Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 290
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעדיף שלא לפרסם את המיקום לכולם ,לכן אם מישהו רוצה לדעת את אחת הכתובות שיפנה אליי בפרטי.

ועכשיו נלך לראות את מכבי מפסידים אז שבת שלום:wink:

P1211763s (Medium).jpg

פורסם
אחלה תמונות.:-) האם השחורה היא סוג של אופל?היא פשוט יפייפייה!

תשאל את ה -Redroze, האם זה סוג של אופל!:-P:wink: -הוא בטח גם מכיר את הבעלים של המנטה הזו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

החללית האדומה היא פליימוט ואליאנט ספר.

השחורה היא אופל GT. מוכרת גם בשם אופל קורבט ובייבי קורבט.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
האופל היא לא שחורה אלא ירוקה ואני די בטוח שזו אופל GT

אכן מדובר באופל GT ואני מכיר את הבעלים. מעניין אותי רק לדעת איפה היא עומדת היום?

ממבט חטוף אפשר לזהות GT לפי הטמבון האחורי אשר מורכב מ-2 יחידות בניגוד למנטה ולקדט C קופה (שלושתם נראים זהים לעין בלתי מזויינת) שבהם הטמבון ניקל הוא חלק אחד. ממבט מעמיק יותר אפשר לראות שהיא הרבה יותר מגודלת ורחבה מהמנטה.

הוליאנט האדומה של אספן דיי רציני ככה שהיא ממש לא למכירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נצפתה בתחילת שבוע שעבר בראשל"צ פורד פיאסטה שנת 81'.

צבע כחול, נראית שלמה ואולי אף במצב נסיעה.

כשבאים מכיוון נס ציונה, נכנסים לתוך העיר, מגיעים ליקב של הברון רוטשילד, פונים ימינה בפינה של היקב, נוסעים ונוסעים ישר, עד שרואים מצד שמאל "קופת חולים כללית", אז פונים ימינה מול הקופת חולים ושם היא עומדת בהמשך הרחוב מצד שמאל.

פורסם

ברח' אבן גבירול בתל אביב, ליד החניה של מרכז גבירול עומדות טרנספורטר ישנה עם "ארגז" פתוח

(נראה לי משנות ה 70)

בנוסף כנראה פורד אסקורט (היה חושך והאוטו לא במצב מי יודע מה ) דור ראשון.

שתי המכוניות כנראה עומדות שם זמן די רב.

בנוסף אני חושב שמישהו חיפש טרנזיט, אז במגרש חנייה של אגד בכניסה לאחיסמך עומדת טרנזיט שנת 84 והיא נראית במצב לא רע.

אסף

פורסם

נתניה

רח' שמואל הנציב , חיפושית 73 לבנה עם שלט למכירה 054-2221612

פ'יגו 404 רח' הרב קוק בנתניה עם מס' אספנות .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
ברח' אבן גבירול בתל אביב, ליד החניה של מרכז גבירול עומדות טרנספורטר ישנה עם "ארגז" פתוח

(נראה לי משנות ה 70)

אסף

איפה זה מרכז גבירול?

פורסם
אכן מדובר באופל GT ואני מכיר את הבעלים. מעניין אותי רק לדעת איפה היא עומדת היום?

ממבט חטוף אפשר לזהות GT לפי הטמבון האחורי אשר מורכב מ-2 יחידות בניגוד למנטה ולקדט C קופה (שלושתם נראים זהים לעין בלתי מזויינת) שבהם הטמבון ניקל הוא חלק אחד. ממבט מעמיק יותר אפשר לראות שהיא הרבה יותר מגודלת ורחבה מהמנטה.

הוליאנט האדומה של אספן דיי רציני ככה שהיא ממש לא למכירה.

קצת פרטים - זו ג'י טי כמובן בצבע ירוק מטאלי "עבודת בית", עם מושבים לא מקוריים, חסרים ריפודי הדלתות וחוץ מזה במצב סביר כולל סמלים, חלקי ניקל וכו' גם אם לא זזה מזה שנים והמצב המכאני לא ידוע. הבעלים רוצה 10,000 דולר ולא חצי זוז פחות, כאשר במחיר הזו ניתן לייבא אחת מושלמת מארה"ב - המחירים שם נמוכים וההיצע גדול יחסית (שווקה תחת השם ביואיק).

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
והיא גם למכירה:

http://www.classicar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=106&ad_id=6183

אל תתנו לכיתוב SR להטעות אתכם, מדובר במנטה עם מנוע 1200 סמ"ק ידנית, מצב מכאני מדהים, צריך לעשות פחחות (הרכב עבר צביעה לפני כמה שנים אצל צבאי לא מוכשר) ושיחזור כל הסלון של האוטו.

ברור שהיא במצב מעולה מכאנית - היא של "ברוך חלקים" שכל מי שמבין בפולקסוואגן יודע מי הוא, מי זה מקסים ואיך קוראים ל-911 טרגה שלהם...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...