Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DXZ846 vs. DXZ746 vs.9855 vs. 9853

DANI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי טס לאמסטרדם בעוד כשבועיים ולכן רציתי להיתייעץ איתכם לגבי המכשירים הנ"ל איזה מהם יותר כדאי להביא כי הם בערך באותה סביבת מחירים+- 100$ , שאלה ראשונה היא מי עדיף מבין כל 2 מתאימים(או שהם לא מתאימים) ושאלה שניה מה עדיף לקנות באופן כללי את הסדרות היותר נמוכות או היותר גבוהות, הרכיבים הם אלה שרשומים בחתימה, ושאלה אחרונה היא האם בכלל כדאי לחכות כמה חודשים עד שיבוא קרובים מארה"ב ואז זה יצא כמעט בטוח יותר זול

פורסם

הוא לא התכוון שהם עולים באיזור ה 100 דולר , אלה הוא דיבר על מכשירים בטווח מחירים של מאה דולר מהמחיר של המכשירים המדוברים.

בכל מקרה , מהכרות עם המחרים בהולנד , ממש לא משתלם לרכוש שם , בחלק מהמקרים המחירים של ציוד האודיו יקר יותר אפילו מהארץ.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יקר או לא יקר, מבין ארבעת המכשירים הייתה לי דילמה בין 2 מכשירים בלבד.

קלריון 746, היתרון שלו על פני כולם שיש לו קונברטור של 24 ביט.

אלפיין 9855, והיתרון שלו הוא שיש לו את ה"טיים קורקשיין".

under construction..

פורסם

גם ל-53 יש טיים קורקשיין.

הייתי מחפש בארץ,אפילו פה בפורום יש למכירה במחירים טובים,

אם תרצה רק חדש אני בטוח שגם בארץ תוכל למצוא יותר בזול מאשר בהולנד.

פורסם

תודה על התגובות אני כנראה אז לא יביא לו אפילו את הכסף לקנייה כי כמו שאמרתם זה יהיה באותו מחיר או אפילו יותר יקר ועוד בלי אחריות , ועוד שאלה יש סיכוי להשיג בארץ את ה 55 חדש אפילו עם אחריות לשנה בלבד ב 2000 ? ולא ב2400 כמו שיש בזאפ ואים כן אז היכן ?

תודה מראש דניאל

פורסם
גם ל-53 יש טיים קורקשיין.

QUOTE]

א. אני יודע.

ב. לא אמרתי שאין לו.

ג. ה9853 פשוט בעל תצוגות ותפריטים ממש לא ידידותיים למשתמש(ולא בסמים), ולכן הוא לא נלקח בחשבון כאשר הצגתי את הלבטים בין ארבעת המכשירים.

ד. ולכן עפ"י סעיפים א.ב.ג אני מוצא לנכון לא להמליץ על המכשיר הנ"ל (אלפיין 9853), כאשר דנים בסוגיה בין ארבעת המכשירים.

under construction..

פורסם

לי לפחות השתמע משהו אחר ממה שכתבת,אבל לענייננו

ואני נאלץ לא להסכים וזה לא הפעם הראשונה בנושא,

ואני טוען אך ורק לגבי השימושיות של ה-53 כרגע ואומר

שהוא נוח מאוד וקל לשימוש הרבה יותר ממכשירים מדורות קודמים של החברה,

גם התצוגה למרות היותה לא בתחום העליון של הסקלה, לא מפריעה לשימוש

וגורעת משימושיות המכשיר.

ולסיכום למי שתצוגה זה לא שיא עניינו ימצא במכשיר המון במחיר זול יותר מעט מה-55.

עוד נק' לגבי זה שהקלריון הוא 24ביט,שולי עד זניח מאוד,יותר מפעם אחת

נסיתי ולא הצלחתי לעמוד על תרומתו של DAC 24BIT.

פורסם

לגבי התרומה של 24 ביט - תרומה זניחה שלא תהיה לה השפעה ממשית על הצליל.

לגבי האלפיינים , אני חושב שאנשים הגזימו לגמרי בדימוי שנוצר פה בפורום על כמה לא נח המכשיר , כמה התצוגה גרועה וכמה הממשק שלו לא ידידותי.

לי אישית יש את ה 9833 , ואחרי לא יותר מידי זמן התרגלתי אליו , והוא בהחלט נח לעבוד איתו כרגע. נכון שיש דברים לשפר , אבל צריך לקחת דברים בפרופורציות הנכונות , והעובדה שהוא אולי מצריך יותר זמן להתרגל אליו לדעתי לא צריכה להוות שיקול נגד קניתת המכשירים של אלפיין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר אין לי "דימוי שלילי" על ה9853,אני לא המלצתי עליו מכיוון שהוא הושווה פה בין 4 מכשירים ומצאתי 2 מכשירים שהייתי יותר ממליץ עליהם וזה ה9855 והקלריון 746.

הסיבה שלא המלצתי על ה9853 היא זהה לאותה סיבה שבה לא המלצתי על הקלריון 846, הרי הוא אמור להיות יותר טוב לא?, אז זהו שמה ששונה בו זה שיש לו את האופצייה לאכסן, וזה ממש לא מעניין אותי, ואני עדיין יעדיף מכשיר 24 ביט כמו ה746 , מאשר את ה846 שגם עולה יותר וגם לא מציג לי אופציה טובה יותר.

אין לי בעיה לא אם ה9853, ולא עם הקלריון 846, בחינם אני אץ לי רץ לי לשים כל אחד מהם ברכב.

אך אם הייתי צריך לשים את כספי עליהם, אני חושב ש:

א. יש לי אופציות טובות יותר באותו סכום.

ב.אם כבר הייתי משקיע את הכסף אז עוד 30-50 דולר לא יהפכו אותי ליותר עשיר, וזה שווה לשים עוד כמה עשרות בודדות של דולרים ולקבל מכשיר טוב יותר כמו האלפיין 9855.

under construction..

פורסם

אפילו שגרין מאסטר הוא חמור גארם ! אני מסכים איתו....

ה9853 לדעתי מאכזב מאוד כי במחיר שלו לקבל פאנל עם תצוגה כלכך ירודה זה כמעט בגדר ביזיון !

פורסם

אז לאור התגובות אני חושב ללכת על ה 9855 מכיוון שהטיים קורקשין הוא קריטי בשבילי בגלל מגבלות המיקום של האלמנטים באוטו (אונו) שלדעתי יעזור מאוד פה בעיניין , תקנו אותי אם אני טועה , ושאלה נוספת היא האם המחיר קניה הכי זול בארה"ב הוא דרך החנויות באינטרנט (320 $) שמשם אני ישלח אותו לקרובים שגרים שם ויטוסו לפה או שיש שם חנויות רגילות שהמחיר שם ירד לפחות מ 300$ ואם כן אז איכן ?

פורסם

בד"כ המחירים ברשת זולים יותר מאשר החנויות בארה"ב, עקב אחזקת חנות+עובדים וכן הלאה וכן הלאה...

מחירו של ה9855 נע בארה"ב בין 320-350 דולר.

ברשת ניתן למצוא אותו גם בכ300 דולר.

ההבדל הוא שאם מישהו נוסע , אתה לא צריך לשלם משלוח, או אפילו משלוח פנימי בתוך ארה"ב וזה גם יותר מהיר וגם יותר זול.

under construction..

• תוכן חדש...