Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 290
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סאאב 96 מתחילת שנות השבעים עומדת למכירה (עם פתק) בהרצליה בכביש המקשר את שכ' שביב וצומת כ' שמריהו, ליד גן רש"ל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

איזה כאב לב, אני מכיר את המיני הזו כבר לפחות 5 שנים. היא הייתה בעבר בבעלות של בעל חברה לפרסום ליד אוטודיפו בר"ג. היא אוטומטית, הוא קנה אותה לאישתו, שלח אותה לשיפוץ מטורף באנגליה ולבסוף אישתו לא הסכימה לסוע באוטו. הרכב לאחר מכן עמד כמה שנים ליד הפאנצ'מאכר שממול אוטודיפו (המשרד שלו היה הבניין שצמוד לפאנצ'רמאכר) עד שבני ממועדון החיפושיות קנה אותה (בתקופה הזו הוא היה גר כמה מטרים משם). אחרי כשנה ראיתי עומדת ברחוב בן גוריון עם משלט למכירה ומאז עקבותיה נעלמו. חבל שמאז מצבה רק הדרדר, אני מקווה שמישהו יחזיר אותה לכביש ולא יפרק אותה לחלקים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן, חבל על האוטו, נראה עדיין בהחלט בר-שיקום... רק נראה, שהם הורידו אותו מהכביש - אחרת, למה להעלים מספר ולהרכיב את השלט פרסום?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ערב טוב,

מיני בפ"ת:

אכן כן בעל הרכב זה כהן עיצובים (קיבל פירסום באתר כבר )

בחור לא נעים לשיחה

וממש אבל ממש לא מעוניין לשמוע על מכירה

לא הספקתי לשאול אותו עם המיני שייכת לו והוא אמר לי המיני לא למכירה

ממש בעסה ליראות איך המיני הולכת להעלם מהארץ

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

כן, ראינו כאלה... כבר שמעתי משפט "בתור פרסומת זה שווה לי יותר"... חבל - עוד קצת יעמוד, וגם ככה יצטרכו ליזרוק אותו... אה, ועוד משפט, המרגיז ביותר: "בשביל סכום כזה - עדיף שיירקב כאן!":evil:

WTF? -חבל...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
GLUK ידידי, נצפתה פורד קפרי אדומה

מצ"ב תמונה

לפי כמות החלודה אני מניח שהיא של גנאדי (GLUK ) :wink:

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אז זו הקאפרי המופרסמת של גנאדי....יפה יפה.:twisted:

מה יפה היא צריכה שיפוץ......

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ידעתי, שזה יגיע!:wink: אכן אכן, והיא אכן צריכה שיפוץ רציני ביותר, וזו גם הסיבה, שבינתיים היא לא מקבלת אותו - השיפוץ ברמה, שאני רוצה וחושב, שמגיע לאוטו הזה, עולה יותר, ממה שאני כרגע יכול להרשות לעצמי. ושיפץ-"חרטא" - אני לא רוצה לעשות, יעלה בסוף ביוקר, כפי שאתם רואים...אז הוא מחכה בינתיים...:?

פורסם

גינאדי, הגבול בין "מחכה לשיפוץ ו"מתפוררת לאיטה" די דק....

אהבתי את הפרווה לשעבר על הדשבורד.

ד"א יש לי גם תמונה של הGMC...

haters will hate

פורסם

כבר התפוררה... Too late!:? צריך לבנות מחדש כבר עכשיו, וזה יעלה המון, אם רוצים באמת עבודה איכותית. אז אני מחכה עוד - זה כבר לא ממש דחוף, לדעתי... גם ככה צריך להחליף את כל הדלתות ולבנות חצי אוטו מחדש.

פורסם
מה יפה היא צריכה שיפוץ......

נו אז מה שהיא לפני שיפוץ...היא עדיין יפה.

אני מכיר את גנאדי כבר קרוב לשנה,וזו הפעם הראשונה שראיתי את הקאפרי שלו.

אז גנאדי,מה שהולך לאט הולך בטוח.:wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...