Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעוניין להחליף את ג'נטים, המידה הרצויה היא 195/65/15.

רציתי לדעת למה אני נכנס בדיוק, ורביעיית חישוקים בגודל הזה כמה זה אמור לעלות לי?

(אני כן אתקשר לברר אבל קודם רוצה לדעת על מה מדובר)

תודה.

פורסם

טווח המחירים של ג'אנט 15' מתחיל בסביבות 2000 ומעלה.. יכול להגיע לאלפי שקלים ויותר, תלוי בחברה,משקל וכו'..

תעשה סיבוב בחנויות, קבל הצעות מחיר ותעשה השוואת מחירים!!!

פורסם

סתם שאלה מזה אומר .. אני יודע שה-195 זה הבסיס של הגלגל ובסוף ה15 זה האינצ' מזה הבאמצע?

ומה יותר טוב מבחינת הנתונים ? כמובן שאם הבסיס רחב זה אמור לפגוע בתאוצה

פורסם

גם אני כרגע בחיפוש אחר סט חישוקים קלים 15" (רק שעוד לא מצאתי עדיין את העיצוב הנכון במחיר הנכון...). בכל אופן, טווחי המחירים במספר הצעות שקיבלתי לפני מיקוח נעים החל מ- 1,900-2,100 ש"ח חברות פחות מוכרות ועד ל- Supertourismo GT של OZ ב- 2,500 ש"ח (כל המחירים לפני מע"מ). אני משער ש- BBS יעלו אף יותר, אבל זה כנראה טווח העלות הממוצע.

חשוב רק לבדוק שהחישוק מתאים לדגם הספציפי של הרכב (רוחב, אופסט, מספר ומרווח ברגים).

בהצלחה.

• תוכן חדש...