Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני לומד במכינה. בסוף חודש ינואר יש לי בגרות אשר אני ניגש אליה. אבל לצערי זימנו אותי למילואים ל20 יום כאשר הבגרות 3 יום לאחר סוף המילואים. כמובן שבזמן הזה אני מספיד ימי הכנה חשובים מתוכנות וחומר נלמד במקצועות אחרים.

פניתי לקצין קישור ואמרו לי שלאור הנסיבות יצמצמו לי את המילואים ל12 יום בלבד, אבל לצערי זה לא עוזר לי.ניסתי להסביר את המצב לשלוח את כל האישורים והתפסים אבל זאת התשובה הסופית לעכשיו. בנוסף נאמר לי שביום החיול יבדקו את הנסיבות שוב. אבל אני חושש שהצבא לא יתחשב ולא יהייה מוכן להעביר לי את המילואים לחופשת סמסטר (שבסוף חודש ינואר) או אפילו יום אחרי הבגרות.

המילואים אינם מבצעיים אלא שמירות או משהו דומה.

האם מישהו יודע מה ניתן לעשות בנידון?

האם לשלוח עכשיו ולת"ם יעשה משהו?

המילואים הם ב1/1/06.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל תשלח ולת"ם.

להזיק זה לא יזיק.

אצלנו עושים את המילואים מפורק ,חצי מהכח עושים 10 יום והחצי השני עושים עשר אחריהם ,כל מי שלא יכל ,עשינו במקומם את העשר השניים.

תנסה לעשות משהו דומה ,עם מישהו שלא קראו לו או שקראו לו לחצי תקופה.

חוץ מזה תנסה לפנות ישר למג"ד או למפקד הישיר.

הצלחה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
קודם כל תשלח ולת"ם.

להזיק זה לא יזיק.

ולת"ם שהתקבל מקצץ מהקצאת ימי המילואים המוקצבים לגדוד, כך שזה כן מזיק (בעיני המפקדים),

ולכן אין טעם להגיש ולת"ם ואח"כ ללכת למפקדים.

נסה קודם לדבר עם המפקדים הישירים ולנסות להסתדר איתם. מאוחר מדי בכל אופן לולת"ם.

מקסימום תפסיד בגרות אחת. יש כאלה שהפסידו חצי תקופת מבחנים (כמוני, לדוגמא :roll: ).

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• אחראי פורום
פורסם

אני יכול להגיד לך שלי נפלו תקופות ארוכות במילואים 4

פעמים ברציפות על תקופות מבחנים (ותמיד בחורף...).

ולת"ם נתנו את הקיצור הכי משמעותי (וגם ביטול אחד) ,

ובנוסף לא וויתרתי למפקדים וגם שם לא התאכזבתי.

ק. הקישור שלי אמרה לי מפורשות להגיע אליהם אחרי הקיצור של ולת"ם,

והם יעזרו כמה שאפשר.

בכל אופן, כדי להצליח הכי טוב (בשני המקרים) - אל תתבכיין , אל תגזים

ואל תצעק. לכאלה לא מקשיבים אוטומטית...

בהצלחה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ולת"ם שהתקבל מקצץ מהקצאת ימי המילואים המוקצבים לגדוד, כך שזה כן מזיק (בעיני המפקדים),

ולכן אין טעם להגיש ולת"ם ואח"כ ללכת למפקדים.

נסה קודם לדבר עם המפקדים הישירים ולנסות להסתדר איתם. מאוחר מדי בכל אופן לולת"ם.

מקסימום תפסיד בגרות אחת. יש כאלה שהפסידו חצי תקופת מבחנים (כמוני, לדוגמא :roll: ).

כאשר אני משלם עליה סכום נכבד ורק בגללה לא קיבלו אותי ללימודים גבוהים אז תסלח לי אבל לי זה קצת משנה :x .

מה אני עושה אם יש לי בעיות רפואיות לאחר תואנת דרכים.

לשמור את הממצאים ליום החיול או ליצור קשר עכשיו?

פורסם

חשבתי שכבר אסור לזמן מילואימניקים לשמירות...!

למרות שאני מת לאיזו חופשה על הגבול בג'יפ... :)

המילואים האחרונים שלי היו לפני 3 שנים בערך...

פורסם

כאחד שהיה משני צידי המתרס, אני יכול לומר שהכי חשוב זה מערכת היחסים שלך עם מפקדיך.

ראשית, גם אם תפסיד מבחן-שנים זה לא נורא. בשנה א' ללימודים, עשיתי מעל 80 ימי מילואים - ושרדתי. זה לא היה קל אבל אפשרי.

בהמשך גיליתי שאם אתה נחשב "בסדר" - אחד שלא מבכיין בכל הזדמנות ומחפש כל דרך להשתחרר, יבואו לקראתך. כך היה עם חיילים שלי, וכך גם היה עם מפקדיי. כשפעם בכמה זמן אני הייתי צריך הקלה כלשהי, לא אמרו לי לא.

לעומת זאת אם המילואים שלך הם לא במסגרת של יחידה אורגנית, אלא מין "שוק עבדים" למסופחים, הדרך הפורמלית דרך ולת"מ היא הטובה ביותר. כתלמיד מותר (אם לא שינו החוקים) לגייס אותך ל 14 יום במהלך שנת-לימודים. זה שהמילואים נופלים על שנת עבודה חדשה בצבא זה לא משנה, ואם כבר עברת את המכסה שלך - אי אפשר לגייס אותך.

נמרוד

• תוכן חדש...