Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמברר יודע.

הארוע הקודם הוזכר בפורום לאחר שהתקיים. כניסה לאתר "מסלולים" גם היתה עוזרת.

הארוע מתקיים ביוזמת והפקת "מסלולים" והשתתפות בו עולה כסף, אין למארגנים שום אינטרס להסתיר את קיומו.

לידיעה, הארוע הבא יתקיים במרץ-אפריל (עדיין אין תאריך מדויק).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקלארן

לצערי השריקה במנוע כל הזמן רק גורמת לי לחשוב איך אם היה לי מגדש.. אבל כמו שאמרת זה מסתכם בשריקה גרידא והאטו עדיין עושה 8.5 ל100.. אבל העיקר הקליפרים שלי אדומים :)

פורסם

הארוע לא היה פנימי..

פורסם במספר פורומים, כמו שנאמר השתתפות עלתה כסף, צפיה חופשית.

איפה באשדוד?

א.ת רחוב הנפט... ב "מסלולים"

פורסם
מישהו יודע איפה באשדוד התקיים האירוע? איזור תעשייה צפונית במקרה?

הוו התקיים איפה שהוא תמיד מתקיים ובאותו המקום שהתקיים האירוע לקיום הספורט המוטורי, כפי שנאמר מעליי, ב"מסלולים" ביציאה הצפונית מהעיר.(וזה לא אזור תעשיה צפוני).

פורסם
מי שמברר יודע.

הארוע הקודם הוזכר בפורום לאחר שהתקיים. כניסה לאתר "מסלולים" גם היתה עוזרת.

הארוע מתקיים ביוזמת והפקת "מסלולים" והשתתפות בו עולה כסף, אין למארגנים שום אינטרס להסתיר את קיומו.

לידיעה, הארוע הבא יתקיים במרץ-אפריל (עדיין אין תאריך מדויק).

זה לא בדיוק נכון,

האתר הזה הוכיח את עצמו יותר מפעם אחת או פעמיים(או יותר!(

מי שמעוניין שאנשים יגיעו-גם אם האירוע בתשלום! יכול לפרסם פה מודעה בכללי...לא עולה כסף ולוקח 2 דקות.

נראה שהאירוע אכן " הוחבא" מהציבור הרחב...אולי כי ראו איך היתה הג'ימקנה הקודמת מבחינת מספר האנשים \מקומות חנייה\אנשים שהתלוננו יותר ועזרו פחות-או בכלל לא!???

רוי

פורסם

אין ציפיה מ"מסלולים" שמשהו יעזור, זה ארוע שלהם ובאחריותם.

התחרות מוגבלת ל-20 עד 25 רכבים לכל קטגוריה, כך שלא יכול להיות מצב של יותר מידי מתחרים. כל הקודם - זוכה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כנראה שזה ארוע פנימי ואנחנו לא היינו אמורים לקבל על כך פרסום.

לא ידעת על קיום האירוע?

ב- 29/12/05 תתקיים ג'ימקנת MDC , הסיבוב השני באליפות מתוך חמישה!!!

בב"ס "מסלולים" באשדוד ,אולי אתה האלוף הבא???

כאדי להרשם המקומות מוגבלים,פרסים יקרים לזוכים!!!!

לפרטים נוספים והרשמה 03-6343002

ניפגש

קובי כהן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98331&highlight=MDC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=751797&highlight=MDC#post751797

כן אתם צודקים.. באמת לא היה שום איזכור לגביו :wink:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תומס(שזה קיצור של תום סנדה)

לטעמי עצם העובדה שזה מפורסם בכאילו 2 ת'רדים כבר אומר הרבה

בניגוד ל:

אירוע תמיכה לחוק הספורט המוטורי 2 יוצא לדרך!!!!

שהיה מספיק בולט

רוי

פורסם

תשמעו, יש פה בפורום חוסר רצון לפרסם גופים מסחריים ולכן אין פה פרסומת.

הארוע של התמיכה בחוק הספורט המוטורי קצת שונה כמובן כיוון שזה ארוע שלא למטרת רווחים.

לפי דעתי אפילו היה איזה שהוא איזכור יומיים לפני של מישהו אבל זה נעלם.

לי, משתתף מראש, הפרטים הודעו רק ביום הארוע ... לפני זה הוזנתי מידיעה קצרה שהופיעה בפורום זה

אז נראה לי שהבעיה היא באי רצון של הפורום לפירסום ...

פורסם

תראה לי בדיוק איפה מישהו אמר שאנחנו לא רוצים לפרסם ?

עד היום - אירועים ללא כוונת רווח , או אירועים שתורמים לציבור - פורסמו ללא הגבלה.

כנ"ל גם בעלי מקצוע - מי שעוזר למשתמשים בפורום ולא עושה לעצמו פרסומת עצמית גלויה ובוטה - מאפשרים לו לעשות זאת.

לעומת זאת - מי שמפיק אירוע לתועלתו הכלכלית , ומבקש להשתמש בבמה אותה מעמיד הפורום לרשותו , מתבקש לפרסם באופן המקובל בעולם התקשורת כולו , ולשלם על כך. כנ"ל בעלי מקצוע שמפרסמים את עצמם לדעת מעל דפי הפורום.

יש מספר דרכים לפרסם - וניתן לפנות אל כ"א מהמנהלים כדי לעשות זאת.

