמתנתי לפינוי.

טלפון קצר לאחי שיגיע לטפל בעניין הגרירה של הרכב, ובמקביל השוטר הזמין מד"א.

כמו כולם , אמרתי לעצמי מה, מה אני צריך עכשיו אמבולנסים ועניינים, סה"כ לא קרה משהו מיוחד.

אבל, ויש אבל גדול!.

אחרי ביקור בבית חולים ,צילומים והפנייה לאורטופד, מסתבר שהכאב הלא ממש קריטי ביד התגלה כשברים לאורך כל רדיוס המרפק...

מה יצא מזה?

מהיום שקרתה התאונה (בתחילת ינואר) ועד יום ראשון האחרון, ישבתי בבית עם משככי כאבים ואין ספור בדיקות, וכמובן שהתהליך רק מתחיל ויש לבצע פיזיוטרפיה ושיקום של היד שתחזור למצבה הקודם(מה שלא יקרה ב100 אחוז), ובנוסף לכל, "זכיתי" בכאבים במרפק בכל פעם שיש חילופי עונות או שינויים במזה"א (כמו היום למשל), וכל זה למשך ה5 השנים הקרובות לפחות...

אז...

אין ממה לפחד ואין על מה לחשוב, נפגעת בתאונה? אתם מרגישים משהו שונה בגוף, בין אם זה רק סחרחורת או אפילו תחושה מוזרה ביד או בכל מקום אחר, תזמינו משטרה, שיזמינו לכם אמבולנס ותקבלו התייחסות וטיפול הולם, שגם מאוד יוכל להועיל לכם בכיסויי הטיפולים וחקירת המשטרה.

אם כבר הנהג הפוגע גם עשה עבירה תוך כדי, אז שגם יענש על כך!.

גם אם אתם אשמים, אל תמנעו מעצמכם טיפול ראוי בגלל ה"פחד" מהעונש על העבירה.

הרי בכל זאת,אם ביצעתם עבירה ותוך כדי גרמתם לתאונה, אז שאו בתוצאות.

העיקר הבריאות.

ולכל חברי הפורום שהיו מעורבים בתאונות בזמן האחרון, אני רק מאחל לכם החלמה מהירה!

ושיהיה לכולם שבוע רגוע בדרכים.

ניר

under construction..

פורסם

במקרה שלי בתאונה היום לא חשתי בצורך לפינוי רפואי.

תוך כדי ההלם והטירוף ראיתי שאני שלם ללא פגיעות גופניות וללא דימום והתרכזתי בשאר הדברים כמו תיעוד האירוע, לקיחת פרטים נכונים וכו'.

את כאבי הראש והסחרחורות חטפתי כשהתיישבתי בחצר מחוץ לבית כדי לקחת קצת אויר לנשימה, בערך כשעתיים אחרי האירוע ואחרי שנכנסתי לרגיעה נפשית.

מן הסתם שאם היה לי כבר חשש לזעזוע מוח קל עוד בתאונה עצמה לא הייתי מהסס להזמין.

אמיר.

פורסם

גם אם תפונה במסוק בוחן לא תמיד יגיע.

בתאונה שעברתי לפני שנה וחצי פוניתי באמבולנס (לא היתה שום אופיה אחרת כי נפגעתי די קשה) אבל לא הגיע שום בוחן תנועה. היה רק שוטר תנועה ששרטט את הכביש והלך. אני יודע שהוא לא היה בוחן תנועה כי הראשון שהגיע למקום התאונה הוא מכר שלי וממנו קיבלתי את כל הפרטים (אני לא זוכר כלום מהתאונה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי ז.

מוזר לי.

בכל תאונת דרכים עם נפגעים , מגיעה בוחן תנועה

זה אמור להיות חקוק בסלע.

בכל אופן- כל מקרה לגופו וקשה לי להאמין לדוגמה שלך לגבי פינוי במסוק.

כשמדובר בתאונות קשות החבר'ה האלה טסים במהירות.

בכל התאונות הקלות הם לא ממהרים לטפל.

למשל קרה מקרה לפני חודשיים- טרנזיט סטה מהכביש נפל לתעלה- איכשהו עבר אותה עלה על הנתיבים הנגדים והתהפך כמה פעמים.

הנה יש דיווח על כך:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3034211,00.html

שוטרי התנועה הגיעו חיש מהר למקום.

קצת אחרי הגעתם של האמבולנסים אבל הרבה יותר מהר מכרגיל.

פורסם

שוטר תנועה הוא לא בוחן. לבוחן יש הכשרה שונה ותפקיד שונה.

הרבה פעמים השוטר משרטט את הצומת ומציין שדות ראיה ותנאים סביבתים והבוחנים מכינים את הדו"ח במשרד על סמך הנתונים שקיבלו.

בתאונה שלי אני נפצעתי בינוני-קשה (אגן, צלעות וכתף שבורים ופגיעת ראש שהתבררה אח"כ כקלה), עוד נוסעת ברכב שנכנס בי נפצעה קל (2 ידיים שבורות) והנהג השני עם מכות יבשות. שלושתנו הגענו לבית החולים באמבולנס, גרר משטרתי פינה את פגרי הרכבים ומכבי האש שטפו את הכביש אבל בוחן לא הגיע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במקרה של תאונה עם נפגעים- קריא פינוי ע"י מד"א

מחוייבת המשטרה לשלוח בוחן תנוע שיבדוק את הארוע.

