Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם כל אחד יעדיף טויטר רך כי טויטר צורם זה אף פעם לא נעים לשמוע..

בקשר למגבר אני מאמין שהסט ינוצל לגמרי עם ההגברה הזאת. אבל אם כבר אז רציתי לשאול למה אתה קונה מגבר 5 ערוצים?

פורסם

המגבר כבר מותקן אצלי ברכב (לא ממש יש לי רצון להחליף אותו -לא אוהב לחקות לקונה משתלם)....מחובר לסאב של DRAGSTER דגם: DEE121 ולרמקולים 6X9 אחוריים של קנווד...עכשיו חשבתי להוציע את כל הרמקולים מהאוטו...ולשים סט ממש חזק ואיכותיכדי לקבל במה קידמית (מפוארת :wink:)

לפי דברי חברי הפורום אני לא יוכל לנצל סט טוב עם 50W RMS...אז חשבתי על גישור..

אני מכווה שהסברתי טוב...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
מן הסתם כל אחד יעדיף טויטר רך כי טויטר צורם זה אף פעם לא נעים לשמוע..

בקשר למגבר אני מאמין שהסט ינוצל לגמרי עם ההגברה הזאת. אבל אם כבר אז רציתי לשאול למה אתה קונה מגבר 5 ערוצים?

אתה לא צודק ב 100% כי אני למשל לא אוהב טוויטר רך אז לא כל אחד. ואני חושב שאני לא לבד... או שלא?
פורסם

לגבי בטוויטר חשבתי והגעתי למסכנה כי לרוב אני לא אוהב תדרים גבוהים צרכניים...ולכן כנראה אני יכך את הא: Silk Dome Tweeters נשמע לי הרבה יותר ידידותי למשתמש...

אני היתי רוצה לשמוע עוד דעות לגבי ההגברה...האם הסט מתאים...?

פורסם

אין יותר דעות בנושא שלי..?

אני צריך להיות בטוח שההגברה לא תשרוף ת'סט שאני יבחר...והיתי רוצה להבין קצת בנושא: איך מכוונים או מורידים מתח (W RMS) במגבר לדוגמא: מ- 200W RMS ל- 170W RMS...

פורסם

אני גם הייתי מעדיף את הטוויטר הרך יותר , הוא יותר נעים לאוזן , האלומיניום הוא צעקני יותר

יותר מתאים לאלה שאוהבים את הפוזה של הטראבל החזק במכונית

פורסם

באמת שלגבי הטוויטר אני לא יודע מה אני יעדיף...

אני שומע גם תראנס וחוליו איגלסיאס...וגם חויי מטאל (רוק כבד) וראפ...

מישהו יכול לומר משהו העניין...חוץ מלשמוע ת'סט הנ"ל...כי בארץ פשוט אין...כמו שהבנתי...

וגם אשמח אם מישהו יענה לי על השאלות הקודמות ...ההגברה וכו'...

• תוכן חדש...