Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BSA M21

haimy12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך אני יכול לדעת אם השילדה לא עקומה

נראה לי שהאופנוע נמוך מדי איזה גובה צריך להיותממרכז השילדה לכביש

אם יש למישהו שירטוט עם מידות של השילדה

פורסם

אם זה M21 אז זה השילדה עם הבולמים האחוריים,ואת השרטוט של זה במקרה יש לי.

וחוץ מזה הBSA נחשב דיי נמוך ובגלל זה היה את הנורטון 16H המקביל לו H=HIGH ,כך שהוא היה מיועד לשטחים משובשים יותר...

ואלה היו כמה שניות על אופנועי WW2

אגב בתמונה זה הנורטון...

m20-21-33-spring-frame.jpg

1940wng.jpg

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אם זה M21 אז זה השילדה עם הבולמים האחוריים,ואת השרטוט של זה במקרה יש לי.

וחוץ מזה הBSA נחשב דיי נמוך ובגלל זה היה את הנורטון 16H המקביל לו H=HIGH ,כך שהוא היה מיועד לשטחים משובשים יותר...

ואלה היו כמה שניות על אופנועי WW2

אגב בתמונה זה הנורטון...

!לידיעתך M21 יוצר במקביל לM20 [גם עם שילדה קשיחה מאחור].

האופנוע המצולם הוא לא נורטון אלא אריאל 350 כניראה מודל צבאי.

אנא דייק להבא בדבריך.

פורסם

חיים,

האופנוע שלך נמוך. כך הוא תוכנן. לא תוכל לדעת את מצב השילדה לפי גובה הכלי מהריצפה. אם השילדה עקומה - הדבר מתבטא בעוקם הצידה ולא כלפי מטה, שהרי השילדה לא "נישברת" באמצע. בניגוד לנאמר לעיל, היו דגמי גם 21 עם שילדה אחורית קשיחה, כלומר ללא קפיצים. איזו שילדה יש לך? האם הגלגלים הם הנכונים לאופנוע הזה? האם כול הברגים מהודקים כראוי? האם הכלי שלך סחב סירה במהלך חייו הארוכים? עליך לפרק גלגל אחורי: נקודת המרכז בין שתי הזרועות האחוריות צריכה להיות ישרה בקו אחד עם מרכז הנאבה הקדמית, היכן שממוקם מיסב ההיגוי. רוב הסיכויים שלא כך המצב אבל אפשר לאמר שב 90% מהכלים בארץ זה לא כך... את השילדה תוכל ליישר ללא חום, פשוט ע"י תפיסת או אגינת השילדה למקום קבוע ודחיפת החלק הנגדי עם קרש חזק (שלא ישבר) עד התוצאה הרצויה. כמובן שעם הרבה רגש ובזהירות! אם ההבדל הוא 1/2 מטר - אז יש איפה שהוא בעיה...:wink: תוכל להיעזר גם עם חוט מתוך שהוא הדבר הכי ישר בעולם... עוד דבר חשוב הוא מיסבים תקינים. צרפתי תמונות מהאינטרנט של כלי עם קפיצים ושל אחד ללא, על מנת שתוכל להתרשם מהגובה מפני הקרקע. לצערי הם מיוצבים ע"ג הרגלית האמצעית, דבר שפוגע באיבחון ומעלה את האופנוע למעלה.

BSAM21.jpg

M21 1949.jpg

פורסם
!לידיעתך M21 יוצר במקביל לM20 [גם עם שילדה קשיחה מאחור].

האופנוע המצולם הוא לא נורטון אלא אריאל 350 כניראה מודל צבאי.

אנא דייק להבא בדבריך.

יכול להיות שמדובר באריאל,אני בכל אופן השגתי את התמונה מאתר שהמדובר בו הוא נורטון.

אז אני מטצער מעומק ליבי על הטעות ולהבאה אשתדל יותר לרצות אותך ולא להטעות.

אני מקווה באמת שתוכל לסלוח לי.אהה גם על הטעות עם השילדה.

טוב אז עכשיו אני מניח שאצטרך לחכות לכיפור,בשביל הסליחה...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
עמית, שוט והלקאה עצמית יעזור גם-רן
אם זה יעזור אז ראה זאת כמבוצע.:?

פורסם
אם זה יעזור אז ראה זאת כמבוצע.:?

אני מוחה לא מגיע לו עמית הוא נחמד והפעם נסלח .בסדר?מה אתה אומר?רנציק.

זאב

zeev

פורסם

זאב על טעויות משלמים,אין מה לעשות.

ועשיתי טעות נוראית,הטעתי פה אנשים,זה כבר לא צחוק...

שיט יש צלצול בדלת,כנראה הנער עם השוט הגיע,אני הולך לרצות את עונשי

:conf::confused:

• תוכן חדש...