ז"א אף אחד לא ייברח לכם- אף אחד לא יעשה בעיות ויסלף עובדות

איפה אתה חי, תגיד לי? אני נדרסתי ע''י אוטובוס של אגד שברח מהמקום - תאונת דרכים פגע וברח. היו עדים לארוע והוזמנה ניידת ואמבולנס. לא הגיע שום בוחן תנועה ולא זובי וגם האוטובוס התקשו לאתר, למרות שידעו את מספר הרישוי. באותו היום הגשתי תלונה בפני בוחן במשטרה, הוא אמר לי: "למה באת? לך הביתה לישון, אם אתה אומר שנפגעת". הוא סגר את התיק ללא חקירת עדים ולא שום דבר. ככה זה בארץ, אז על תהיה לי פה נאיבי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM

נדרסת ע"י אוטובוס והאכילו אותך לוקשים..

אחד החברים שלי נדרס ע"י אוטובוס לפני כמה שנים- חברת הביטוח אוכלת חרא כל חודש מחדש..

והוא קיבל אחוזי נכות מסויימים והטבות נוספות.

אם היו עדים ופינו אותך במד"א

אז זה בלתי אפשרי שלא מיצו את הדין עם העבריין.

במיוחד אם יודעים מי מה כמה ולמה.

פורסם
BURZUM

נדרסת ע"י אוטובוס והאכילו אותך לוקשים..

אחד החברים שלי נדרס ע"י אוטובוס לפני כמה שנים- חברת הביטוח אוכלת חרא כל חודש מחדש..

והוא קיבל אחוזי נכות מסויימים והטבות נוספות.

אם היו עדים ופינו אותך במד"א

אז זה בלתי אפשרי שלא מיצו את הדין עם העבריין.

במיוחד אם יודעים מי מה כמה ולמה.

מה אתה מבלבל לי במוח? מה הקשר בין חברת ביטוח שאוכלת חרא לבין תיק במשטרה? התפנתי לבית החולים ועברתי שיקום אבל התיק במשטרה נסגר "ללא הוכחות". קראתי את חקירת הנהג, הוא אמר כי לא דרס אף אחד ולא היה איש בכלל בסביבה. למרות שהעדים אומרים אחרת התיק נסגר וזהו. כוס עמק, מה אני אלך למצוץ לבוחן שיעניש את נהג האוטובוס?

פורסם

זה מה שאתה מחפש, לא?

בכל אופן כל מקרה לגופו- במיוחד כאשר הפרטים המלאים לא ידועים- קשה לדון על כך..

בכל אופן אני חושב הנושא יצא מפרופורציות- דובר על פינוי במד"א ואנחנו דנים בבוחני תנועה.

פורסם
בכל אופן אני חושב הנושא יצא מפרופורציות- דובר על פינוי במד"א ואנחנו דנים בבוחני תנועה.
אפשר לקרוא לאמבולנס בכל מקרה, זה לא משנה אם מתפנים או לא. ברגע שמתקשרים למשטרה ואומרים שיש ת''ד אם נפגעים הם מזמינים אמבולנס אם צריך, זה עובד גם הפוך. כאשר האמבולנס מגיע לא חייבים להתפנות איתו ולהשאיר את הרכב בודד. אם אנשי מד''א מבצעים פעולות פינוי וטיפול בנפגע ישנו תשלום של משהו כמו 570 ש''ח ואם הם רק מגיעים ובודקים את הפגיעות ובודקים לחץ דם וכד' זה עולה 1 ש''ח, לשלם בדואר. שוב, לא חייבים להתפנות, אבל גם מי אמר שמגיע בוחן תנועה??? לא מגיע, רק במקרים של פגיעות חמורות או מוות. אם לאחר ת''ד הוא מגיע גם לבית החולים ורואה כי אין פגיעה פיזית ממשית רוב הסיכויים כי התיק יסגר.

פורסם

בבקשה אל תסביר לי איך עובד הקטע עם האמבולנס- במקרה אני מודע לכל התהליך..

בכל אופן לא מוציאים התחייבות על סך 1 שקל..

סירוב פינוי וטיפול נסגר ע"י נסיעה של מד"א מהמקום+ החתמה של המסרב ככסת"ח

כמובן שלא חייבים להתפנות- רק שוטר יכול לאלץ אותך להתפנות לבית חולים.

פורסם

זמן קצר אחרי התאונה יש אדרנלין בגוף ולפעמים מבולבלים ולחוצים קצת אז יכול לצאת מצב של פגיעה שלא תרגישו זמן קצר אחרי התאונה

אבל אחרי הרגעות ושהאדרנלין יורד מתחילים לחוש בכאבים וגם יכולים לפגוע בעצמכם יותר מהפגיע הראשונית

ככה שנסו להמנע מהמשפט "מי צריך אמבולנס סתם בלגאן"

תנהגו בזהירות ותשמרו על עצמיכם

• תוכן חדש...