אל תצפה ממישהו כאן לבוא ולתת פרסום חינם לגוף או אדם כלשהו שמתעתד להרוויח מאירוע שהוא עורך /שרות שהוא נותן.

פורסם

אוקיי אוקיי אז הפרסום לא היה מושלם!

(למרות שמדובר בשלוש תרדים...) :-D

יש איזכור לאירוע של מסלולים גם בתרד של קובי:

"אירוע תמיכה לחוק הספורט המוטורי 2 יוצא לדרך!!!!"

למרות הכל (וזה בעיקר בשביל שמר) אני רק רוצה להגיד שהמסלול הפעם היה מאוד מהיר וכמעט בכלל לא טכני!

אפשר לראות את זה בתוצאות של המובילים בין שלושת הקטגוריות..

העיקר שנצחתי את ניב!!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

גם פעם קודמת אמרו שלא היה שום פרסום והיו כל מיני שרשורים וגם הפעם היו איזכורים של זה ויותר מכך אני פרסמתי הודעה בולטת ב-'כללי' עם כותרת שתקפוץ לכל מי שרק יכול להתעניין בזה. הדבר היחיד שאפשר לעשות יותר מזה הוא לשים את זה בדביק אבל זאת כבר החלטה של המנהלים.

אם מישהו טוען שחבל שהוא לא ידע על זה קודם אחרת הוא היה משתתף הוא חתיכת בכיין כי לא צריך להאכיל אף-אחד בכפית. אם אתה יודע שזה מעניין אותך אחרי הפעם הקודמת שפספסת אז תרשום לעצמך את התאריך שפורסם כבר אז או שתתקשר אליהם ותרשם. אני מניח שאין שום בעיה להתקשר אליהם גם עכשיו ולבקש להרשם כבר או לפחות לקבל מייל לקראת האירוע הבא.

מסלולים כחברה יותר מתשמח אם תבקשו להתצטרף לרשימת התפוצה שלה ולקבל הודעות כאלה.

לגבי צופים אז אולי היה מקום לפרסם עוד הודעה בולטת בתחילת השבוע. האמת שחשבתי על זה אבל לא חשבתי שצריך או שזה מספיק מעניין את הפורום לפרסם עוד הודעה כזאת.

ודבר נוסף שמשגע אותי לגמרי זה כמות הבלבול והאי-הבנה של אנשים לגבי אירועים. לא משנה כמה שרשורים יהיו וכמה ברורים הם יהיו עדיין יהיה מי שיבלבל בין מפגש של מועדון ספציפי לבין אירוע לקידום הספורט המוטורי שקובי מארגן לבין אירוע של גוף עסקי כמו מסלולים (שמשום מה יש הרבה שמתייחסים אליו כמפגש של מועדון זה או אחר בפורומים השונים...:roll:).

מה שהיה ביום חמישי נקרא MDC וזו תחרות או 'ליגה' של חברת מסלולים שמבצעת אותו במסלול שלה באשדוד אחת לכמה חודשים (זה היה האירוע השני מתוך 5 שיהיו במשך שנה).

עולה כסף, אולי אפילו הרבה לדעת אנשים.

הם מארגנים ולא צריכים את עזרתכם.

מבחינתם שיבואו כמה שיותר, גם כמשתתפים וגם כצופים (הם כמובן מנצלים את זה לפרסום המקום והקורסים שלו מה שכמובן לגיטימי).

בקיצור ממש לא מוחבא. תפתחו את העיניים קצת יותר.

ניר

פורסם
תראה לי בדיוק איפה מישהו אמר שאנחנו לא רוצים לפרסם ?

עד היום - אירועים ללא כוונת רווח , או אירועים שתורמים לציבור - פורסמו ללא הגבלה.

כנ"ל גם בעלי מקצוע - מי שעוזר למשתמשים בפורום ולא עושה לעצמו פרסומת עצמית גלויה ובוטה - מאפשרים לו לעשות זאת.

לעומת זאת - מי שמפיק אירוע לתועלתו הכלכלית , ומבקש להשתמש בבמה אותה מעמיד הפורום לרשותו , מתבקש לפרסם באופן המקובל בעולם התקשורת כולו , ולשלם על כך. כנ"ל בעלי מקצוע שמפרסמים את עצמם לדעת מעל דפי הפורום.

יש מספר דרכים לפרסם - וניתן לפנות אל כ"א מהמנהלים כדי לעשות זאת.

אל תצפה ממישהו כאן לבוא ולתת פרסום חינם לגוף או אדם כלשהו שמתעתד להרוויח מאירוע שהוא עורך /שרות שהוא נותן.

אם תשים לב, לא אמרתי שאתם לא בסדר, אמרתי שזו המדיניות שלכם ולגיטימי בעניי.

האמת היה במהלך הארוע כל כך הרבה פרסום לא סמוי בכלל שזה ממש עיצבן אותי (ראם מנדנד על המוסך המספנסר שלהם בלי סוף ומנסה לשכנע את הקהל לעשות קורסים, מרוץ גמייקנות וכו).

וכמו שאמרו לפני, כולם ידעו על הקודם, כולם ידעו שיש עוד ארועים כאלו. מי שרצה היה מברר את הפרטים...

• תוכן חדש...