Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי קומפוננט מאגנט בול פאוור 6.5 שנקנה לפני כ חודשיים וחצי-שלושה,הם מחוברים למגבר של קנווד שמוציא 40X4 RMS ,עכשיו אחד הטוויטרים חדל מלעבוד סתם כך (באמצע נסיעה שמעתי שהוא פשוט הפסיק) בדקתי חיבורים והחלפתי בין הטוויטרים ואין שינוי, התקשרתי ליבואן S.G והם אמרו לי שאין אחריות על טוויטרים אם אני שרפתי אותם.

השאלה שלי איך אפשר להוכיח להם שלא אני שרפתי אותם ושהמגבר גם אם הוא מכוון על העוצמה הכי גבוהה הוא בעצם לא מגיע לגבול היכולת של הקומפוננט.

תודה מראש אלירז

פורסם

ושהמגבר גם אם הוא מכוון על העוצמה הכי גבוהה הוא בעצם לא מגיע לגבול היכולת של הקומפוננט.

טויטר יכול להישרף גם ממגבר חלש וגם ממגבר חזק.

מאיפה רכשת? אני חושב שהחנות צריכה לטפל בזה.

ZZR

פורסם
קרה גם לי, בסט הזה אך לאחר 8-7 חודשים של שימוש.

תנסה למצוא טויטר מסט אחר או לרכוש רק את הטויטרים.

אז הם לא טיפלו בך או תיקנו/ החליפו משהו? בכל זאת חודשיים זה כלום זמן וגם אם זה נחשב קצת כסף זה עדיין כסף....

פורסם
אז הם לא טיפלו בך או תיקנו/ החליפו משהו? בכל זאת חודשיים זה כלום זמן וגם אם זה נחשב קצת כסף זה עדיין כסף....

לא דיברתי איתם אפילו, עבר קצת זמן לא :wink:

פשוט חיברתי טויטר מסט של פולס.

פורסם

לפי דעתי לא היית צריך לוותר להם מה זה עוד לפני שנגמרת האחריות הם נשרפים אם ככה אז הייתי קונה סתם משהו בשוק ב20 שקל, זו אמורה להיות חברה שיש לה "בית" לא? אז שידאגו ללקוחות

מה גם קראתי פה בפורום שלמשהו נשרף הטווטר של הפולס והחליפו לו אותו בחברה

פורסם

זאת בעיה - קודם כל אתה צריך לבדוק אם יש בכלל אחריות על הרמקולים מרגע הקניה...

בנוסף לכך - ההתקנה בוצעה ע"י מתקין מטעמם? הכיוון בוצע ע"י מתקין מטעמם? - אם כן, יש לך קייס.

אם לא - זאת התקנה שלך וכוון שלך או של מישהו שהוא לא מוסמך ע"י החנות\יבואן שממנו קנית ואז הם לא לוקחים אחריות על ההתקנה והשימוש.

וסה"כ זה די נכון - כי הטוויטר נשרף ברכב שלך, בשימוש שלך...

אתה צריך לגשת לשם ולהוכיח להם שהרכב שלך מכוון בצורה סבירה שלא אמורה לגרום לזה לקרות - אם תצליח לשכנע אותם אולי גם תצליח להוציא מהם טוויטר (יכול להיות שזה גם הקרוס שנשרף... כי אתה אומר שהחלפת טוויטר והתוצאה היתה זהה, כלומר הטוויטר כן מנגן - רק הצד שבו הוא היה נמצא לא מנגן - ואז זה הקרוס... או שזה לא מה שהתכוונת וזה באמת הטוויטר)

אם לא - כואב, לא חוזרים לשם יותר וזהו... אבל אל תוותר בקלות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החלפתי בין הטוויטרים בדקתי את זה הקרוס לא נשרף כי הטווטר השני עובד עליו

וזה לא קשור שאני שמתי אותם זה לא תורה מסיני ואני בעצמי בטח לא יסכן אותם ובדקתי טוב טוב שאני לא מעמיס עליהם

פורסם

זה מה שאתה חושב... רוב האנשים בארץ שומעים עם באס בוסט מטורף שמעוות לחלוטין את הסאב שיש להם בתא המטען ובנוסף לזה טוויטרים שצורחים לשמיים וחותכים את הראש לשניים (יצא לי חרוז...)

כשמכוונים רכב כמו שצריך מכוונים כל סט של רמקולים בנפרד בהתחלה ואח"כ הכל ביחד - אם כוונת את הסט מקדימה כשאתה שומע רק אותו ושיחקת עם הגיינים של המגבר והעוצמה של יחידת הראש כמו שצריך ודאגת שלא יהיו לך עיוותים כשאתה שומע בעוצמה שמוגדרת אצלך כמקסימום - ייתכן ותוכל להוכיח את הטענה שלך.

אבל אל תהיה מופתע אם זה לא יילך, כך בחשבון את האפשרות השניה שהיא להשלים את הטוויטר שנשרף - אבל תעשה את זה דרכם אם כבר קנית שם את הטוויטר והפעם תדאג שמתקין מטעמם יאשר לך את המערכת כדי שיהיה לך למי לחזור במידה וזה קורה שוב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את האמת זה בדיוק מה שעשיתי כיוונתי קודם את הקדמיים ורק אז את האחוריים בכל אופן לא צריך להתנער כך מאחריות

• תוכן חדש...