Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת רכב מהמוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה בנות ישראל?

מצא ערכת מזמוזים לסנטרל פארק.

העיקר שפיצו אותך, ועוד בסכום שמכסה את ערך הדברים שנגנבו + עלות החלפת הצילינדרים בבית.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נאלץ לצער אתכם, הזכיה במשפט הייתה ללא קרב בכלל, כך שאין כאן עוד תקדים. בעל המוסך סירב לקבל את ההזמנה לדין למרות ריבוי האמצעים שהפעלנו על מנת למסור לו אותה, ועל כן בית המשפט פשוט קיבל את תביעתנו במלואה ללא קיום דיון.

בנוגע למזמוזים בסנטרל פארק, קור כלבים בחוץ, נראה לי שאוותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טוב נו בזמן החורף נוותר לך.

אגב - ההליך הרגיל של אדם שלא מוכן לקבל את ההזמנה למשפט הוא לצאת אשם?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ההליך הרגיל הוא שמתקיים דיון על פי החומר בתיק. היעדר כתב הגנה הוא מעין הסכמה שבשתיקה לכתב התביעה, ואם מוסיפים את מקדם עצבנות המערכת, אז בכלל חבל"ז.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...